Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Gyuszkó Creative Commons License 2001.08.27 0 0 619
Cs!Ma!T!

(610): Hüpp-Hüpp!
(611): KIRÁLY!!
(612): Hüpp-Hüpp, OÁÁÁÁÁÁÁ!
(614): Arghhh-Arghhh! Brühühü-Brühühü!!!
(615): Hajtépés-Hajtépés-Hajtépés, Fejfalbaverés-fejfalbaverés!!!!!!!!

KÖVETELEM A KÖVETKEZŐ TALI. HELY.- IDŐKOORDINÁTÁIT MEGADNI AZ ASSZONY MEMÓRIAREKESZEINEK FELTÖLTÉSE VÉGETT!!

Szétrobbanok, hogy lehettem ilyen b*lf*sz, hogy nem tudtam elmenni!!!!!!!!!!!!

Könyörgök! Koordinátákat küldjétek! (Ugye még idén?!) Légyszi-légyszi-légyszi!!!!
Bocs

Gyuszkó

SumQuiSum Creative Commons License 2001.08.27 0 0 618
Szia 405!

Megkaptam a mélt, köszi. Várom a képeket:)

SQS

Előzmény: 405GRX (615)
Strasszer Creative Commons License 2001.08.27 0 0 617
Sziasztok!
Sajnos egyéb más elfoglaltság miatt nem tudtam részt venni az összejövetelen (ezért nem is jelentkeztem), de ha lehetne, akkor a következőre szeretnék én is menni. Biztos jó volt annyi 406-ost egymás után gurulni látni.
Str
SumQuiSum Creative Commons License 2001.08.27 0 0 616
Sziasztok!

Ok, akkor a kövbetkezö talin már ott leszek:)

405: közölnél részleteket? Akár ide, akár mélbe.

SQS

405GRX Creative Commons License 2001.08.27 0 0 615
Jónapokat!

Hát, ami engem illet, én is csak hasonló szép dolgokat tudok zengeni a szombati taliról. Igazán szuper volt összefutni Veletek, látni a Régieket, megismerkedni az Újakkal.
Nameg persze az a látvány az ezüstparton:-)...kár hogy nem sikerült túl gyakran visszanézni a képeket (Grrrrr Olympus...), de azért a familiának sürün mutogattam az ezüstparti sorakozót. Reméljük a következon még többen leszünk, már várom a visegrádi (dobogóköi, egerszalóki, stb...) talit októberben:-)
Szóval állati jól éreztem magam, és még hazafele is igazi autót láttam a tükörben egy jó darabig:-)...aztán MetaCode is levált, én pedig kényelmesen hazagurultam...
Sansali, ha meglesznek a képek, átküldöm mailben, OK?
SQS, ha nincs járgányod, én tudok ajánlani egy jó gépet:-)

Üdv
GRX
Ui: mexáradtam...:-)

sabian Creative Commons License 2001.08.27 0 0 614
Csövi! Megy a traktor?!

vazze...már megint hétfő...de legalább van net... :)

Szóval a tali tényleg nagyon csúcs volt, ennél többet én nem is mondanék, mert akik ott voltak azok úgyis tudják miről van szó (Zöldalma megtekintése, M7 tempo lefelé, Ájsz Tí a kávézóban + citroenes kollégák, fényképezkedés a parkolóban, meg a parton, szigorú elemcsere a kamerába, spagetti carbonara, meg pizza, Dubai élmények, "mit kell tudni a turizmusról meg a pusztatúrákról", átvágás a "bogármezőn", a járművek kibeszélése a parton, GRX hatalmas fürdése - kiváncsi vagyok megszáradt-e már azóta -, a búcsú és következő tali fixálása), és azoknak akik pedig nem voltak ott inkább nem fájdítanám a szívét, mert legközelebb úgyis csatlatkoznak ugye??!!

SQS
A linkért köszönet, mindjárt letöltöm. A legkisebb gond az legyen, hogyan gyere el, mert van itt néhány guruló szépség, amely csak úgy csalogatja az utasokat....

A diákat ma beadom hívásra, holnapra meglesznek. MetaCode: utána beszélünk a scannelés miatt, hm?

Mindenkinek kitartást! Jók legyetek!
Üdv:
sabian

SumQuiSum Creative Commons License 2001.08.26 0 0 613
Salut MC!

SumQuiSum köszöni szépen a meghívást, de sajnos csak akkor tud eleget tenni neki, ha valaki fuvarozná, ugyanis se istenkáromló autója, se traktora, de még fűszegélynyírója sincs:( Egyelőre még a BKV-t gazdagítja, részmunkaidős gyalogosként:)

SQS

Előzmény: MetaCode (612)
MetaCode Creative Commons License 2001.08.25 0 0 612
Szijjasztok!

Hú, hazaértem. Jajj de jó volt, bánhattya mindenki aki nem volt ott!:-)) De ugye a legközelebbin ott lesztek?

Nu. A nap azzal indult, hogy Sabian és párja formás hátsóját bámultam két órán át (ne röhögj, az AUTÓjáét) Bp-Siófok között. Előtte Zöldalma az Osztyapenkónál, ők már megadták az autókhoz járó egyéniségek alaphangját. Ez már jó. Aztán a fent említetteken kívül a Balcsi fővárosában megismerkedni olyan egyéniségekkel, mint Sansali és GRX, háááát, csúcs volt a nap.

Igen remélem, hogy mindenkire sor kerül, szerintem a következő talira SumQuiSum barátunk is meg kellene hogy jelenjen, bármilyen Istenkáromlása szerkezettel érkezzen is:-))) Persze még plusz minden Kedves Topictárs.

Szóval maximálisan alátámasztom Sansali lentebbi jegyzetét. Percek alatt sikerült "közös nevezőt" találnunk, ami nemcsak az autóinkban, hanem az egyéb közös témákban is megynilvánult.

Kösz Sansali a helyi idegenvezetést, remek nap sikeredett!!!!! Báj dö véj, a Kiliti dugóhegyek miatt áttettük a siófoki víztorony alá a talit, hogy nem álltunk még plusz két órát dugóban, Sansali érdeme.

Szerintem a képek még többet fognak majd mesélni, eddig úgy néz ki, hogy jövő hét végére Sannál lesznek a képek!

Majd hétfőn írok, most álmos vagyok.

M.

SumQuiSum Creative Commons License 2001.08.25 0 0 611
Csémat!

Könnyes szemmel konstatáltam, hogy felvételt nyertem az Oroszlán-rend Lovagjai közé:) Köszönöm:')

Sabian: kérésedre: itt a link a teljes nagyjelenet hangjához. Picit nagy lett, 4,3 mega, de csak így maradt tűrhető a minőség. És a minőség ugyebár... :)
Egyébként a zene überfasza:)

Franky: nagyon örülnék egy OST-nak. Küldj egy mélt, pls!

Na, megyek, éppen egy 406-os wallpapert álmodok megfele:) Ha okés lesz, akkor közkincsé teszem.

Orevoár!

SQS

sansalvador Creative Commons License 2001.08.25 0 0 610
Hát megvolt az első tali. Köszönet az ott megjelent (kis) csapatnak, Metának, 405-nek és Sabian és párja párosnak. A legközelebbire viszont megbeszéltük, hogy korábban szervezkedünk és elvárunk egy jóval nagyobb létszámot!:-)
Kezdetnek viszont azt hiszem, jól alakult és elmondható, hogy jó volt megismerkedni személyesen is az ide irogató 'kollegákkal'.

Részemről kifejezett öröm, hogy a tipust kedvelő embertársaim mind a józan, intelligens és kiegyensúlyozott életfelfogást képviselik és messze áll tőlük a hivalkodás és az ilyen-olyan komplexumokkal való gyötrődés. Azaz összhangban állnak az autójuk által nyújtott tökéletes értékekkel: a hivalkodásmentes tökéletes eleganciával, szépséggel, formával, tartalommal, megjelenéssel és presztizzsel. Több embernek kellenne ezt megismernie és elfelejtenie azt, hogy egy autó 4 kerékből, motorból meg kormányból álljon. Egy autónak manapság sokat kell nyújtania és a franciák ezt tudják a többiekkel ellenben adni. A Peugeot pedig a legjobban.

Köszönet mégegyszer mindenkinek, jó volt megismerkedni veletek, a képeket pedig amint lehet feldobjuk a 406 oldalra.

Üdv:

San

405GRX Creative Commons License 2001.08.24 0 0 609
Szomorú hirek ezek...:-(
Ezek szerint csak négyen leszünk? MetaCode, sansali, sabian és jómagam? Vagy SRI is jön esetleg? V. valaki más?
Viszont az én meglepimet nem fogják látni a pestiek sajna, mert én a Balcsiról fogok menni szombaton.
Majd a fényképeken:-)...mivelhogy digikamera viszont van!
Zoldalma Creative Commons License 2001.08.24 0 0 608
Okkay, ott leszek. Tel.szám megy mindjárt.
Előzmény: sabian (607)
sabian Creative Commons License 2001.08.24 0 0 607
9:20-ra oda tudok érni a McDonalds-hoz, amely a volt Osztyapenko magasságában van, közvetlen miután elkanyarodik a hetes út a bevezetőről.
Ez így okés?

Még annyit, hogy este én nem jövök vissza Balatonról, mert ott maradok partizni életem értelmével (és most nem Luciferre gondoltam :)))

Zöldalma
Lökj egy telszámot a mailra, hogy tutira megtaláljalak ha ott vagy, meg arra az esetre, ha valami közbejönne.

üdv:
sabian

Előzmény: Zoldalma (604)
sansalvador Creative Commons License 2001.08.24 0 0 606
Hi!

Akkor ott a bevásárlóközpontnál találkozunk 11-kor. Gyuszkóért nagy kár. Nem tudsz mégiscsak elszökni? Egy "oroszlánlátogatásinap" sem éppen rossz dolog!:-)

Holnapig...

Gyuszkó Creative Commons License 2001.08.24 0 0 605
Hali!

A Pesti talit én is támogatom! Sajna a kedvesem (most nem biztos, hogy pozitív a megnevezés!) gyermeklátogatásinapnak nezevte ki ezt a szombatot, így aki megtudta be is jelentkezett szépen sorban!!
Így nem tudok lejutni a talira, de egy pesti (budai) indulásra szívesen felmennék!!
Ha összehoztok v.mit a köv e-mail címre küldjetek helyet időpontot koko2@freemail.hu

Egy végtelenül szomorú PUG-os

Gyuszkó

Előzmény: Zoldalma (604)
Zoldalma Creative Commons License 2001.08.24 0 0 604
Alakul :-) Még valaki? Helyszín lehet valamelyik benzinkút is akár az M1-7 közös szakaszán.
Előzmény: sabian (603)
sabian Creative Commons License 2001.08.24 0 0 603
Cs! MaT?!

9 körül indulok Budáról a párommal a talira. Ez közelebb visz a megoldáshoz?

üdv:
sabian

Előzmény: Zoldalma (602)
Zoldalma Creative Commons License 2001.08.24 0 0 602
Jók a hangok :-)
Kérdésem lenne: megy valaki Peströl a talira? Sajna lemenni nem tudok :-((( de ha esetleg a fövárosi szekció találkozna valahol, akkor szívesen megsasolnám a sok Pugot együtt (különös tekintettel 405GRX meglepetésére :-)

Z.

405GRX Creative Commons License 2001.08.23 0 0 601
Banyek elbuktam;-)
Előzmény: sabian (600)
sabian Creative Commons License 2001.08.23 0 0 600
úgy látom ez itt 6 kiló :)))
sabian
sabian Creative Commons License 2001.08.23 0 0 599
Franky

Azt vágom, de az a bizonyos szám az nem a filmbeli adaptációban van rajta a CD-n, hanem még rappelnek is alatta. Az pedig úgy annyira nem jó, nekem meg főleg nem, aki nem beszéli/érti a francia nyelvet...
De azért nagyon kösz!

sabian

Előzmény: franky_t (598)
franky_t Creative Commons License 2001.08.23 0 0 598
Hello

Ha érdekel nekem megvan cd-n a Taxi1 soundtrack-je. Az átvételt is megoldom.

Franky

Előzmény: sabian (597)
sabian Creative Commons License 2001.08.23 0 0 597
Csövi! Megy a traktor!

SumQuiSum
Üdvözlet egyenlőre a tiszteletbeli (de ott a legkiválóbb) pözsósok között
Nagyon kellemes meglepetés volt ez így ma reggel, s az amúgy nagyon nyúzott arcom egy pillanat alatt mosolyra derült :))) Köszönet érte.
Ha már felajánlottad, lennék egy kicsit pimasz és kérnék. Az utsó versenyt (lámpaátállítós) lehetne-e teljes mp3-asítani?! Annyira jó alatta a zene, hogy csak na! Szívesen elfogadnám :))),hm?

üdv:
sabian

Előzmény: SumQuiSum (594)
T.Z. Creative Commons License 2001.08.23 0 0 596
Ez állati jó! :))))
Éljenek az oroszlánok!
Üdv:
Zoli
SumQuiSum Creative Commons License 2001.08.22 0 0 595
indításaKor
SumQuiSum Creative Commons License 2001.08.22 0 0 594
Kedves Pugfanz!

Egyenlőre még méltatlan vagyok a társaságotokba, de ha minden jól megy, akkor egy idő múlva már érintetten tudok ide írni. De előtte, szeretném egy kis ajándékkal kedvezőbbé tenni a fogadtatásomat:)

Azannya.mp3 94k
Bistdusicher.mp3 13k
BravoKarl.mp3 99k
Bumburnyak.mp3 125k
CsMaT.mp3 22k
kopogj!.mp3 82k

Ezeket akár be is lehetne linkelni a Pug406-os oldalra. Ha szeretnétek, a Taxi 1böl bármilyen beszólást szívesen mp3asítok, illetve rendszerhangnak wavban is küldhetem. (Nálam a kopogj! van Windows indításaor, azaz belépéskor:)) ).

Őszinte áhitattal:)

SumQuiSum

sabian Creative Commons License 2001.08.22 0 0 593
ok gona csek it!
sabian
Előzmény: 405GRX (592)
405GRX Creative Commons License 2001.08.22 0 0 592
Szevasz sabian,

Welcome back! Szomorúan hallom a híreket, bár én is ilyen cipoben taposok per pill.
Digitfotót viszont megpróbálok szerezni, van rá esély h meglesz addigra.
Az Aranyhíd legjobb emlékeim szerint rögtön Kilit bejáratánál van, a hetesrol ha lekanyarodtál balra, beérsz Kilitire és a jobboldalon kell lennie.

Előzmény: sabian (591)
sabian Creative Commons License 2001.08.22 0 0 591
Csövi! Megy a traktor?!

Bocs, de hűtlen dög vagyok....el voltam/vagyok havazva, de nagyon és még egy pici időt sem tudtam szakítani, hogy benézzek :(

A tali ettől függetlenül természetesen jó (azért gürcölök most, hogy hétvégén még véletlenül se kelljen). 11 órára ott vagyunk Luciferrel. Az "Aranyhidat" igyekszem megtalálni.

Digitfotót valakinek sikerült szerezni?

üdv:
sabian

405GRX Creative Commons License 2001.08.22 0 0 590
Látom felpezsdült az élet:-)...
Figyuzzatok, arra gondoltam hogy mi lenne ha nem ott a reptéren találkoznánk hanem valahol máshol és együtt mennénk ki?
Egyrészt talán nincs akkora tömeg, könnyebb megtalálni egymást, másrészt meg mégiscsak jobban mutat a Pugos felvonulás a reptérig:-)...és ott együtt tudunk parkolni, az is jobb.Hm, mit szóltok?
Pl. lehetne az Aranyhíd bevásárlóközpontnál, az pont ott van Kiliti elején ha a 7-es felöl jön az ember.
Metacode, vártam a mailt, nem jött át. Dobsz egyet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!