Annak idején amikor oktattam, volt gáz, de nem volt rá vizsga. A rendőrök rászálltak a dologra, még a rutinpályán is belebújtak az autóba. Senkit sem érdekelt hogy milyen jogon, a forgalmi meg ugrott.
Azért lenne egy kérdésem a szoftverfrissítéssel kapcsolatban: mi van, ha nem is tudsz róla mert nem szólnak hogy frissítettek? Persze utólag megtudod, de akkor sem tudod visszarakatni a régi változatot. Így ugrik a tuning és még csak nem is reklamálhatsz mert a gari is odavész.
Ha elég bátor vagy akár 2 kilóval is elmehetsz a rendőr mellet, max. megsaccolhatja, hogy mennyi az annyi! Tenni nem sok mindent tud.
Csak odaszól a megállító kollégáknak, hogy szedjenek ki a sorból egy kis közúti ellenőrzésre... Még akkor, amikor azt látja, hogy a sebességet nem látja...
Ha valakit érdekelne megcsináltam a váltóútrövidítést. Az S3 egysége került bele, csak a fém vackot kell megrendelni, minden más pontosan illik. Kb. 7500 Ft volt, de sajnos én megvettem a műanyag pöcköt is, ami nem is kellett. Na mindegy. Ja, és ahogy a német fórumon is írják, 20 perc alatt ki lehet cserélni akár házilag is, ha van pár szerszám.
A Skodánál nem találták az alkatrészt a cikkszám alapján, én Hatvanban vettem a cuccot a Unix kereskedésben. És a Skodánál azt is mondták, hogy ugrik a gari a váltóra, de ha tönkremenne a váltó, visszatenném a régit, észre se veszik, hogy ki volt cserélve.
Nincs nagyon drasztikus változás, de érzésre tényleg kicsit rövidebb úton, és kicsit "férfiasabban", keményebben megy a váltókar. Nekem tetszik.
Nekem is van még garanciám! A szoftvercsere nem befolyásolja, feltéve ha nem mondod meg magadtól! Egyébként én is békés ember vagyok, de kiváncsi lennék ha egyszer a jótündér átváltoztatná a gépedet visszakönyörögnéd-e nála a régit! D:))
Most kezdték el (olvastam párszor), hogy párban mérnek: 50 méter eltéréssel egy lézer, meg egy trafi. "Az ellen nem véd." Pláne egy köcsög Multinova egy benzinkút mellől. :-
A lézer ellen tulajdonképpen elég, nem ismerem a pontos adatokat, de az utóbbi időben (vidéken, ill. pályán) nem találkoztam régi típusú radarral.
Ha még van akkor az gáz!
A beszerelés nem nagy ördöngősség , nekem szerencsére ügyes kezű szomszédom és rendőr ismerősöm is van a teszteléshez! D:)) A beállítás viszont nagyon fontos, de ezt részletesen leírja a használati utasítás.
Én csupán a frissítésed miatt kérdeztem a chip-et. Mivel az enyém már nem gyári ezért nem szeretném ha belepiszkálnának. Nekem úgy jó, ahogy most van! D:)))
Nem, és a későbbiekben sem áll szándékomban. Nekem elegendő a lovak száma. Nem igazán akarok gyorsulgatni, kinőttem már belőle. A nagyobb teljesítmény nyújtotta biztonság a fontos, meg ha sietek akkor tudjak haladni a sűrűbb forgalomban is.
Legközelebb összefutunk Győrben és megmutatom! D:)))
Egyébként annyi a lényege, hogy ha lézer találat éri az autót akkor 8 mp-re blokkolja a yard mérését. Auto látszik, sebesség nincs, nekem meg vísít és satu! 8 mp. nagyon sokmindenre elég, még 200 fölötti sebességről is bőven beleférek.
Ha elég bátor vagy akár 2 kilóval is elmehetsz a rendőr mellet, max. megsaccolhatja, hogy mennyi az annyi! Tenni nem sok mindent tud.
Azért csak nézek rá vmi alukereket télire is, ha nem is replikát. A lemez nagyon elrondítja szegénykét. Az ebay-t még sosem próbáltam, de már többször is elhangzott, hogy mennyit lehet spórolni vele. Valszeg most fogom elkezdeni.
Lt-400 beépítve. Eddig 10-ből tízszer jogsit mentett. 5-6 teszt után mertem én is csak komolyabban hagyatkozni rá. Nekem nagyon bejött, olyan helyen közlekedem ahol sok a lakott terület 30-as tábla. Háát azt képtelenség betartani, a közeg meg természetesen utazik rá.
Jemmed jelzést nem ad, ettől függetlenül én Ausztriában nem merem bekapcsolni.Sajnos ismerem a sógorok felénk áradó ellenszenvét, ha el is hinné, hogy nem az aminek látszik, ezer másik indokot fog felsorolni cserébe amiért fizess 500 Eurót!