majd számolj utána, mikor egy Proad2 elmegy hátul 12-13 mondjuk a Speeden, a Conti meg fele annyit, melyik a drágább? :) ja és jobb minden tulajdonsága a PRoad2-nek...
hát minden tesztben a végén vannak... enyém biztos nem fog ilyet látni soha :) az tény, h drágább a többi, bár attól függ micsoda, van egy árban is jobb (Pilot Power oké sportgumi de etalon még mindig) a jobb sporttúrák meg olyan 5-10e drágábbak csak párban a continál, ilyen vicc design esőelvezetést, meg lassan melegszünk de gyorsan kopunk viselkedést én annyira nem szoktam kedvelni...
Sziasztok! Jó olvasni a hozzászólásokat, és még egy-két képet is látni, amin végre nem csak az én motoron Triumph.:) Én Debrecen mellett lakon, azért gáz, hogy a komplett országot át kellene motoroznom a szervezett túrátokhoz. Abszolút egyetértek a vásárlásnál való óvatosságra intéssel. Én is angliából vásárolok, ha tehetem. Agy szimpla kabáton, ami nem bőr, egy huszast spóroltam. Ezért is várom az új oldalt, hogy ez a része(ruha, alkatrész), hogy lesz tálalva felénk, Triumphosok felé.
Mondjuk én meg vagyok vele elégedve! Néha eléggé sárgás, lilás ha kimegyek vele a Mátrába, ami kifejezetten tetszik az ára melett, hogy essőben nagyon határozottan érzem, hogy hol a határ. Ami kicsit felbasz, hogy nagyon sokan mondják, h hátul 10.ekm kibír nekik...ameddig csak fazer 600-osok mondták nem zavart, de amikor már gsx 1400-es fórumon is ilyeneket írkálnak...nem tudom...neked eddig a 8000 volt a max. azóta allig bírja ki a 6000 hátul. pedig nem cibálom annyira
A srác, aki tavaly óta 40K ment a Speed-jével és az előzőbe meg valószerűtlen 240K-t csavart, dícsérte. Legutóbb az volt neki fenn.
Nehezen tudom elhinni, hogy a Conti szart gyártana. A kocsimon az van télen is nyáron is és nagyon jó. Illetve, tavaly GoodYear-t tettem hátra, nagyon királyul néz ki, de csúszik, nem szeretem.
Ez az első hét, hogy a met.hu stabil jó időt jósol hétvégére. Remélem, hogy igazuk lesz, mert én most is szeretnék motorozni "újévi fogadalmamnak" megfelelően :). Győr, Duna-part valami ilyesmi körvonalazódik bennem. A terv hasonló, mint az eddigieknél, kb fél nap, hogy maradjon a családra is idő. Lehet kezdeni az egyeztetésket otthon :)
És a neon kék Speed (2002-es) is nagyon zsír állapotban van. Annál is inkább bejött nekem, mert amikor először megtetszett a Speed pont egy ilyen színűvel stuntolt Hidi Miki. Akkoriban neon kék, rózsaszín és neon zöld volt a Speed színválasztéka.
Milyen a 81-es Fehérvártól Győrig? Az egyetemnek van egy jó büféje a dunaparton, régen Laposnak hívták.
Nem akartalak cinkelni, nekem tényleg fáj a fogam a régi Tigerre, mentem már egyszer egyel, eredetileg túraendúrót akartam venni, mivel eléggé magas vagyok. Meg elsősorban túrázni szeretek, illetve én kicsit kivinném terepre is. Persze tudom, hogy túl nehéz, de ha leteszem a gólyalábakat akkor egyszerűen nem tud feldőlni:D
Na jó napot! Kicsit visszatérek, olvasgattam amiket írkáltatok...látom szürkeszamárrá váltam...:D
Szép az a piros Tiger..nem akar cserélni egy bejáratós Rs-re?:D
BlackTriple: Nekem amúgy Triumphos bőrnadrágom van:D, akkoriban 110 volt újonnan a frontózában...persze (elvileg) használtan 12 ért megvettem:D, sztem nem nagyon hordta előttem senki, ha nem triumphos lenne akkor is ingyen volt...