NEKROMANTIKA VOODOO
- dark-gothic-electro est -
Január 18-án szombaton.
Program:21.00-22.15-ig
Deine Lakaien est /Lakaien, Helium Vola, Estampie, Qntal, Veljanov/
22.15-04.30-igDark-Goth-Electro party
Vendég dj.: Kitti
Tombola a belépőjegyen olvasható sorszám alapján + a korán érkezők a Revolution fanzine 4. számát is kézbe kapják.
...és Tim Pope meg Smith csináltak egy i want to be tree című zenét, ami újabban - gallup kollega jóvoltából - az én cd-s polcomon is fellelhető.
jópofa cucc.
remélem mindenki elégedett a fotokkal, amelyeket tegnap átküldtem bizonyos személyeknek.Sajnálhatják Eagles-szék, nem látják a tempodrom csodálatos homályos képeit...
nos Bianca aszitte má itt az ejus kánaán,azt nem hozott utlevelet, de igérte hogy már feladta a lemezeket, uhhogy a CN20-at majd fogja dedikálni. (csak aki nem tuggya: Bianca készítette a Curenews 20-ban lévő fényképek felét)
Dodo előhívta a képeket, gywild, meg csorba úr, meg Attila, mennek majd emilen, de még be kék szkennelni.
a tempodromrol is van 2 igen művészi fotom...és ....egy gyönyörű Cure lányról.
Jó bulizást! Ha kapok valami fülest szólok. Legyél bekapcsolva!Még az se kizárt, hogy lenézek, onnan hazáig még négykézláb is csak 5 perc...
Off uff off
Pedig a lista teljesen rendben van! Gondolom abba a hibába sem estél, hogy egy Trust-re rátolj egy merilinmenzont!:))) Egy kis Cocteau Twins-szel kellett volna nyugtatgatni őket...
A zene teljesen kikészítette a jelenlévők nagyrészét, ahogy arra számítottam is, lévén a célközönség nem nagyon képviseltette magát. Pár jelenlévő kritikáját és a reakcióim a Depeche Mode Klub topicban olvashatod, méghozzá innentől kezdve, illetve itt a játszási lista előadó szerinti ABC sorrendben.