Majd megkérdezem akkor Esztert az ágyról, lehet, hogy újat veszünk inkább mi is. Hát, írtam a csajnak egy sértődött levelet, de nem nagyon érdekli :( Én meg nem akarok erőszakoskodni, meg topikot nyitni, hogy milyen szemét, leszarom :(
Hívtam Esztust, ki van kapcsolva, msn-en sincs mostanában. Meg akartam kérdezni tőle, hogy minden renden van-e.
Tényleg jó a Mongol, a kollégákkal is többször jártunk már ott, volt hogy egész éjjel ott evett a fene bennünket, és dehogy hajtottak el (na jó, fogyasztottunk is szorgalmasan, mármint tömény italokat).
A Trófea se rossz különben, de oda csak zabálni érdemes menni.
a Mongolbol nem hajtanak el, nekem mindket eskuvoi vacsoram ott volt es mindig oda megyunk a ferjemmel, ha valamit unnepelni akarunk. kiprobaltuk a Trofeat is, de nem volt tul jo. minosegileg, kiszolgalasilag es ugy altalaban sem.
haspoki, a Trófeát én nagyon nem ajánlom, minket kegyetlenül kihajítottak 2 óra után (szintén osztálytalálkozó), ráadásul ha nem kapsz különtermet, akkor nagyon személytelen az egész, egy tömegétkezde gyakorlatilag.
Szylvus, enyémgyerek is benáthásodott mára, remélem nem durvul be és hétvégén ki tudom kúrálni...
Találtam a babaszobán egy ágyat, és a lány másnak akarja adni, aki utánam jelentkezett, mert ő kérne még mást is, én meg csak az ágyat. Próbálok megértő lenni, de nem igazság!!!! Máskor mindig számít a jelentkezési sorrend, mikor én kések le valamiről! :(
Mi a franc van a levegőben? Andris tegnapelőtt iszonyat mód belázasodott, taknya-nyála egybefolyt. Szerencsére már láza nincs, csak a medúzavadászat megy ezerrel...
Nekem meg tegnap lett volna kedvem kihanyni a teljes napot...rohadt szar minden. Fáj minden porcikám, levegőt alig kapok, szerintem lázam is volt. Persze nem mértem meg, mert jó szokásomhoz híven: "majd elmúlik, akármi is ez".
Haspoki, szintén korlátlan étel-italos hely: http://www.trofeagrill.hu/ Ha jól láttam a honlapján, picit olcsóbb. Van egy csomó termük, különböző méretűek. Férj cégének karácsonyi vacsija volt itt. Szerintem jó volt.
Szlivvia, gratula a hugicához! Tök jó!
Tasha, nem irigykedem a hó miatt. Tényleg jó lett Martin haja. Bazsinak is le lett vágata, míg kórházban voltam. Olyan furcsa, hogy azonnal más tapintású lett a haja. És szerintem göndör lesz. :-)
Lányok, ma horror hiszti-nap volt. Ma volt a doktornéni megnézni a picit, persze a dugó miatt pont Bazsi altatáskor érkezett. Ő mondta, hogy vmi front miatt nyafiznak egész nap a babák ma. Hát úgy is lett. Eszti egy rendes du. alvás kivételével egész nap azt "játszotta", hogy ölben jól volt, elaludt, ha letettem, 10 percen belül felébredt. Ha ébren tettem le, óriási ordítás, amitől Bazsi megzizzen. Jajjjj
Brmmm, én is mindig nézegetem a kiscsajokat :) Jucus Esztijét is csomószor megkuksiztam, annyira csajszi, olyan kis finomak a vonásai, nem mint az enyémeknek :)
FF, nem is a szulés. A 9 hónap a gáz :p meg utána. Még 1 év és aztán szeretném jóóó darabig a testemet vissza, néha olyan, mintha világéletemben terhes lettem vagy szoptattam volna :D aztán ha megbuggyanok 3-4 év múlva, akkor esetleg szóba jöhet egy 3.
Nem kaptam ma lábas pizsit Martinnak, abból már 92-es kéne :( remélem találok, mert a zoknit a fiatalúr messzire hajigálja.
Visszaolvastam közben, Szlivvia hatalmas gratula a kislányhoz! Néha én is nagyon szeretnék egy csajszit, főleg, amikor a játszótéren nézegetem a szoknya, kalap és ruhakölteményeket.
Tasha: jó lett Martin sérója :)
Esztus: milyen otthon, ha tudsz mesélj!!
És csajok, nehogy szabadkozzatok már azért, hogy a tesókról is írtok! Szerintem mindenkit érdekel, és írjátok csak le a tapasztalatokat!
Igen, ebben benne van a folyóbor, sör, üdítő korlátlanul, plusz kajával is annyiszor fordul mindenki ahányszor akar. A pasik ezt nagyon szokták szeretni. Szóval így mindjárt nem is olyan sok. Jó hely, én is ajánlom.
Segítsetek, SOS. Osztálytalálkozót szervezünk a barátnőmmel, vészesen közelít az időpont, de még nincs helyünk. Az egyik drága, a másik nem válaszol. Nem tud valaki ajánlani egy közepes árfekvésű helyet, ahol lehet osztálytalálkozót szervezni? Köszi :)
gratulálok a hugihoz és egyet kell értsek az előttem szólókkal. AFP ....ér. Külföldön több helyen már nem is csinálják, merthogy elavult és hamis eredményeket hoz. :-o
sapi
biztosan vicces volt. ígyis , hogy leírtad. nem visszavonulni a fórumtól ! 2 hó...ajjaj. Dorka közeleg:-)
amúgy énis felnézek minden két vagy több kisgyerekes anyukára. számomra totál elképzelhetetlen lenne, hogy még egy apróka is itt rötyögne...
Pont azért vázoltam a helyzetet, mert sejtettem, hogy elsősorban a jegyért való sorbanállás kikerülésére szeretne mindenki ilyen kupont szerezni.:-) Arra pedig nem alkalmas.:-(
úriszen de szép ez a lány, és milyen remekül fest ebben a kalapban, teljesen kihaltam!
Bújócska is tök édes :-)
Szlivvia,
gratulálok a húgocskához!
Szerintem iszonyú jó dolog, ha az embernek lánya van.
Ha másodjára is lányom lett volna, nem lettem volna bánatos.
Persze oda nem adnám az enyim kis pöcsöst semmiért, meg ez pont így jött jól ki nálunk... de mikor ilyen csajszikat látok mint Annácska például, hát bizisten majdnem kedvem lenne harmadszor is nekiugrani a szaporodós projektnek:-)