Mindenkinek! Ha láttok zöld nadrágban, fekete pólóban (rajta piros felirat), az oldalán nagy táskával Bp.-en egy embert közlekedni nyugodtan vágjátok pofán
arra már keresztet vethetek:( Má megbeszéltem Borisszal, hogy én ilyen problémás vagyok:)) Szerintem flare csak azé kapta meg, mer észrevette a tolvaj, hogy az ő csomagja is ugyanilyen, és ebből a pólóból egy is elég...:))
De kapok majd januárban másikat TÉRTIVEVÉNNYEL! Azt merjék felbontani:))
ESik a hó:))
Zseti
Még mindig nem ért oda?!!!!Lehet,hogy a postás is cure fan és lenyúlta saját részre a Vilmos Boriszom által küldött ajándékot? :-)
Majd küldök róla képet, hogy lássad mit nem kaptál meg :-)
olyan hideg volt reggel, hogy a macska kettétört a kanyarban.
mivel ebben az évben ugy kinéz nem gyüvök ide -sokak legnagyobb örömére- megkívánok áldásos békességet, és legalább olyan rossz évet, mint amilyen nekem volt ez a mostani.
uj emilcímem lesz, majd illetékes elvtársakat értSítM.
au revoire, deja vu, és carpet diem...és terra nostra buonos nocsesz torgyán csocsesz.
Zseti:
Rosszul rémlik :-)
Az volt a gáz,hogy nem volt még kint a neved a postaládán, ajtón.
Ezért kaptam vissza, és másodszorra 3 napon belül persze megtalált , mert kiraktátok a nevet, azt hiszem:-)
Olyan ez mint egy baleseti hír: ittasan nem indexelt...
Namármost én ittasan indexeltem, a kések azok zavartak...
Szégyellem pedig a Bernáth Sanyi még a szakdolgimban is szerepelt...
Mindezek ellenére előrebocsájtom, hogy műveltpetya ténykedését ezentúl sem fogom semmilyen formában preferálni
igen,ezek a postások...túlterheltek.meg persze a kóbor, kiéhezett kutyusok is loholnak a zöld postászubbony, meg a piros bicikli után. a hó meg fehér. így ki is jön a magyar trikolór....
Szerintem a postásotok nem tud olvasni!
Emlékszel amikor visszaküldték a csomagomat,hogy a címzett ismeretlen:-)
Bár másodjára már megkaptad!Fejlődőképes az egyén.