Keresés

Részletes keresés

haspoki Creative Commons License 2006.04.06 0 0 27800
Majd megkérdezem akkor Esztert az ágyról, lehet, hogy újat veszünk inkább mi is.
Hát, írtam a csajnak egy sértődött levelet, de nem nagyon érdekli :(
Én meg nem akarok erőszakoskodni, meg topikot nyitni, hogy milyen szemét, leszarom :(

Hívtam Esztust, ki van kapcsolva, msn-en sincs mostanában. Meg akartam kérdezni tőle, hogy minden renden van-e.
Előzmény: tasha (27799)
tasha Creative Commons License 2006.04.06 0 0 27799
ne hulyéskedjen, állj a sarkadra!!!!
Kérdezted múltkor, Eszterék a diósdi bababútorostól vették az ágyat.

Jucus, szépek :) Bazsi tényleg göndör lesz, látszik ahogy kunkorodik a haja :)

Szylvus, kitartás, mindjárt augusztus van :D

t.
Előzmény: haspoki (27790)
Südve Creative Commons License 2006.04.06 0 0 27797
Évekkel ezelőtt voltam a Mongolban utoljára, akkor nem volt időkorlátos, és finomabb is volt a kaja, mint a Trófeában. :-)
Előzmény: haspoki (27793)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.06 0 0 27796

Tényleg jó a Mongol, a kollégákkal is többször jártunk már ott, volt hogy egész éjjel ott evett a fene bennünket, és dehogy hajtottak el (na jó, fogyasztottunk is szorgalmasan, mármint tömény italokat).

A Trófea se rossz különben, de oda csak zabálni érdemes menni.

Előzmény: Mikolt (27794)
haspoki Creative Commons License 2006.04.06 0 0 27795
Köszi a választ Mikolt, szerintem ezt fogjuk választani :)
Előzmény: Mikolt (27794)
Mikolt Creative Commons License 2006.04.06 0 0 27794
a Mongolbol nem hajtanak el, nekem mindket eskuvoi vacsoram ott volt es mindig oda megyunk a ferjemmel, ha valamit unnepelni akarunk. kiprobaltuk a Trofeat is, de nem volt tul jo. minosegileg, kiszolgalasilag es ugy altalaban sem.
haspoki Creative Commons License 2006.04.06 0 0 27793
És a Mongolból nem küldenek ki vajon két óra után? Valószínűleg azt választjuk.
Előzmény: Südve (27792)
Südve Creative Commons License 2006.04.06 0 0 27792
haspoki, a Trófeát én nagyon nem ajánlom, minket kegyetlenül kihajítottak 2 óra után (szintén osztálytalálkozó), ráadásul ha nem kapsz különtermet, akkor nagyon személytelen az egész, egy tömegétkezde gyakorlatilag.

Szylvus, enyémgyerek is benáthásodott mára, remélem nem durvul be és hétvégén ki tudom kúrálni...
haspoki Creative Commons License 2006.04.06 0 0 27791
Ljucus, gyönyörű a kislányod!

Esztus, hogy vagytok?
haspoki Creative Commons License 2006.04.06 0 0 27790
Találtam a babaszobán egy ágyat, és a lány másnak akarja adni, aki utánam jelentkezett, mert ő kérne még mást is, én meg csak az ágyat. Próbálok megértő lenni, de nem igazság!!!!
Máskor mindig számít a jelentkezési sorrend, mikor én kések le valamiről! :(
Szylvus Creative Commons License 2006.04.06 0 0 27788

Lányok!

Mi a franc van a levegőben? Andris tegnapelőtt iszonyat mód belázasodott, taknya-nyála egybefolyt. Szerencsére már láza nincs, csak a medúzavadászat megy ezerrel...

Nekem meg tegnap lett volna kedvem kihanyni a teljes napot...rohadt szar minden. Fáj minden porcikám, levegőt alig kapok, szerintem lázam is volt. Persze nem mértem meg, mert jó szokásomhoz híven: "majd elmúlik, akármi is ez".

Amúgy jó reggelt Mindenkinek!

Szylvus Creative Commons License 2006.04.06 0 0 27787
Ljucus: gyönyörűek a gyerkők. És tényleg igaz, hogy Eszti mennyire csajos. Olyan kis finom vonásai vannak :-))
Előzmény: ljucus (27786)
ljucus Creative Commons License 2006.04.05 0 0 27786
Eszti, mikor hazaértünk a kórházból:
Eszti
Bazsi lovagol a bilin, vagy ahogy ő mondja: "diri"
Bazsi
ljucus Creative Commons License 2006.04.05 0 0 27785
Haspoki, szintén korlátlan étel-italos hely:
http://www.trofeagrill.hu/
Ha jól láttam a honlapján, picit olcsóbb. Van egy csomó termük, különböző méretűek. Férj cégének karácsonyi vacsija volt itt. Szerintem jó volt.

Szlivvia, gratula a hugicához! Tök jó!

Tasha, nem irigykedem a hó miatt. Tényleg jó lett Martin haja. Bazsinak is le lett vágata, míg kórházban voltam. Olyan furcsa, hogy azonnal más tapintású lett a haja. És szerintem göndör lesz. :-)

Lányok, ma horror hiszti-nap volt. Ma volt a doktornéni megnézni a picit, persze a dugó miatt pont Bazsi altatáskor érkezett. Ő mondta, hogy vmi front miatt nyafiznak egész nap a babák ma. Hát úgy is lett. Eszti egy rendes du. alvás kivételével egész nap azt "játszotta", hogy ölben jól volt, elaludt, ha letettem, 10 percen belül felébredt. Ha ébren tettem le, óriási ordítás, amitől Bazsi megzizzen. Jajjjj
Előzmény: haspoki (27776)
tasha Creative Commons License 2006.04.05 0 0 27783
muflon hús :DD

Brmmm, én is mindig nézegetem a kiscsajokat :) Jucus Esztijét is csomószor megkuksiztam, annyira csajszi, olyan kis finomak a vonásai, nem mint az enyémeknek :)

FF, nem is a szulés. A 9 hónap a gáz :p meg utána. Még 1 év és aztán szeretném jóóó darabig a testemet vissza, néha olyan, mintha világéletemben terhes lettem vagy szoptattam volna :D aztán ha megbuggyanok 3-4 év múlva, akkor esetleg szóba jöhet egy 3.

Nem kaptam ma lábas pizsit Martinnak, abból már 92-es kéne :( remélem találok, mert a zoknit a fiatalúr messzire hajigálja.

t.
Előzmény: Törölt nick (27778)
brmmm Creative Commons License 2006.04.05 0 0 27782

Visszaolvastam közben, Szlivvia hatalmas gratula a kislányhoz! Néha én is nagyon szeretnék egy csajszit, főleg, amikor a játszótéren nézegetem a szoknya, kalap és ruhakölteményeket.

Tasha: jó lett Martin sérója :)

Esztus: milyen otthon, ha tudsz mesélj!!

És csajok, nehogy szabadkozzatok már azért, hogy a tesókról is írtok! Szerintem mindenkit érdekel, és írjátok csak le a tapasztalatokat!

brmmm Creative Commons License 2006.04.05 0 0 27781
Igen, ebben benne van a folyóbor, sör, üdítő korlátlanul, plusz kajával is annyiszor fordul mindenki ahányszor akar. A pasik ezt nagyon szokták szeretni. Szóval így mindjárt nem is olyan sok. Jó hely, én is ajánlom.
Előzmény: haspoki (27780)
haspoki Creative Commons License 2006.04.05 0 0 27780
Igen? Az úgy jobban hangzik :)
Remélem, addigra jobban leszek, és tudok enni :)
Előzmény: Törölt nick (27778)
haspoki Creative Commons License 2006.04.05 0 0 27777
Végülis tetszik ez a hely, de 4500 ft nem sok? Márminthogy nehogy azért ne jöjjön el valaki.
Előzmény: Mikolt (27775)
haspoki Creative Commons License 2006.04.05 0 0 27776
Köszi, rákeresek :)
Előzmény: Mikolt (27775)
Mikolt Creative Commons License 2006.04.05 0 0 27775
Mongolian Barbecue etterem. Delihez kjozel van, fix osszeget fizetsz es cserebe annyit eszel amennyit akarsz. most 4e penz korul van egy fore.
Előzmény: haspoki (27774)
haspoki Creative Commons License 2006.04.05 0 0 27774
Segítsetek, SOS.
Osztálytalálkozót szervezünk a barátnőmmel, vészesen közelít az időpont, de még nincs helyünk. Az egyik drága, a másik nem válaszol.
Nem tud valaki ajánlani egy közepes árfekvésű helyet, ahol lehet osztálytalálkozót szervezni? Köszi :)
nunya Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27772

tasha

Martinhaj nagyon ok-s :-)

Szlivvia

gratulálok a hugihoz és egyet kell értsek az előttem szólókkal. AFP ....ér. Külföldön több helyen már nem is csinálják, merthogy elavult és hamis eredményeket hoz. :-o

sapi

biztosan vicces volt. ígyis , hogy leírtad. nem visszavonulni a fórumtól ! 2 hó...ajjaj. Dorka közeleg:-)

amúgy énis felnézek minden két vagy több kisgyerekes anyukára. számomra totál elképzelhetetlen lenne, hogy még egy apróka is itt rötyögne...

mikor lesz ez a börze? és hol? BNV?

nunya Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27770
jaj de ÉDES -:)
Előzmény: csehlencse (27754)
MAYa Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27769
Pont azért vázoltam a helyzetet, mert sejtettem, hogy elsősorban a jegyért való sorbanállás kikerülésére szeretne mindenki ilyen kupont szerezni.:-) Arra pedig nem alkalmas.:-(
Előzmény: Südve (27751)
nunya Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27768

örülök, hogy ilyen jól vagy és nem is károgni akarok, csak halkan mondom, hogy lassan emelj.

énis nagyon jól voltam, ó mit nekem emelgetés....szóval azért vigyázz! óvatosan emelj.

Előzmény: ljucus (27745)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27767

Azért az nem gyenge, hogy nemegészen egy hónappal a szülés után egyáltalán hajlandó vagy fontolóra venni a dolgot :-)

Egyébként sokaknak született már 3-4-5 fia ilyen alapon (Vagy 4-5-6 lánya) :-)

a családunkban van pár példa mindkettőre.

Nekem viszont ikerfiaim lennének a csajszi helyett, az tuti héccencség.

Előzmény: tasha (27766)
tasha Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27766
de mikor ilyen csajszikat látok mint Annácska például, hát bizisten majdnem kedvem lenne harmadszor is nekiugrani a szaporodós projektnek:-)

:D
(ha a párom garantálná a csajszit harmadikra, én is lehet h beadnám a derekam :))
Előzmény: FémFatál (27764)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27765

persze nem úriszen, hanem Úristen.

Pösze is vagyok, nemcsak hülye.

Előzmény: FémFatál (27764)
FémFatál Creative Commons License 2006.04.04 0 0 27764

Csehlencse,

úriszen de szép ez a lány, és milyen remekül fest ebben a kalapban, teljesen kihaltam!

Bújócska is tök édes :-)

Szlivvia,

gratulálok a húgocskához!

Szerintem iszonyú jó dolog, ha az embernek lánya van.

Ha másodjára is lányom lett volna, nem lettem volna bánatos.

Persze oda nem adnám az enyim kis pöcsöst semmiért, meg ez pont így jött jól ki nálunk... de mikor ilyen csajszikat látok mint Annácska például, hát bizisten majdnem kedvem lenne harmadszor is nekiugrani a szaporodós projektnek:-)

Az AFP meg egy kalap szart ér, mint tudjuk.

Tasha,

jól megnyírtad a srácot, teljesen profi munka.

(Nem úgy mint az én szőke hercegem frizurája) :-)

Hóesés? Brrr. Abszurd.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!