Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

sabian Creative Commons License 2001.09.04 0 0 649
Cs! MaT!

Soundtrack
Csak egyszer hallgattam bele. Nem tudom, jók-e az emlékeim, de tele van francia "zagyvasággal" nem? Lehet, hogy meg kellene hallgatnom egy párszor és bejönne...

Honlap
Sansali - aki most valszeg dolgozik ezerrel - a minden tudója a 406 oldalnak. Szerintem őt érdemes megkörnyékezni, ha segítőkéz van a láthatáron.

PUH honlap
Úgy bírálják el, hogy felkerülünk-e linkkel, ha igazán csini darabot teszünk le az asztalra honlap terén. Nekem a mostani nagyon bejön (köszönet Sansali), de én nem vagyok egy adekvát ítész. Mit mondanak a szakértők?
(Ha dolgozunk a PUH-val majd itt a cégnél, akkor könnyebb lesz a dolgunk, de ez majd csak hónap közepén derül ki, s akkor esetleg szorosabbra fonhatjuk a kapcsolatot az importőrrel "Club szinten" is...)

Üdv:
sabian

Előzmény: SumQuiSum (648)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.09.03 0 0 648
Csövi!

Már egy párszor meghallgattam a soundtracket és nagyon tetszik:)

Sabian: Ha tényleg kikerülünk (ünk?)a PUH honlapjára, akkor felajánlanám szerény segítségemet a honlap picit profibbá tételére. Referencia: www.szag.hu. A többi még félkész állapotban.

Na, írogassatok! Holnap reggel megyek judozni a sulival először életemben:) Hajjaj, mi lesz ott:)))

SumQuiSum

Előzmény: sabian (644)
405GRX Creative Commons License 2001.09.03 0 0 647
Yoyo értem én csak gondoltam a tréfa kedvéért rákérdezek...akkor ez nem az a fajta pipi akit én iktattam be a szombati tali elott:-)...
Szép dolog a szerelem, csak az asszony meg ne tudja:-)))
130-as átlag elég szép azért, 160-170-es utazóval, M1-en nem mértek? Télleg a cseheknél mennyivel lehet menni? Jól emléxem ott is 130 van, nem vadásznak?
Unokatesómat 2-3 éve Germániából 170-nel lekövették, 150 DEM ugrott.
Más: 7végén apámékkal vásárolok, elgurult egy ezüstszinü 307-es. Enyhe célozgatások autócsere irányban, erre anyám: "de hát ez kisebb kategória mint az Astra"...
Be kell ültetni már egy körre tényleg, látom:-)
Előzmény: sabian (646)
sabian Creative Commons License 2001.09.03 0 0 646
GRX

Pipi=pisi, és nem is nekem kellett hanem Mamának, meg a barátosnéjának, úgy hogy mi urak az autóban vártunk türelmesen :)))

Pontosan 530 km volt. Ez átlagban 130 km/h, ami még rossz is mert a cseh meg a magyar autópálya több helyen be volt szűkítve út munkák miatt.
Prahaban ráálltam a gázra: 160-170 (4500-4800 fordulat), aztán hadd szóljon.
"Jó kaszni, jó söfőr nincs kockázat!" :)))

Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy Brno-tól az M1 első leszűkítésig szinte nem volt forgalom. Ha jól számolom 0, azaz nulla autó előzött meg :))). Traktor pedig egy sem :)).

PUH info még marad az én titkom. De egy-két héten belül ki fog derülni...

sabian

Előzmény: 405GRX (645)
405GRX Creative Commons License 2001.09.03 0 0 645
sabian,

egy pipit beiktattál? Asszony tudott róla?:-))))
Hogy a túróba teljesítetted a távot 4 óra alatt? Hisz az legalább 600 km!
Ilyen szépen repült Lucifer?
7végén itt is sz... idö volt, gondoltam csavarok egy kört a GRX-szel, de aztán nem volt szivem kivinni az esöbe...
Képek még nincsenek készen, de holnapra uttörö-becsületszavat kaptam:-)
Mik a részletek a PH körül? Követelem az infokat:-)))

Előzmény: sabian (644)
sabian Creative Commons License 2001.09.03 0 0 644
Cs! MaT?!

No a hétvége kellemes volt: becherovka + sör és iszonyat eső.
Hazafelé kicsit siettünk, úgyhogy 4 óra alatt megjártuk az utat szőröstül-bőröstűl (egy pipi volt csak beiktatva).

Tali
Oké menjünk együtt a városból, no kifogás.

406 honlap
Sejtelmesen annyit elárulok hogy a Pug Hungáriának tetszett a 406 "klub" ötlete és ha látják majd az oldalt, a Peugeot.hu-ra is felkerülhet a link, hogy mindenki tudja, hogy vagyunk. A részletekről később...

Na jó hétfőt mindenkinek!
sabian

SumQuiSum Creative Commons License 2001.09.02 0 0 643
Csövi! Megy a traktor?

Ma átírtam magamnak a filmzenét, úgyhogy ha valaki akar valamit, az kopogtassa meg a vállam, mert jól zár a fülhallgatóm:)

SumQuiSum

kenguru Creative Commons License 2001.08.31 0 0 642
Sziasztok srácok!

Persze, már beírtam a naptáramba az október 13-at. Egyébként nekem éppen belevág, mivel szentendrei vagyok. Addig is hajtás, szépen kényelmesen!

Kellemes 7végét mindenkinek!

KEnguru

405GRX Creative Commons License 2001.08.31 0 0 641
Zöldalma,
Elég korrekt az a 205-ös, a következö talira a Tied is ilyen lesz már, nem?:-)))
A poén az benne, hogy kivülröl semmi nem látszik rajta, belül viszont ott rejtözik az állat...a pirosnál röhög rajta E30, TT és Carrera, aztán indulásnál lehet ámulni:-)))
Jó hirek, hogy (kop-kop-kop) hétföre meglesznek a képek, ha minden igaz, Sansalinak küldöm is egyböl feldolgozásra.
Mit reagál a csapat a felvetésemre, hogy Peströl együtt menjünk a talira?
Jók legyetek, sabiannak jó utat, sok sört, a többieknek meg jó 7végét!
Üdv
GRX
MetaCode Creative Commons License 2001.08.30 0 0 640
Hahóóó

igen megkaptam, már csak scannerlámpát kell cserélni, a 3 hónapos scannerem úgy felizgult az első diára, hogy elment...:-(((

De sietek vele, megígérem!

Ezentúl én is a szentendrein járok be Angyalföldről, csak építsék meg az északi hidat..:-)))

Na, most megyek, megnézem, hol a scannerszerviz.

M.

sabian Creative Commons License 2001.08.30 0 0 639
Beszéltem MetaCode-l, ma este megkapja a diákat, úgyhogy lehet izgulni :))).

Holnap irány Prága, megfuttatjuk Lucifert egy kicsit!
A holnapi munkához kitartást mindenkinek, utána meg jó hétvégét!
Hétfőn "találkozunk"!

sabian

sabian Creative Commons License 2001.08.30 0 0 638
Helló kenguru!

GRX-nek tökéletesen igaza van! Én voltam a szárnyas és "hótálmosan" gurulgásztam befelé a melóba.
Nagyon szép az a bézsbelső, én is ilyet rendeltem, de hát Kovácsék közbe szóltak ;(. Ha jól emlékszem, akkor Te Fábiános géppel voltál. Még mondtam is a páromnak, hogy bezzeg a Fábiánék nem nézik el az ilyesmit.

Ugye ott leszel a következő tali? Ha jól sejtem még útba is eshet, mert talán arrafelé laksz? (Ha már a reggeli dugót a Szentendrein választottad ki magadnak. :)))

üdv:
sabian
Ui.: de előbb is összefuthatnánk (mondjuk egy dugóban :)))

Előzmény: kenguru (635)
Zoldalma Creative Commons License 2001.08.30 0 0 637
Egy kis érdekesség itt. Szerény az ürge, a tuning 205-ösröl a következöket írja:

Performance
190bhp
Torque: 182lb.ft at 3,000rpm [1]
0-60mph in 6.3 seconds [2]
0-100mph: around 17 seconds [3]
50-70mph in 4th gear: 4.1 seconds
50-70mph in top gear: 5.0 seconds [4]
Top speed: 132mph [5]
[1] More than the 2.5 litre Porsche Boxster
[2] Quicker than the 2.7 litre Porsche Boxster
[3] Quicker than the 180bhp Audi TT
[4] Quicker than any Ferrari or Lamborghini
[5] Faster than the new Lotus Elise

(bár a 4.-ben van némi csalás, szerintem ezek 6-sebességesek, nem 5 :-)

405GRX Creative Commons License 2001.08.30 0 0 636
elárulom, sabian a szárnyas verzió:-)
kenguru,
Ugye láthatjuk a bézsbelsot a következo talin?:-)
Előzmény: kenguru (635)
kenguru Creative Commons License 2001.08.30 0 0 635
Helló SAbian!

Teljesen felvillanyozódtam! Tudniilik én voltam a "bézsbelső". Még gondolkodtam is rajta, mikor láttam a másik feketét, hogy milyen szép autóban is ülök - csak az én világos belsőm még elegánsabb :)

Te melyik voltál? A szárnyas fekete vagy a szürke?

Helló Kenguru

Előzmény: sabian (634)
sabian Creative Commons License 2001.08.30 0 0 634
Csövi! Megy a traktor?

A képek kész vannak. Beszélek MetaCode-l, hogy mikor tudnám odaadni neki szkennelésre. A többi majd rajta múlik.

Reggel a Szentendrein féldugóban egy röpke 406-os talinak voltam részese: egymás mellett/mögött haladtunk - három fekete szép 406, de mind külön individumként: egy bézsbelső, egy "szárnyas" és egy szürke alap sphere.
Szép voltunk na!

üdv:
sabian

sansalvador Creative Commons License 2001.08.29 0 0 633
Hi!

Örülök, hogy mindenki ilyen pozitiv, lényeg hogy minnél többen legyünk az októberi talin! A képeket természetesen várom és igérem mihamarabb felteszem a 406 oldalra. Na akkor csövi, sajnos sok a melóm, de azért igyexem jelentkezni!:-)

San

SumQuiSum Creative Commons License 2001.08.29 0 0 632
Hali All!

Akkor ha hazaértem, én is bejegyjzem az okt 13at, egyenlőre még az új munkahelyemen vagyok:)
GRX: ami a vivést illeti, szívesen mennék Veled, de Meta tartozik nekem:))) Ja, XVI-i vagyok.
A képekkel kéretik a jöv 7 elején sietni! Már nagyon kiváncsi vagyok! :)))

Pápá

SumQuiSum

Előzmény: 405GRX (631)
405GRX Creative Commons License 2001.08.29 0 0 631
CsMaT?

Október 13.-a OK, filofaxba bevezetve, megjegyezve, lovak és digikamera beizzitva! Ha mindenképp ladies program is szervezödik, akár nöt is szerzek addig:-)))...
Reméljük jó idö lesz télleg!
Alternativ javaslat: mi lenne ha Peströl együtt mennénk? Nem egy nagy táv, a banda nagy része úgyis a háromkerbol nyomul, a nempestiekkel megbeszélhetünk egy talit. Siófokon is jól mutatott a kis korzó, hát még egy nagyobb milyen király lenne:-)
SQS, akár én is elvihetlek, ha nem olyan égetoen kell a 406 feeling:-)))
Ja a képek sajna csak jövö hét elején lesznek meg, sorry!
Ciao
GRX

Gyuszkó Creative Commons License 2001.08.28 0 0 630
Cs! MaT?!

Hát persze, hogy tetszik az 5let!!!!!!
A hétvégén együtt üvöltöttünk a parkírozóba, hogy nem mehetünk!!!
Most meg egyedül üvölt, mert beteg a bal melső lába! (csúnya kék füstöt eregetett!).
Úgyhoty jelenleg az Após 405 SRD-jével járok (lehet hogy nem SRD, de diesel with AC).

A dátum ma délután felvésődik az kihagyhatatlan találkozók közé!!!!!!!

Üdv Gyuszkó

Előzmény: MetaCode (623)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.08.28 0 0 629
Szálü!

A dátum egyelőre OK, csak nem fog közbejönni semmi... :) Reméljük, hogy az idő is szép lesz:)

MetaCode: Hol szedsz fel? :)

Üdv:
SQS

Előzmény: sabian (628)
sabian Creative Commons License 2001.08.28 0 0 628
Csövi! Megy a traktor?!

Javaslat az októberi talira: október 13-a, szombat. Helyszín: Visegrád. Indulás fél 11 körül Szentendréről át a hegyen egészen Visegrádig. Ott kajcsi, esetleg bobozás. Hm??? Kommenteket, észrevételeket várom az alábbi címre.

Az időpontot feleségrevaló tekintet nélkül, tessék elkülöníteni... A páromat én is hozom, meg lehet, hogy MetaCode is hasonlóan tud/fog cselekedni és akkor a "lányok" egy családi rendezvényt csinálhatnak maguknak. (A tej ne legyen probléma... :)))

MetaCode
Toltam mailt a palmtopra a részletekről ha ez így megfelel...

üdv:
sabian

405GRX Creative Commons License 2001.08.28 0 0 627
Halihó,

Csak lassan a testtel azzal a menyasszonytánccal...nicht ugri-bugri, ahogy a traktorok hazájában mondják:-)
Remélhetoleg a menyasszony csáberejét jelentosen növelni fogják majd a képek a honlapon:-)
Októberi talira próbálhatnánk lassan idopontot szervezni, nem?
Mit szóltok?

SumQuiSum Creative Commons License 2001.08.27 0 0 626
igénybe venni
Előzmény: SumQuiSum (625)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.08.27 0 0 625
Cs! MaT?

Meta: türelem, még közel se biztos, hogy GRX révén... Picit újabbat és nagyobb motrút:) szeretnénk, de lehet, hogy ez lesz belöle, de ez se holnap!!! Min 1-2 hónap, hogy egyáltalán beinduljon a beszerzési gépezet...

Őszintén örülök, hogy sikerült a jóvoltomból üzletet kötnöd:) Valszeg azt a taliravivős hálát fogom igénybe vanni;) De addig is itt a méltó folytatás (44k) a kopogós jelenethez. Beállítottam a WinAmpot végtelen játszásra, a 8adiknál már eléggé indiszkréten mosolyogtam:)

SumQuiSum

U.I.: Holnap megkérdezem, hogy mondják franciául a csématot, mert nem vagyok benne biztos:)

Előzmény: MetaCode (623)
MetaCode Creative Commons License 2001.08.27 0 0 624
Huhú, nem mondom kétszer, hogy nem mondom kétszer...:-)) bocs
MetaCode Creative Commons License 2001.08.27 0 0 623
Sziasztok,

Gyuszkó: Hát persze hogy az idén, úgy október első felére gondoltunk, színes levelű fák háttere előtt üvöltenek az oroszlánok...:-)) Teccik az 5let?:-)))

Sabian: Hívjál fel lécci, mert elhagytam a mobájlodat, oszt találkozni is kéne a dia miatt. Már működik a scanner, szépen mutat a honlapon:-)

Sansali: Mihelyst kész, mennek! Én még mindig a bézs belsőn ingatom a fejemet... Jajj de jól néz ki!!!

SQS meg GRX révén beházasodik a topicba? Huhúúúú megyünk virágot szórni:-)))) GRX, a "menyasszonytáncból" meg lesz új? Szerintem bármyelyikünk kész elmenni Hozzátok, ha egy kis meggyőzés kell:-)(na nem olyan)

Zöldalma: Ugye legközelebb Te is ott leszel? Meg mindenki!!!!!

Báj dö véj, a winem beköszönőjévé tettem a kopogós hangot a céges gépen. Ma éppen ügyfélnél bootoltam..:-) Egyszerűen fergeteges sikere volt:-)) SQS, ÖRÖK HÁLA, segítettél összehozni egy üzletet. Jótett helyébe, ha nem veszed meg addig GRX csodagépét, akkor kiviszlek a talira!:-))

M.

MetaCode Creative Commons License 2001.08.27 0 0 622
Sziasztok,

Gyuszkó: Hát persze hogy az idén, úgy október első felére gondoltunk, színes levelű fák háttere előtt üvöltenek az oroszlánok...:-)) Teccik az 5let?:-)))

Sabian: Hívjál fel lécci, mert elhagytam a mobájlodat, oszt találkozni is kéne a dia miatt. Már működik a scanner, szépen mutat a honlapon:-)

Sansali: Mihelyst kész, mennek! Én még mindig a bézs belsőn ingatom a fejemet... Jajj de jól néz ki!!!

SQS meg GRX révén beházasodik a topicba? Huhúúúú megyünk virágot szórni:-)))) GRX, a "menyasszonytáncból" meg lesz új? Szerintem bármyelyikünk kész elmenni Hozzátok, ha egy kis meggyőzés kell:-)(na nem olyan)

Zöldalma: Ugye legközelebb Te is ott leszel? Meg mindenki!!!!!

Báj dö véj, a winem beköszönőjévé tettem a kopogós hangot a céges gépen. Ma éppen ügyfélnél bootoltam..:-) Egyszerűen fergeteges sikere volt:-)) SQS, ÖRÖK HÁLA, segítettél összehozni egy üzletet. Jótett helyébe, ha nem veszed meg addig GRX csodagépét, akkor kiviszlek a talira!:-))

M.

SumQuiSum Creative Commons License 2001.08.27 0 0 621
405: mail ment!
Előzmény: 405GRX (620)
405GRX Creative Commons License 2001.08.27 0 0 620
SQS,

Tecett? Dobj egy mélt ha érdekel...
GRX

Előzmény: SumQuiSum (618)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!