Kellemesen eloffozgatunk itt, ugye? :-)
Még a hazai Net-korszak beköszönte előtt ;-) végeztem, 'Kati néni' volt az ofőnk. És Neked?
T. Topik!
Hogy miért pofátlankodok :-) ide mostanában? Nos:
Jelenleg (2 hónapja) egy - éppen 40e Ft-os lambda-szonda cserére váró - 405 SRI-t (2.0i 121 LE) hajtok, előtte volt három évig egy 405 GRI-nk (1,9i 109LE), közben pedig rendelkeztem egy Citroën CX GTi-felett. Úgyhogy elég elkötelezettnek érzem magam a PSA (ezen belül is a középkategóriás Peugeot és a hidropneumatikás Citroën) gyártmányok mellett. Nálam a szerelem nagybátyám akkoriban még fiatal P504-ével kezdődött, majd szintén az ő gyönyörű P505 GTI-jén keresztül folytatódott a P405-kig, P406-kig. Bár ez utóbbit még nem vezettem, de szép és jó autónak tartom (mert hasonlít a 405-re ;-).
A TAXI c. filmet én is nagyon bírom, mint itt mindenki, és nemcsak a hófehér P406, hanem a hihetetlenül jó feeling miatt is. A soundtrack természetesen megvan, nálam bejött, bár a francia rappelést egy kicsit szokni és értelmezni kell.
Erről jut eszembe! Nincs meg valakinek az indító zenéje? Tudjátok, amikor az elején a robogóval rodeózik a fickó. Vagy legalább a címét, szerzőjét meg tudná mondani valaki, mert már máshol is hallottam ezt a számot. Vagy SQS lenne olyan szíves... :-)))
Neb+! Tényleg? :))) Aha, ő tanított, 4 évig boldogítottuk egymást:) Lehet, hogy személyesen is ismerlek? Mily kicsi a világ:') Ismerős az idézet? "Le langue, c'est moi!"
on
Na, még kell egy kicsit dolgozni a lapon, de már felraktam,itt megtekinthető. Egyenőre még lassú, meg minden, de ha jó felé tartok, akkor folytatom. Véleményezzétek, legyetek oly kedvesek! Ami még hátravan, hogy nem ez lenne a nyitóoldal, hanem egy frame-nélküli oldal, ahol lehetne választani még a régebbi verziót is, akinek nem bírja a gépe/sávszélessége/böngészője. Én IE 5.5ön teszteltem, azon jó.
Színek tekintetében nekem is ez a véleményem... Pl. a lilában szerintem "esztétikai kihívásokkal küszködik", hogy korrekten fogalmazzak, a zöld sem az igazi, de a fekete, na az igen :-)
Ja, és korábban írtam, hogy nem lehet összekeverni a 206-tal. Hát azt nem is, de azért néha másodszor is odanézek, hogy "olyan fura ez a 206-os, mi a fene van ezzel?" :-) szóval bizonyos szögekből elég nagy a hasonlóság. Szerintem nem baj, legalább van egy határozott márka-arculat.
Szerintem is az lesz majd a donto, ha eloben is megtekinthetjuk. Egy fenykep alapjan tenyleg nem lehet korultekinto velemenyt mondani. De legalabb fellendult kicsit a topic :-)
KariAti.
CsMaT! (Az enyém megy :-) )
Hááát, megnéztem én is... Zavarban vagyok, mert van ami teszik benne, van ami nem, de egyetlen kép alapján nem tudok dönteni az egészről, mint olyan.
Megjegyezném másrészt, hogy pl. nekem a 307-nél sokat számít a szín. Bizonyos színekben nem tetszik annyira (főleg világosakban), másokban meg nagyon (sötétek). Valahogy a különböző színek számomra teljesen más általános megjelenéseket adnak vissza a 307-nél. Lehet, hogy a 407 esetében is így lesz? Más autóknál ilyen hatást nem nagyon tapasztaltam még.
Egy biztos: így első összhasonlításra a mostani jobban tetszik. Ezért is örülök egy picit, hogy még két évig ez marad, hátha addig valahogy lesz esélyem egy ilyenhez hozzájutni ;-)) Az más kérdés, hogy a 407 biztos frankón tele lesz pakolva mindenféle új fejlesztésű földi jóval...
Üdv,
H.
407
Hát... Lucifer szebb az biztos, de minden szentnek magafelé húz a keze. Ebből a szögből a kocsi a B oszloptól kezdve olyan, mint a C5 és az nekem nagyon nem tetszik brrrrrr. Az orra viszont szép lett és nagyon a kupéra ütött, ami azonban kicsit sajnos, mert így a nagyon szép kupé elveszti egy kicsit az egyéniségét, mi több a 407 sem válik olyannyira önálló személyiséggé.
Persze láttam én már karón varjút és élőben minden nagyon más lehet... Kiváncsi vagyok rá nagyon, csak úgy, mint a belsőre. Nagyon remélem, hogy az messze fog állni a C5-től, nagyon-nagyon messze....
sabian
Pont ez az...minek ennyire döntött szélvédö? Nem hiszem, hogy a cw-értéke sokkal jobb lenne, mint a 406-nak. Akkor mit érsz vele? (Jó, nagyobb lesz a térérzet, OK).
Ugyanúgy ha megfigyeled a felhúzott motorháztetöt oldalról, az arányaiban magas ajtókat, ezekkel sem az a lapos limuzin-érzeted lesz szvsz. Mondjuk 1 db ilyen fénykép alapján tényleg nehéz okosat mondani (nekem egyébként is:-)...)tudni kéne a pontos méreteit és azokhoz viszonyitani.
Mindegy, konzervativ barom vagyok, akkor is az 504-es marad a legszebb formájú Pug nekem:-)))...
Vilagos, ez nekem se tetszik. De mivel lapos a szelvedo, eleg nagy melyseg kell neki. Ezt a 607-nel meg meg tudtak, oldani, mivel az eleg hosszu auto, itt mar nem. Igy itt az ajton kellett roviditeni. De szerintem igy sem tunik magas epitesunek - aranyaiban nezve persze.
Szerintem eppen hogy nem annyira van-os. Nem olyan magas epitesu, mint a 307-es. Oldalrol amennyi latszik belole az inkabb a 607-re hasonlit. Meg a lekerekitett fara is. A motorhazteto szinten eleg lapos. Szerintem elegans limuzin.
Csatlakozkok a maradi GRXhez... A felhalmozott értékek szempontjából a 407es visszalépés. Az egyetlen szép, amit fel bírtam benne fedezni, hogy így kezdődik a telefonszámunk is:) Szerintetek nem hasolít kísértetiesen a Renault Lagunára?
Érdekes hír, az biztos. Szerintetek ez már a végleges változat?
Mert ha igen, akkor hmmmmm...szóval az hogy nagyon jól néz ki, az, igy ebben a formában...
Az eleje OK, de engem a legjobban az zavar, hogy túlzottan is a C5-re hasonlít, szemmel láthatóan nemcsak a padlólemezt vették át, hanem dizájnban is odasandikáltak.
Egy 307 méretü kompakt autónál még elmegy ez a "van design", meg praktikus, de minek kell ebben a kategóriában ilyen magas tetö, döntött elso-hátsó szélvédö? Lehet hogy nagyon konzervativ vagyok de a 405-406-ban az tetszik a legjobban hogy a limuzin az tényleg _limuzin_. És akkor a farát még nem is láttuk.
Vitainditónak szántam, lehet fikázni nyugodtan, de tudom, persze, hogy izlések és pofonok...
GRX, a maradi
Na, megvolt a judo, sajog mindenem és a derekam fáj:)
Ok, majd megkörnyékezem Sansalit, de valszeg az lesz, hogy elkészítem, felrakom valahova és ha tetszik Neki és Nektek, akkor megy a régi helyére, amit nem tervezek természetesen kukába dobni, hanem maradna low-res verziónak. I have a dream: a 1024*768 homepage, avec Java et Hi-couleur:)
Ma du nekilátok, ha már érzem a csuklóm:)
Na pásztok!
SumQuiSum
U.I.: Remélem Sansali nem érti félre, hogy tovább akarom tökéletesíteni az Ő Remekművét.
Amilyen dögök vagytok fel is tennétek:-)))
Nem baj, legalább az én formás felsötestem miatt özönlenének a nöi rajongók a honlapra, bár nincs olyan szép verdám mint Nektek:-)
Lábtempó?Naná!Ha nacim lett volna még lubickoltam is volna a 15 cm mély vizben:-)...
Nem is említettem, hogy az elkészült diákon gyönyörűen kirajzolódik habtested, amint szeled a magyar tenger hullámaid.
Szeretném megjegyezni a tisztelt kollégáknak, hogy olyan lábtempót még a vízilabdásoknál sem láttam, amilyen GRX kollégánknak van....bokáig (nem tévedés) bokáig kitaposta magát a vízből és ezt a pillanatot sikerült megörökíteni... :)))
sabian
Jó hirek: elkészültek a képek!
Sajna csak 6 db, de azért elég királyak lettek...kár hogy nem tudok képet belinkelni:-(
Sansali, mailben elküldtem, mehet a honlapra!
A honlapról csak annyi kritikát tudok mondani egyébként, hogy nekem a fekete háttér mögött a kék betük egy kicsit nehezen olvashatóak, de ez lehet hogy csak az én gépemen van igy.
Szóval szépet teszünk le PUH elé szerintem, bár persze ha vannak még ilyen webpage wizardok akkor igazi csemegét tudunk prezentálni.
Jó oroszlánozást,
Üdv
GRX