De ahogy így mondod, lehet, hogy igazad van! De az is lehet, hogy nem figyeltek erre a készítők, és máshogy rendezték be a fenti részt a jelenetek kedvéért!
Én sem vagyok benne biztos, de mikor mutatják Henry-t, hogy látja Ivy-t bemenni Stokes szobájába, nekem úgy tűnt, hogy annak a szobának az ajtaja már merőleges a többire, és szerintem mellette már a lépcsőlejáró van, nem?
Ami a szobát illeti,szerintem igen.Van egy jelenet,amikor Meldrum végignézi a szobákat.Mrs Lipton odaadja a "bilijét" Henrynek,aki kimegy a szobából de ősszefut Meldrummal az ajtóban.Meldrum előtt elhalad,majd rögtön lefele indul a lépcsőn.
Kire gondoltál egyébként?Lehet,hogy közben keverték a szobákat.
Egy kicsit komplikált következik:Lord Meldrumnak hány ajtón kell átmennie,hogy a főbejárattól eljusson a hátsó udvarba (tehát oda,ahol Mabel a szőnyeget porolta)?
Bevallom őszintén nem voltam 100%-ig biztos a válaszban, úgy tettem fel a kérdést, de szerintem is három. A szalonon gondolkodtam, de ott úgy emlékszem nincs telefon!
Csak tippelni tudok,legyen 3. (ennél csak több lehet)
Az egyik biztos,hogy akkor van,amikor Agatha ezt mondja:"Persze csak akkor,ha jó lesz a személyzetünk"
A másik talán akkor,amikor Ralph mondja,hogy "Ez előrelépés ember,sokkal többet fog keresni.Boldogulni akar,vagy nem?"