Ezt én is így tudom. Remélem most már nem ketten beszélünk "hülyeségeket"! D:))
Ha megkérdezed a márkeker dealereket mind azt fogja mondani, hogy szinte mindenki ezzel a váltóval veszi a nagy nyomatékú autót mert egyszerűen nem tudsz vele kézzel szépen és jól váltani, lehetsz te nagyon jó sofőr vagy versenyző is , akkor sem!
Volt az audinak egy olyan váltója ahol a fordulat elindult 0-ról és egyre csak nőtt és soha nem esett le. Olyan mintha nem is váltana. Ez nem az?
A dsg tudom hogy dupla kuplungos és azért vált olyan gyorsan mert már benne van a következő fokozatban és csak rá kell kuplungolnia. De ott is váltásnál leesik a fordulat mint egy kézi váltósnál.
De valamelyik audi váltónál meg csak egyre nő a fordulat sé nem esik le...
Ábrándozni lehet és jó is, csak sajna a valóság majd valahol egész másként lesz!!!
Ha tényleg létrejönne egy ilyen Rs, a megjelenés előtt 2 héttel már ott sátoroznék valamelyik márkakereskedés udvarán, hogy én lehessek az első! D:))))
Szili nem tudod véletlenül a 4 literes audi diesel mit tud? Le? Nm? Fogyasztás?
Nagyon beleszerettél te ebbe a 2.0 TFSI motorba! D:)))
Nem gondoltál a brutálisabb V6-ra? A hétvégén mentem vele én is , a hangja egy álom! Azon kívül teljesen egyetértek veled mindenben, nagyon szép, nagyon jó és tényleg nem való semmire! ( max. 20 évesen csajozni) D:))
Hát az autó még 170 LE de erősen gondolkodom, hogy megchipetem. A héten kap fóliát, meg beleugrik a dvd. Képek hamarosan, a fogyasztás meg 6,8-on van jelenleg úgy hogy tolom neki rendesen. A legtöbb eddig kerek 7l volt.
Nem igazán volt még eddig reagálás, közzéteszem újra:
"Jövő nyárra gondolkodom egy hétvégi RS találkozón a zemplén lábánál. A szállás megoldható ingyen, bár egy kicsit puritán (hálózsák, polifoam szükséges lehet) de a tisztálkodás megoldott. Amúgy önellátós, esetleg egy bogrács belefér. Programban vár-, kastély látogatás, esetleg borkóstolás + esti szalonnasütés szerepelhetne.
Akit érdekel a dolog dobjon egy mailt, csakhogy tisztában legyek vele, mire lehet számítani."
Octi 2 TFSi-hez melyik lefújószelepet ajánljátok konkrétan? Ami annyira azért nem kell hangos, de azért hallani lehessen jól. A gyárit is lehet de nem annyira.