Nem rendeltem, hanem csináltattam. Még Berlinben láttam egy hasonló feliratot (egészen máshogy nézett ki mint a miénk), és gondoltam meglepem vele a fejeket. Szerencsére grafikus meg szitás van a baráti körben. Nem kell izgulni, hogy rajtunk kívül szembejön valaki egy ilyen tísörtben!:))) Egyébként összesen 15 db. készült!
ha több növényi rostot akarsz fogyasztani, javaslom agnessel konzultálj, hogy mit konzu-málj.
óne máj...
az orrom még régi szépségében viribül rajtam, ilyenkor úgyis jó szolgálatot tesz...szegény konnektororruakat meg levágják, és ha disznóul viselkednék, valszinű engem is leböknének.
igen, akkor haltak ki a dinoszauruszok is.
de az öcsi értelmezésével bajban vagyok. sokan nem akarnának rokoni szálakat velem semmi esetre sem. te meg látatlanban...
szóval kornélka, nem tudom. majd küldj el egy sprirált a dns-edből, hogy strukturáját enzimben feloldva a szekvenciasorrendet meg lehessen állapítani. adenin, timin, citozin, guanin:-) meg guano. apes
Flare csütörtöktől már Te is lesheted a Postást :-)
Megy a LateShow + vmi apróság.
Patuha ha jól viselkedsz talán jövöre Neked is hoz a Jézuska vagy a Gyedmaroz pólót.Majd értekezünk Vilmos Boriszommal és a wishlistára felíratjuk Neked, hátha megkapod :-)
gallup >
Háztartásunkban nincs zászló. Egyébként kösz, minden OK. Megszabadultam némi hajtól, és most úgy festek, mint Renton a Trainspottingból. Talán több növényi rostot kéne fogyasztanom, de nagyjából rendben vagyok. Család is.
Kócos pali orráról annyi, hogy szerintem eltört neki vmikor. '84-es fotókon még egyenes, később már van benne egy diszkrét kitérő. (Egyiptomban részegen nekiment a szfinxnek. Ő járt jobban.*) Kb. 3500 hozzászólással ezelőtt én is felvetettem ezt a témát…
A te orroddal mi a helyzet? Megvolt már a fazonigazítás?
* Most jöttem rá, hogy ez a poén sokak számára fárasztó lehet. Bocsánat.
Borisz Visszarjonovics Megkaptam a meglepit, köszönöm! Következő topikhalálkozón én is ebbe feszítek majd... (Leszünk talán megint egy focicsapatnyian.)
6 éve, mikor megkaptam egy gyulai szépségtől karácsonyra egy másolt kazin a high maxit / 'twilight garden'/ és a curiosity-t. azok voltak még csak az ősidők...
nemt'om öcsi, föltűnt-e, de a hetvenes évek voltak az ősidők
Zseti tejhatalma nem fér bele az eu-s normativába.
a titkosszobába megkapod a kupálást.
Hallottátok, lesz kjuros a következő big boderben.
tuggyátok, én csak annak élek. a médiának. főleg ez a 2 valóságsó valósággal elvakít...a hű-hó.most jut eszembe, milyen szép volt, 6 éve, mikor megkaptam egy gyulai szépségtől karácsonyra egy másolt kazin a high maxit / 'twilight garden'/ és a curiosity-t. azok voltak még csak az ősidők...
most járt itt Dodo / a sánta / és aszonta holnapra hozzam be a 2 decis konyakot, egy ezrest meg a negatívot berlinről. azt megköttetik a biznisz. ezek a fotolabórosok 5 rugóért hajlandóka a ff képeket vállalni. elmennek...
majd beszkennelenm, és mindenki láthatja majd hogy viribültünk a big falnál.
Vilmos Boriszom:
Most kaptam meg kb. 10 perce a +lepetést.
Igazad volt tényleg hihetetlen a rózsaszín csomagolópapír :-)
A legjobban Kristófnak ajándékán vigyorogtam. Jó ötlet volt, hogy Neki is csináltattál! Le a kalappal Előtted! :-)
Ilyet kapott Zseti és Főpap is?Remélem Neked is van!! :-)
A legközelebbi topic találkozón kötelező ebben megjelenni!
Majd lefényképezzük Kristófot a pólóban és bevarázsoljuk a képet a topicba pár héten belül.
Még 1x nagyon köszönjük!