Először is mindenkinek boldog új évet, talán a Cure is kirukkol valami kis nyalánksággal ebben az évben. Tudom, hogy ígérték, de én már csak akkor hiszem, ha a kezemben az anyag.
Pár napja a www.startlogo.hu-n alkottam egy kiss me-s op. logot. Ha Nokia telefonotok van, nézzétek meg, töltsétek le, szerintem nagyon jól mutat. A kódja SL8158, de rákereshettek név alapján is. Egész korrekt oldal, nem kerül több ezer forintba egy logo vagy dallam letöltés, mint néhány nagyrabecsült site-on. Nem kell emelt díjon végighallgatni egy barom 10 perces monológját, elég egy sms-t küldeni, s egy emelt sms áráért (240+ÁFA) már küldik is.
csao,
figuehead
Szeretném felhívni a leendő látogatóink figyelmét, hogy a Szubkultúrházként meghirdetett hely végleges neve Könyvtár lett! (Lásd a javított e-cardot a 4062-esben!)
Curespotting:
"The Cure were mentioned in he hungarian press today /22. december/, as the newspaper called Blikk, made a rewiew of the 2002's hungarian music life, and all in all the july month's highlight became the Cure's gig on the Sziget festival with 32.000 devoted fans!"
(Thanks Cureme)
még 15 perc, és találkozom Bianca-val. már itt toporog a Kossuth szobor előtt:-)
és hoz 400 fotot, meg 16 cd-t:-)
Valaki, aki ismeri zsetit, legyen szíves szólni neki az alábbi eseményről, mert megígértem, hogy e-mailezek neki, ha nyílik a hely, de az itt megadott címéről "a felhasználó nem létezik" szöveggel jött vissza a levél.
Köszi!
Mellékeltem egy röpcédulát, de a biztonság kedvéért le is írom, hogy:
Az év utolsó napján megnyílik a korábban beígért új szórakozóhely, a Szubkultúrház. Tudom, hogy kissé későn szólok, de csak most vált biztossá, hogy kész lesz addigra minden.
Időpont: 2002. december 31., 20:00 óra
Cím: Budapest, VIII. ker, Szentkirályi u. 2.
A belépés ingyenes!
A látogatókat étel, ital és sok nonkommersz zene várja! (Utóbbit én szolgáltatom.) A stílusnevekkel nem vagyok teljesen tisztában, előadókat meg nem kezdek sorolni, nehogy aztán később számon lehessen kérni valamelyiket, de a lényeg, hogy meg fognak férni egymás mellett az elektronikus minimálzenék, a középtempójú gitár/szintizenék és a zúzós rock/indusztriál/akármi. És persze Cure is lesz, de senki ne várjon Cure-klubot!
Szeretettel várunk minden kedves+rendest embert! :-)
Tegnap este 50 éves korában szívrohamban elhunyt Joe Strummer, a legendás Clash egykori frontembere, Smith egyik inspirátora, akire nagy hatással volt a 'White Riot' és általában a Clash, remélem nem csak nekem jutott eszembe, hogy az új hullám egyik nagyon fontos úttöröjét veszítettük el! egyik a másik után - joey ramone, dee dee ramone, és a többiek lassan egyenként...
Vizespóló nem volt, csak vizigót verseny:) goth szépségverseny lyányoknak+party
cyberpunk.pardey.org siteon vannak képek+playlist, nem volt az metálkodós igazából.
Zéróval nem kell foglalkozni:))) Ő csak egy köteles példányt kapott:))))))
Vigyázz mert metal körökben elhintem, hogy itt jártál! Markó Pólóban mi volt Vízi Póló verseny?