Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
A látogatásban én is benne vagyok, (persze amilyen szerencsém van pont akkor kell melózni mennem majd), régebben már felvettetem én is ezt Attilának, hogy nézzünk meg mások, hogy csinálják.
Maximálisan támogatom az előttem szólókat. Valóban pontosan le kell rögzíteni, hogy milyen legyen az elkészült modul. A valós vagy egy ahhoz hasonló tájat építünk köré. Ha nem így teszünk sértődések is kialakuhatnak amelyeket senki sem szeretne szerintem.
A Veszprémi kollegák javaslatát erőssen meg kellenne fontolni és megszervezni a látogatást hiszem tényleg tapasztalatot és rutint tudnánk gyűjteni.
Szia! Nyugodtan szólj csak bele. Minden tanácsot szívesen fogadunk.
Sőt, még felajánlom nektek a személyes tapasztalat szerzést! Most jelenleg néhány modul összeállításán dolgazunk. Szívesen látunk benneteket valamelyik hétvégén a klubunban. Veszprém nincs olyan túl messze Tatabányától!
Bocsi, hogy beleszólok, de lenne egy javaslatom. A modul dobozoknál az 1 méteres oldalfalat vigyétek végig és ezen belülre illesszétek az 50 cm-s homlokfalat. Meg a fedlap vastagságát is vonjátok le! Tehát az anyagszükséglet így változna:
10 db 18x100 cm, 10 db 18x48 cm és 5 db 50x100 cm.
Nem árt merevíteni a modulok sarkait a homlokfalnál. Mert ugye itt éri a legnagyobb erőhatás. A lábakkal és a dobozok összerajkásával kapcsolatban ajánlom ezt a képtárat:
Javaslom, hogy pénteken készítsünk egy bekerülési kalkulációt és egy technológiai sorrendet. Mindezt az elérendő végcél szempontjai szerint és ebbe bele értem az esztétikai igények rögzítését is. Amennyiben egyetértetek, a kívánság és a lehetőség egyensúlyát kell megteremteni a végcél maximális biztosítása mellett. Ütemezett és terv szerinti megvalósítást szeretnék szorgalmazni, természetesen közös elhatározás és döntés alapján, nevezhetjük "frakció" bocsánat klub fegyelemnek is
Természetesen mindezt csak egy tisztességes / részletes / terv elkészítése és közös elfogadása alapozhatja meg.
A téglafalas dekorlemez alatt mit kell érteni ? Remélem nem a kartonra nyomtatott tégla mintázatot. Mielőtt nekiállsz épületet gyártani, jó lenne beszélni róla.
A bíróság a nyilvántartásba vételről 60 napos határidőn belül határoz. A határidő a bíróság vezetője részéről egy ízben 8 nappal meghosszabbítható. Ha a 68 nap úgy telik le, hogy a szervezet a bíróság valamennyi felhívását teljesítette, az egyesület automatikusan bejegyződik.
Megpróbálom én is elérni akkor az Attilát. A sineket pedig számoljátok ki pontosan mennyi kell, árakkal, és fontossági sorrendben. Úgy vesszük meg őket.