Legyünk őszinték: Pitrelli nem tett hozzá túl sokat a csapathoz azon az egy lemezen. Párat leszámítva szerintem elég visszafogottak a szólók a World Needs A Hero-n. Ebből a szempontból egyértelmű csalódás volt az a lemez, nekem legalábbis biztos. Baromi sok szóló van rajta, de talán három vagy négy olyan, amire csettint is az ember, hogy na, ez Megadeth színvonal! Poland szerintem is jó ötlet volt. Kurva jókat játszik az új számokban (Mustaine is amúgy).
Az meg ki tudja, hogy Lombardo feldobolhatta volna-e a lemezt... Nekem nincsenek különösebb illúzióim azzal kapcsolatban, hogy King és Hanneman meg ő továbbra is úgy utálják egymást, mint a szart, na most emellé King még Mustaine-t is utálja -már úgy értem, ő mindenkit utál, de Mustaine-t jobban, mint az átlagot :)))-, szóval nem valószínű, hogy repdesett volna az örömtől, ha Lombardo játssza fel a lemezt.
En ugy talalom, hogy azert nem Lombardo-t hivta az uj lemezre, hogy el-ne-slayeresitse azt. A szo nemes ertelmeben. Lombardo stilusa annyira felismerheto, es szinte egyet jelent a Slayerrel. Bostaph is azert tudott ott maradni, mert leszedte Lombardo stilusat.
Eloszor megrokonyodtem, hogy miert epp egy jazz-rock dobosra esett a valasztasa Mustaine-nek, akirol raadasul az a szobeszed, hogy a legfeketebben dobolo feher.
Mindenesetre tokeletesen megoldotta a problemat Calaiuta. Nem kellett volna mas.
Mint ahogy szamomra Poland is tokeletes megoldas. Abszolut nem hianyolom Friedmant vagy Pitrellit.
Miért? Valakinek baja van Bostaph-fal??? Hiperpontos és brutálisan erősen játszó, minden hangot kiütő dobosról van szó! (Igaz, Slayert utoljára '98. év elején hallottam!) Egyébként azt nem értem, hogy miért nem Lombardot hívta Mustaine az új albumhoz, én kíváncsi lettem volna, hogy mi jön ki, bár az is igaz, hogy egyáltalán az, hogy előkerült a Megadeth nálam, csak és kizárólag Colaiutának köszönhető, aki a világ legjobb dobosa!!!
Most egy olyan offot csatolok, ami csak annyiban on, hogy Marty Friedman - szerencsére - vállalta közel két éve a szólók feljátszását a Tourniquet nevű (keresztény) metál csapatban! Mindenkinek ajánlom egyébként! Ennek apropójából szerettem volna ezt a szép dobos képet betenni, amin a Tourniquet alapítója, Ted Kirkpatrick látható!
De azért a kor is igen szépen látszik már Mustaine-en. Lehet ezért sem tudja már megnöveszteni elöl a haját! :-))))) Viszont ő tényleg nem egy divatmajom, hozza stabilan a '80-as évek image-ét. Egyszer valami olyasmit nyilatkozott a Metallica-s fiúk hajlevágásával kapcsolatban, hogy ő soha nem tenne ilyet, hiszen a tigris sem vetheti le magáról a csíkos bundáját. :-)))
egyébként az meg egyre inkább kezd kíváncsívá tenni, hogy most tényleg ez a turné, és vége a Megadeth-nek vagy a turné után leülnek az új felállással és átgondolják a folytatást. bár ahogy elnézem ezt a képet, meg a honlapjukon az új felállást (ami eddig nem volt, csak pár napja lett frissítve) lehet, hogy lesz még turné később is. na, mindegy ez csak elmélkedés, de arra kurvára kiváncsi leszek, hogy Londonban, hogy fog elbúcsúzni a koncert végén, oszt' majd jól megírom itt a forumba. Remélem vmi olyasmivel, hogy Thanx for comming, see you next time, nem pedig olyannal, hogy Thanx for supporting Megadeth through the years, good bye!
Akkor ezexerint a Kill The King - ami űűűűűűűűűűűűűűűűber - semmin sincs rajta, csak a Capitolon? Egy megveszekedett maxi sincs? Persze tényleg akkor volt a kiadóváltás, de hát ez nem a kiadó, hanem a Megadeth száma! Mindjárt odamegyek az ilyenért! Ez olyan, mint a kedvenc filmemben, a Jerry Maguire-ben, mikor a kissrác odamegy a sportolóhoz, hogy írja alá a fényképes kártyáját, erre az azt mondja, hogy ezt a fajtát nem írhatja alá, mert benne van a szerződésében! Long live the King!!!
Ja, ugyanaz a verzió, mint a válogatáson. Ha rosszmájú akarok lenni, azt mondom, az egyik legjobb téma azon a lemezen. A Kill The King pedig simán a legjobb lenne. >:)