World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Najentus: gyors raid heal check, megdőlt 8. pullra. Ment volna előbb is, nagyon kicsi hiányzott. Mókás csata, a priestemmel jöttem be mert rohadtsok melee volt. Mondom annyit a shadowpriest altom is sebez mint a protwarriorom, viszont nem kell rá annyi heal + töltök manát hpt. Úgy is lett. WWS - Delicate Csak azon múlik, hogy a bubit mihamarabb ki lehessen bökni, ennyi az egész.
Supremus előtti trash: mégnagyobb vicc
Supremus: hát vele nem jutottunk dűlőre 3 pullból, minden létező probléma felmerült, a kite fázisban kicsit túlzottan szétrázódik a csapat, ez a gond szerintem. De nem tűnik marha nehéznek, ha valakinek van felvetése ezzel kapcsolatban akkor lökje :)
Igen, tudom, a gildben a csávesz is mondja, hogy valami 250 aranyakat hagy ott a trénernél, amikor újra kell talentolnia magát. Mondjuk énnekem annyim soha nem lesz erre a célra, csak játszottam a gondolattal. Bár csömöröm lett a hülye napi kvesztektől és farmolástól, meg a többi szarságtól, szal pár napja csak altozom. Lehet, hogy ez így nem jó, de én azt vallom, hogy a játék legyen kikapcsolódás, ne pedig szenvedés. A paladinom már majdnem 46. :-DDD Igaz, még elég csíra, de szeretném őt is felvinni. Meg ott van a hunterem, aki meg 65, őt is jó lenne felvinni 70-re. És akkor lenne 3 70-es karim, amivel lehetne kezdeni valamit. Csak az a baj, hogy, nincs ennyi időm játszani.
Hasonlóan hozzátok, tegnap mi is eltöltöttünk egy másfél órácskát Archimonde-on. 71% volt a legjobb, és csak ugyanazt tudom mondani mint te: fog ez menni :) Amint a raid minden tagja végre elhiszi, hogy tényleg csak arra kell figyelni hogy ne legyen halottunk, sima ügy lesz. 1,5 perc alatt ment le majdnem 30%, a 6 perces enrage timer egyáltalán nem tűnik veszélyesnek. Egyelőre az endbossig Hyal takarítás 2,5 óra, ami szerintem nagyon jó. (Kaz'rogal még mindig heroic, de ezt már elkönyveltük, hogy ilyen lesz mindig)
No igen...a pap pl olyan kari, bár ez minden híler karira igaz, hogy híler talenton nehéz vele fejlődni. Bár első pap karim 1-60-ig holy volt annó. Most már 60-ig inkább dps talental megyek, 60-on mehet a híler ág, és szinte csak instákban fejlődöm a 10 szintet. ez azért is jó, 70-en elkezdek kvesztelni Hellfire-on, jó aranyakat fizet a kvesztekért, és könnyű is:)
Ami meg a dps szerelést illeti....Hát druidánál ha híler vagy, inkább balance-ban gondolkodj, hiszen a híler cucck már spelldamot is adnak, 1/3-át a híl értéknek. Igaz, az én resto druidomnak is van full gladiator feral szetje, de baromi gyenge abban is. Újratalentolni meg nagyon drága egy idő után, főleg heti 2-3 alkalommal:)
Nekem is resto druidom van (mint talán emlékeztek rá :-DD) és én is most álltam neki felhúzni a paladinomat, aki valszeg szintén holy lesz, ha "felnő", és a legelső karakterem is egy pap volt, hogy tudjak gyógyítani, de azzal állandóan meghaltam, szóval kezdtem mást. Valszeg ugyanolyan őrült vagyok, mint te. :-D Bár mondjuk elgondolkoztam, hogyha már meglesznek a híler cuccok a druidomnak, akkor lehet, hogy hajtani fogok neki feral cuccokat is, de hát ez még nagyon a jövő zenéje. Már kissé elegem van, hogy ha menni akarunk instázni, akkor hirtelen egy tank sincs a közelben. Mármint aki a gildben van. Csak annak az lenne az átka, hogy egyfolytában össze-vissza kellene talentozni, és hát az nem kis pénz lenne. Szal annak nincs sok érteme. Az egyik csávesz a gildben egyébként ezt csinálja. Hol tank, hol dps, össze-vissza talentozik attól függően, hogy mit akar csinálni. Számára a pénz nem akadály. :-D Jó férj lesz belőle. :-DD (Mármint nem az enyém, de egy hölgy biztos örülni fog a nagyvonalúságának.)
Aha, na már tudom miről meséltetek. Örvendetes hoyg egyszer se wipe-oltattam a raidet, nomeg az is hogy pár elvetélt próba után hosszabb-rövidebb ideig sikerült halál nélkül letolni 1-1 tryt. 68% volt a legjobb azt hiszem. Fog ez menni:-))
Tegnap úgy volt hogy holyként Karát healelek és holy geart lootolok. Erre shadowként DPSeltem és mindenhonnan DPS gear esett :D Nem tudom, ezt miként értelmezzem :D
Megmondom minek main hílerhez alt híler. Minden híler kari más más hílelést igényel. Legjobban persze a druida üt el a többitől, hiszen ő HOT-okkal dolgozik. A sámli megint mástészta, ugye az ő nagy erőssége a chain heal, pala buffol, heavy armor, shield, és élőholtak ellen elég jó tud lenni, pap meg megint más.
Engem speciel csak a hílelés érdekel a wowban, se tankolni, se dps-elni nem szeretek, így marad az a megoldás, hogy main híler kari mellé híler altokat nevelek. Na jó tudom, amit én csinálok az már betegség:)
- Na oké, végre fullos a cuccom. Komplett aréna gear. Fegyók, minden. - 49672 HK. Ha bemegyek egy BG-re, az alli fejvesztve menekül. - Nem akarok arcoskodni, de maga vagyok a Halál! - Kevin, most azonnal jössz vacsorázni, különben egy hónapig nincs számítógép, világos??? - Oké srácok, egy pillanat. van egy kis dolgom. BRB.
Bocsánat, hogy megöltem a topikot. Nem állt szándékomban megbántani senkit, különösen nem a paladinokat, papokat, druidákat, warlockokat, huntereket és warriorokat. Csak egy ártatlan poénnak szántam. Elnézést.
Cserébe, megmutatok egy képregényt, amit most küldött egy ismerősöm. Szerintem egész vicces:
Itt a link a rugómhoz, még nagyon nem vagyok vele megelégedve. Legfőképpen jó kardokat kell szereznem valahogy instákból, csak eddig egy sem esett.. :S
Te nem tudsz linket adni a saját karidhoz? Tökre megnézném a rugódat. Vagy ha csak nevet mondasz az is jó, mer megtalálom. Meg hogy melyik szerveren vagy.
A bónusz hílingemmel nem vagyok megelégedve egyelőre, mert eléggé a béka segge alatt van. Főleg, hogy a gild pénteken el akarja kezdeni karát. És az a legszörnyűbb, hogy ami epic cuccokat tudok csinálni magamnak, azt egy vagyon lenne összehozni. És lóvém az persze hogy nicnsen. Ráadásul a napi kveszteket se tudom megcsinálni, mert nem igazán ölésre van tervezve a karakterem. Mondjuk a repülős bombázóst azt tudom, meg a nyúzósat, meg az ilyen baromságokat. De már kezd csömöröm is lenni, és az gáz. Szóval két napja altozom. :-D Úgy gondoltam, hogy a paladinomat is fel kéne vinni 70-re. Nameg ott van a hunterem is, ami meg most már 65, az sincs messze a céltól.
Félreértés esete forog fenn, kollegina. Pl. Moroesnál mondjuk percenként kapok egy garrote-ot. Abból 2x ki tudok jönni a két iceblockal, ha a healernek nem jutna rám energiája/ideje/manája. Erre mondtam, hogy egy sima harcban (pl. Moroes) Frostbolt és Ice Block (Cold Snap) a két általam használt skill. De persze ez nem igaz, csak leegyszerűsítettem. Mindenesetre eddig raideltem tankkal, melee dpssel (2x) és ranged dps-sel. Összehasonlíthatatlanul a legkönyebb a mage. Amúgy nem szoktam halni, csak aoe-nél, vagy wipe-nál.
Sámánom sose volt, úgyhogy passz. Viszont amikor egy mage egy fight alatt kétszer képes halni, mert nem áll ki abból ami fáj, akkor tényleg ilyen egygombos-nagyszámnézős dolog az a mage :-))