Ma történt!!! Viszem vissza a kislányom Bp-re az édesanyjához!!! Rohadt nagy köd, mentem kb 40km-t bekapcsolt ködlámpával, amikor észre vettem, hogy nem világít a visszajelzőlámpa!!! Kikapcsoltam, kb 1perc, és leállt az autó!!! Világított az összes piros lámpa, és a motorikon egyidő után villogott!!! Azóta nem indul be!!! Ha gyújtásra teszem, nem hallom az üzemanyag szivattyú hangját!!! Biztosítékok ellenőrizve!!! Tud valaki segíteni???!!! Reléket egyenként kiszedtem, nem látszik rajtuk semmi!!!
Esetleg üzemanyagszivattyú probléma??? kérem , ha tud valaki valami okosat segítsen!!!
Ilyet én is csináltam.... gúglival oda, és index fordítóval vissza :)
Én eladásért egy 2008 Renault forgalmi autó. 9 személy, meg minden neked tesztelned kell, hogy mi szükséges. Nem adlak téged nagyon drágán, mert nekem van egy gyors chip-pénznemem kölcsönök azt a lakás miatt fizetni kellene. Csak az összeget kell fizetni előre, 97 százalék, és miután öt napot vissza fogom küldeni a pénzt, amikor megérkezel, tudni fogod, hogy melyiknek adnak hitelt. Csónakázik Amerikából jön ahogy a levegő emelkedik, úgyhogy a szállítóköltség a költség csak 3,000 dollárja, ez nyomtatási vizsgáztatóban volna jobb nekem.
Egyszerü aQLX-es hirdetés a valodi a másik hirdetéshez csak a képet használták fel a négerek.Ugyanis ez az ugynevezett nigériai csalás egyik változata.Be ne dölj nekik!
Haveromnak van egy ilyen szinű 3 fős teher eladó, csak még a régi fajta 1.9-as 2005-ből, viszont kárpótol helyette az 55E km :) Ők vették újonan itt a szalonba, és Baranyából még ki se jött. Ma lesz élete legnagyobb útja mert elmegyek vele Svájcba egy motorért., úgyhogy 2 nap és 57E lesz benne már :D
Én magáneladó és ebben a pillanatban Én vagyok az Sheffield, Anglia -val autóm. Megvettem ezt az autót, amikor én dolgozom Magyarországon és Most vissza az Egyesült Királyságban, és szeretné eladni. Az autó Magyarországon bejegyzett,az összes dokumentumot magyar. Az autó fut bírság és ez kiváló állapotban,soha nem sérült,nemdohányzó tulajdonos. Nagyon nehéz számomra, hogy autót vezetni a balkormányos itt az Egyesült Királyságban,így hogy én vagyok kénytelen eladni. Az autó elérheto lesz az összes dokumentumot beleértve a kézikönyvet és karbantartási az autó és Az eredeti kulcsok,hogy egyszeru a tulajdonosváltás. Ha úgy dönt, hogy vásárol az autómat,Én is gondoskodik szállítása Magyarországra Én hagyom, hogy 5 napig próbaidoszak. Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy ezen I prefer to entrust the whole practice egy nemzetközi hajózási társaság hogy gondoskodik az összes papírmunkát.Itt Nagy-Britanniában ez a hajózási társaság nagyon népszeru és nagyon megbízható Hadd tudja, ha elfogadja és Adok minden részletet vonatkozó szállítási és fizetési + fotók. Ha azt szeretnénk, hogy hívjon ez az én szám: +447917299625. Én nem vagyok magyar hangszóró, de én használ egy honlap fordítására. Én szeretettel üdvözöllek és várom, hogy a válasz a leheto leghamarabb.
Michelle.
SZERINTETEK MI EZ HA NEM ÁT.....SZÁS !!!!!!!!
HA VALAKI TUDJA KI A GAZDIJA SZOLJON NEKI HOGY VISSZA ÉLNEK AZ AUTÓJÁVAL
Lenne eladó ÚJ! 1db bal első ülésem,vivaro trafic-ba is beépithető,az alsó sin szélessége is megegyezik(40cm).Ugyanúgy állitható mint a gyári,kart meghúzva vizszintesre is eldönthető,
alsó állitó sin is tartozék,jó minőségü anyagból,kényelmes.Ki be szállás is könnyü mert az also oldal tartó mellett hátul kivan hagyva a hely a lábadnak ,nem kell a pupon átmászni.fix30e.ft
Vanyek! Majd írd már meg légyszi h. mennyi lenne nálad a vezérléshez kellő cucc. Gondolom itt kell a 2 db fogaskerék a feszítő és a lánc. Előre is köszi
Megmenthető a légtömegmérőd ha 6-7 ezrenként cserélsz levegőszűrőt.Nekem bejött.Egy olajcsere periódus alatt kétszer cserélem.Próbáld ki remélem segít.Üdvazoli
Gondoltam írok én is, mert ismét gond volt az autóval. Nemrég írtam,hogy amikor bejött ez az esős idő, elkezdett lassulni, nem menni. Nos 8 hónap után ismét megadta magát a légtömegmérő, ráadásul akkor, amikor kölcsön lett adva az autó egy Békéscsaba-Bonyhád túrára. Baja után állt meg. Marha ciki volt, ráadásul előtte volt a 120,000-es szervizen. Légtömegmérő csere és láss csodát megy az autó, mint a vadállat. Ha valakit érdekel, szívesen leírom a teljes hibatörténetet.
A mosoly kedvéért itt egy kép a "kibővült" flottánkól: XDDD
Üdv. A fridcar oldalán szoktam körülbelüli árakat nézni,hogy mennyibe fáj az adott eset de igazából a szerelő mondja meg nekem mert ő rendeli sok eltérés nincs de legalább előre tudom a zsebem.üdvazoli
Üdv. Elég szomorú,hogy így raknak össze autókat 2010 környékén. 43-ÉVE voltunk a holdon tehát adott a technika . Mégis széthullik az autó. Hímestojásként kellett bánjak a géppel 333.000km-en keresztül mert ha kentem volna a száját akkor csibeólnak használnám ma.Meghibásodás mentes utakat mindenkinek....
Megbocsájtok. De miért? Én azt írtam, hogy akkor mindenki cserélje mert baj lehet, nem azt, hogy mit ír a szakirodalom. Simán a tapasztalatomat osztottam meg. Egyébként 160-nál nem kell kicserélni még, hacsak nem teszkós olajjal jár valaki. Az alsó fogaskerék kopik el annyira, hogy átugrik... sajna túl kicsi az átmérője és vagy erőt kell hajtania (2 veztengely meg 16 szelep) és nem igen bírja. Ladába legalább 2 soros volt a lánc. Ennek meg mint a 20 évvel ezelőtti BMX-emen