Valaki, aki ismeri zsetit, legyen szíves szólni neki az alábbi eseményről, mert megígértem, hogy e-mailezek neki, ha nyílik a hely, de az itt megadott címéről "a felhasználó nem létezik" szöveggel jött vissza a levél.
Köszi!
Mellékeltem egy röpcédulát, de a biztonság kedvéért le is írom, hogy:
Az év utolsó napján megnyílik a korábban beígért új szórakozóhely, a Szubkultúrház. Tudom, hogy kissé későn szólok, de csak most vált biztossá, hogy kész lesz addigra minden.
Időpont: 2002. december 31., 20:00 óra
Cím: Budapest, VIII. ker, Szentkirályi u. 2.
A belépés ingyenes!
A látogatókat étel, ital és sok nonkommersz zene várja! (Utóbbit én szolgáltatom.) A stílusnevekkel nem vagyok teljesen tisztában, előadókat meg nem kezdek sorolni, nehogy aztán később számon lehessen kérni valamelyiket, de a lényeg, hogy meg fognak férni egymás mellett az elektronikus minimálzenék, a középtempójú gitár/szintizenék és a zúzós rock/indusztriál/akármi. És persze Cure is lesz, de senki ne várjon Cure-klubot!
Szeretettel várunk minden kedves+rendest embert! :-)
Tegnap este 50 éves korában szívrohamban elhunyt Joe Strummer, a legendás Clash egykori frontembere, Smith egyik inspirátora, akire nagy hatással volt a 'White Riot' és általában a Clash, remélem nem csak nekem jutott eszembe, hogy az új hullám egyik nagyon fontos úttöröjét veszítettük el! egyik a másik után - joey ramone, dee dee ramone, és a többiek lassan egyenként...
Vizespóló nem volt, csak vizigót verseny:) goth szépségverseny lyányoknak+party
cyberpunk.pardey.org siteon vannak képek+playlist, nem volt az metálkodós igazából.
Zéróval nem kell foglalkozni:))) Ő csak egy köteles példányt kapott:))))))
Vigyázz mert metal körökben elhintem, hogy itt jártál! Markó Pólóban mi volt Vízi Póló verseny?
Mindenkinek! Ha láttok zöld nadrágban, fekete pólóban (rajta piros felirat), az oldalán nagy táskával Bp.-en egy embert közlekedni nyugodtan vágjátok pofán
arra már keresztet vethetek:( Má megbeszéltem Borisszal, hogy én ilyen problémás vagyok:)) Szerintem flare csak azé kapta meg, mer észrevette a tolvaj, hogy az ő csomagja is ugyanilyen, és ebből a pólóból egy is elég...:))
De kapok majd januárban másikat TÉRTIVEVÉNNYEL! Azt merjék felbontani:))
ESik a hó:))
Zseti
Még mindig nem ért oda?!!!!Lehet,hogy a postás is cure fan és lenyúlta saját részre a Vilmos Boriszom által küldött ajándékot? :-)
Majd küldök róla képet, hogy lássad mit nem kaptál meg :-)
olyan hideg volt reggel, hogy a macska kettétört a kanyarban.
mivel ebben az évben ugy kinéz nem gyüvök ide -sokak legnagyobb örömére- megkívánok áldásos békességet, és legalább olyan rossz évet, mint amilyen nekem volt ez a mostani.
uj emilcímem lesz, majd illetékes elvtársakat értSítM.
au revoire, deja vu, és carpet diem...és terra nostra buonos nocsesz torgyán csocsesz.