Talán egy-másféál órával korábban még megnéztem, aztán amikor a hozzászólás számát akartam megnézni már csak x volt a helyén. Csak TanDreamnek akartam a figyelmébe ajánlani, hogy kb. hova próbáljon meg jegyet szerezni, ha szerencséje lesz. Reméljük lesz! :-)))
És bátran kérdezz a cirrocumulus által megadott címen, mert amikor nem volt képem róla, hogy a jegyek hogy is oszlanak meg, mint utólag tiszta lett számomra, saját maga Robi küldte el nekem a jegytükröt amikor azt kértem tőlük.
Te talán mint "bennfentes" tudsz nekem arra válaszolni, hogy a "forró bolyban" (4-8 sor környékén) akadhat-e még 1db el nem kelt jegy? Ugyanis egy nagyon kedves barátom csak most értesült a koncertről és nagyon örülnénk neki, ha négyünkhöz közel (8. sor közepe) foglalhatna Ő is helyet!
Ha túl messze áll tőled e kérdés megválaszolása, akkor előre is bocsánatot kérek a zargatásért!
A jövőben ne lepődjetek meg, ha felbukkannak hozzászólások a n-- nicknév alatt. Ne üdvözöljétek új hozzászólóként, ismeretlen rajongóként. Tekintsétek csak benne az eddigi személyemet, ugyanis itt is áttérek erre a - monogramomból képzett - nicknévre...
Más : Múltkor sokat hallgatgattam az autómban kedvenc zenéimet. Többek között Mike Oldfield utolsó előtti albumait is. (Azt hiszem mások is vannak itt így ezzel, hogy az Ő zenéit is a kedvenceik közé sorolják. ;) No, szóval amondó lettem, hogy ezek az utolsó lemezek olyan populárisak, hogy már elvesztették a korábbi M.O.-zenék savát-borsát. :-(
Aztán jött számomra a nagy VÁLTÁS ! Ugyanis épp ezt követően betettem Cziglán István poszthumusz lemezét, az Alhambrát. Valami hihetetlen kellemes bizsergés, figyelhető, dúdolható dallamok szöktek ki a hangszóróból. Fenomenális !!! Annyira magával ragadott, és felkapott ez a zene, hogy kis híján levitációt mutattam be a nagyterű járgányban. (És én még korábban épp ezt a lemezt tartottam nehezebben emészthetőnek... He-he ! ): Kíváncsi lennék, vajon melyik zenei elemeket illesztették be utólag a társak, és melyikek Czigi eredeti ötletei, zenéi ?
Aztán folyt. köv., a NOAB. És láss csodát ! Egyre többet szeretek már ebből is, nem csak az első két számot.
Hiába, no ! Szép lassan beigazolódik, hogy a SOLARIS az egyik legjobb zene. És nem szokásuk a lemezeiken a nívótlanabb popularitás szintjére süllyedni, ami más igen nagy nevek - tömegesebb sorrendben megjelent - lemezein törvényszerűen bekövetkezik néha. Úgyhogy ilyen szemmel látva már nem is annyira sajnálom, hogy kevesebb SOLARIS-lemez jelent-jelenik meg...
Kösz a segítségedet, ám mint az előző hozzászólásomból láthatod, már sikerült a dolgok végére járnom. Azért mégegyszer is nagyon köszi a figyelmességedért! :-)
OFF, lokomotivumnak:
A hatalmas sikerû Körcsarnok beli koncert után máris itt van a 2006-os év elsõ koncertje! December 30-án nagyon sokan, fõként dunántúliak nem tudtak az idõjárás miatt részt venni a Körcsarnokban rendezett év végi koncerten. Azonban nem kellett sokat várni, mert itt a lehetõség! A Kormorán Szombathelyen koncertezik!
Dátum: 2006 január 14 este 6 óra
Helyszín: Don Bosco Mûvelõdési ház (Szombathely, Szalézi tér)
Jegyek elõvételben vásárolhatók a "AZ" könyvesboltban (Szombathely, Király utca 1), illetve rendelhetõk interneten a jegyrendeles@chello.hu emailcímen.
ON
A Kormorános fórumon kértem Tőled, hogy ha esetleg tudnád a szombathelyi Kormorán-koncert pontos időpontját, akkor azt itt tudasd velem. Ma kaptam cirrocumulustól egy e-mailt amiben felrakta a kobaknet linkjét, roppant ügyesen rákattintottam, megnyílt mint egy mesekönyv, főoldalt választottam és lám mi tárult elém? Az a plakát amit az az ostoba fajankó (más nem lehetett) letépett arról a hirdetőtábláról. Szóval most már teljesen tisztában vagyok a dolgokkal, és asszem holnap meg is veszem a jegyet. Itt ragadom meg az alkalmat, hogy ha bárkit érdekelne innen a fórumról ez a koncert, de lakóhelye szerint messze van Szhelytől, akkor 2x2 főnek itt nálam Bükön tudok szállást iztosítani, sőt az egyik szobában van egy harmadik ágy is. Gyorsan leszögezem bár Bükön minden második házban rokonok laknak -Zimmer Ferik- akik a szobáztatást némi jövedelemért folytatják, a felajánlásom teljesen baráti alapon működik és felesleges kérdés lenne "mivel tartozunk?"
Csúcs, hogy mostanában milyen sokan keresik a CABARET anyagát! Tök jó!
Engem is tegnap keresett meg egy srác, hogy a Svájcban élő unokaöccse már annyit hallgatta a saját Cabaret kazettáját, hogy az tönkre is ment ettől, és megkért, hogy vegyem át az unokaöccse számára az anyagot CD-re.
Már épp itt az ideje, hogy végre megjelenjen Erdész Robi 3. szólólemeze is :o)
Reméljük, hogy Robi ígéretének megfelelően a WELCOME TO MY BRAIN is kapható lesz az április 23-i SOLARIS koncerten!!!