Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
516. 521 és a 518 is járja a köreit. Szép kis forgalom van a piac utcán egymást érik a villamosok még tanulójárat is van benne. Vajon március 1-től milyen gyér lesz a forgalom?
Nem tudja valaki, hogy tegnap miért állt több, mint 5 percet a villamos 15:55 körül az egyetemnél, utána meg vagy 3-at a pálma megálló előtt? Ment előtte egy villamos, aminek pedig volt vagy 5 perc előnye (azt pont lekéstem), gondolom azzal volt valami. Csak hát a sofőr elfelejtett tájékoztatni minket az ácsorgás okáról.
Szvsz azt így is - úgy is át kell. Ha az útvonalak nem is változnak, de a mentetrendet hozz kell (kéne) igazítani a villamoshoz.
Plusz, ha nem fogják használnia megállót, a keleti irányba közlekedő viszonylatoknál marad a maratoni Helyközi Autóbuszállomás - Csokonai színház táv, és az átszállási kapcsolatoknak annyi.
A 10-es csoportnak nem kell ott megállni, hisz ott a Kistemplom; 32-es pedig amúgy sem lesz.
Szerintem "túl nagy" forgalom lenne úgy a trolimegállónál. Nem akkora forgalomra tervezték.
Nekem jobb ötletem van:
A főépület elé visszatették a buszmegálló-táblát, mégsem áll ott meg semmi. Na, azt a "megállót" lehetne végállomásnak használni. Utána meg kifordulhatna balra, és megtehetné a kitérőt a felüljáró felé.
Így közelebb lenne a pályaudvar is, és legalább kevesebb utasnak kellene átfutkosni a nem létező zebrán.
Ja, az hogy az aluljáróban nincs akadálymentesítés, az tényleg durva. Egy párszor toltam át a biciklit, hát nem kellemes le- meg felcipelni! Babakocsival még jobb lehet. Ezen nem akarnak változtatni?
Nem hiszem. Abban sem vagyok biztos, hogy meghagyják az aluljárót. Mintha gyalogos hidat terveznének az új buszvéghez.
A többi kocsi régi fülkés kocsik valamivel kényelmesebb mint a felújított Bhv-k. A Zajtai gyorsban is ilyennek vannak azért is írtam hogy nem egy kényelemes vonat lehet.