Nem tudom, ezeket csak írtam, mint lehetséges választásokat. Angolok és aligha lett volna bajuk élőben a 2 Minutes To Midnighttal vagy a Trooperrel mondjuk... Dougie White rémlik egyedül, mint aki tényleg pályázott, másokról én sem tudom.
Végülis tényleg érthetetlen a dolog, akárki lehetett volna: David Readman, Dougie White, Andy Pike, ezek még ráadásul angolok is... Blaze-zel nem is a lemezeken nyomott dalokkal volt baj, az X-Factoron és a Virtual XI-en is vannak baromi jó nóták (meg töltelékek is), hanem az, hogy köze nem volt a magas fekvésű régi dalokhoz élőben. Egyszerűen nem tudta kiénekelni őket. Az egysoros refréneket én nem varrnám a nyakába, az Harris asztala alighanem.
En azt hallottam, hogy amikor Harris elhatarozta, hogy ujra felfuttatja a Maiden-t, vilagkoruli turnekkal, sajat repulovel, odafordult Blaze-hez: 'Te Blaze, tudsz Boeing-et vezetni?' 'Nem.' 'Baz, szolhattal volna korabban, Dickinson mar tukon ul.' A tobbit meg mar mindenki tudja.
de vegulis mit nyilatkozzon roluk, ha nincs nagyon kiteregetni valo szennyes? jok voltak a dalok, szerette a lemezeket, a turnekat, tudomasul vette a reuniont (nyilvan elso pillanattol sejtette, hogy elobb-utobb bekovetkezik)
meg ha ugy vesszuk, o tullepett a Maiden skatulyan - nem ugy, mint szegeny Dianno
azért megnéztem volna harris fejét, amikor a többiek arra akarták bírni, hogy maradjon blaze. :-D egyébként 2 hete IM-től a Virtual XI-t hallgatom, és kész vagyok attól a lemeztől, (clansman, don't look to the eyes of a stranger, de még sorolhatnám) meg attól is, hogy milyen karakteres a hangja.
Persze, elfogadom az álláspontodat, de nekem Gene Simmonsék sosem voltak a szívem csücskei. Számomra valami abból a muzsikából hiányzik. Talán az eredetiség...:-)) Tudom, sokan nem értenek velem egyet.
Volt ugyan egy olyan mese akkoriban, ami szerint a három tag ultimátumot intézett Harrishez, hogy vagy Blaze, vagy ők, de szerintem ezeket nem érdemes komolyan venni. Nyilván kirakták, mert jobban megérte a nagy reunion a zenekar tőzsdére vitelével, a Sanctuary Records felfuttatásával, miegymással összekötve. Ezt egyébként az is igazolja, hogy Blaze azóta sem nagyon nyilatkozik a Maidenről, nyilván betömhették a száját egy szép kis összeggel.
hamár így Blaze neve előkerült, akkor azt hadd kérdezzem már meg, hogy ő miért ment el/lépett ki az IM-ből? Csak azért mert Bruce visszajött? Barátilag váltak el? stb.
illetve Bruce mennyire kapott össze a tagokkal, amikor a Fear album után kilépett?
Az, hogy így alakult, fos volt, a Maiden azonban kitett magáért, pedig nem vagyok egy Blaze fan. Ráadásul kevesen mondhatják el, hogy látták őket klubbulin az elmúlt 25 évben. :)))