Egyetértek. Be is szüntetem a vadászatot. Bár azért vannak esetek, amikor egyértelmű a dolog (Lacafasza, Sába). Meg most már annyian vannak, hogy több időt elvinne, mint egy lapyrinthuss:-)
Nem hiszem, hogy KovácsKatica renickes lenne. Nem valószínű, hogy egy renickest 6:0-ra meg tudnék verni. Márpedig ez történt. Szerintem azért tud valamennyit, meg a szerencséje is nagyban besegíthetett neki.
Vigyázni kell ezekkel a kijelentésekkel, nem szabad elhamarkodottan ítélni, főleg 2*-osok esetében. Nekem legalábbis ez a véleményem az eddigi tapasztalataim alapján.
Ez a csillagszám nem azonos azzal a csillagszámmal. Itt azt jelenti hányszor ült az illető abban a bajnoki székben. Ha 1-nél több szerepel - mondjuk három- az annyit jelent, hogy valakit megvert, és ő ült be a székbe, majd 2x megvédte azt a kihívóval szemben. Így jön ki a 3 csillag.
Persze, hogy zavarna! Olyan tudásszint és gyorsaság mellett (ha lenne, de nincs) természetesen. Egytől, egytől még nem esnek kétségbe, de ha többször lebirkóznának egymás után az már cikis lenne.
Gratulálok! És valóban! Mesternek tátva maradt a szája!
Jár az kristálykobonya!
Nem egészen értem, hogy itt jóval alacsony csillagszámmal rendelkeztek mindnyájan a bajnoki székben. Eddig erre én soha nem figyeltem. Akkor ez egy újrajátszott, vagy sokadszor játszott labirintus?