Masik veglet es majdnem szo szerint eleg kozel a koruthoz de szerencsere azert megis tavol ahhoz hogy a zaj a buz mar ne jojjon el odaig na meg azert ebben segitettubnk is azzal hogy az otodikre koltoztunk (legfelso emelet) es van egy oriasi erkelyunk is am... Szoval nagyon tetszik nekunk a lakas... Kar hogy a tulaj soha nem fogja eladni mert akkor szerintem beneveznenk ra.. Csak tudnam mibol?:o)))))
Hja munkaban nekunk sem nagyon.. Mink nem sokat mozdulnunk mostanaban ki .. INkabb hozzank jonnek
Mindeg csak az a munka... Ehhh ki koll mozdulni el kell jarni otthonrul nem csak az internet meg az irc meg a firlefranc... hehehehehehehe
emlegettek itten szorakozasokat meg mas egyeb helyeket nosza rajat tessek oket felkeresni.. Biztos mondtad mar te is de igazabol nektek a XIII az Angyalfold vagy inkabb Ujlipotvaros?
Ott lakunk... en meg jarok a XI-be dolgozni.... MAr ha zet munkanak nevezhetjuk de megfizetik es ez a lenyeg.. Teny nem ugyanaz mint pedagogusi fizetes de ott tobb erkolcsi elismerest kaptam... Hiaba na nem lehet mindent egyszerre... :o)))))
Es ti? Rolad nagyjabol tudom es Zsul?
Mar mondtam hogy innnen nem tudok... Munkahelyemne vagyok es itt meg nem vgayok olyan regen hogy barmelyik rendszergazdat rabeszeljem arra hogy kiengedjen a tuzfal mogul.. Tudod milyenek az ilyen helyeken.. Sikitva arrol beszelnek hogy persze aztan majd nekik kell a virust takaritani ahelyett hogy olyan rendszert csinalnanak ami mukodik is es nehez megtamadni.. Szoval nem feccolom bele feleslegesen az energiamat... Vegetalok az indexen :o))))))))))) Mar probaltam irc-t es icq-t is sajna egyik sem megy.-.. :o((((
hja hja egyuttelo es csalados emberkekkel ritkan tortenik erdekes? :o)))))) Apropi mi van a cappuval? Bee talalt mar allast maganak? Legutobb amikor ott jartam meg kereste... Ez volt kb egy honapja...
HJa elegge kicsi a varos es sok embert ismerhetek ott... Ha meg azelott is ott eltek persze... tavasszal jartam ott es erdekes volt nezni hogy az emberek mint valami kisertetet neznek es ha koszonok olyannak akit ismerek akkor semmi reakcio...
Ehh lassan tenyelg szetoffolunk.. VEletek mi van? Csak hogy temanal maradjunk.... ;o)
Ooooo ize mijert is? Azt latom hogy Kbarcika topikban nyomulsz.... Igazsag szerint en csak hat evig laktam Miskolcon azelott meg egy Encs nevu helyen Abaujban...