Kérdésem lenne: Ti mivel tisztitjátok az ülés bőr és kárpit részét? Én a kárpitot próbáltam valamilyen Bio... termékkel, de csak rondább lett. Itt-ott kijöttek foltok, de most még feltűnőbb az eltérés.
Helyesbítek, sztem mindkettőtöket láttam mert sokat voltam idén Vonyarcon a Tengernél :)))
Én gyárilag Michelin Pilot-ot kaptam, csak ajánlani tudom mindenkinek! A régi autómon volt Continental, Dunlop sp9000 és Good Year EagleF1 mind 225/45 17. Véleményem szerint mindet lekörözi, vízen verhetetlen!
Nekem az első jó ha ezt az évet kihúzza. (valami 27 eKm-nél járok) A téli után jövőre már nem teszem fel. Esőben már fogni kell kicsit a lovakat. A hátsók még jók (a gördülési zajt leszámítva)
Köszi! Kezdek megnyugodni. Voltam gumisnál, szervízben is azt mondták hogy nincs gond. Csakhát hihetetlen volt, mert már 30Km/h -nál jelentkezik, és teljesen olyan a hangja, mikor szálszakadásos. Persze 180 után már nem nagyon hallani :-))
Zajos a hátsó futóművem. Kissé dübörgős a hangja, ami nagyobb terhelésnél (nagyobb súly hátul) erősödik. A hátsó gumik esetében mindkettőnél a belső széle kopottabb. A gumis és a szervizes is azt mondta, hogy nincs semmi baj. A szervizes szerint a brigstone (remélem jól írtam) gumik amúgy is zajosabbak. Csakhát ő nem volt próbaúton, én meg tudom hogy vásárláskor nem volt ilyen hangja. Meg csak hátúl? Van valami tippetek? Azért még a szervízben erősködök kicsit.
széria...55 literes tank... most gondolkzom a chip-en csak még nem tudom kinél....nekem saját kutam van a benzin nem igazán kérdés pedig csak 95 tankolok bele ha másfelé járok akkor megy bele 100-as benya. volt dizelem is az is jó volt 1.9 pdtd 180 le passat 4motion 600 km-nél többet azzal se tudtam menni most akkor minek??? esetleg egy nagy dizel 4.0 vagy 4.2 v 535d az oké....én jobban élvezem a benzinest majd ha öreg leszek veszek egy dízelt és szép nyugodtan eljárok vele....de erre se mernék fogadni :)))
Az is többet eszik,m az enyém legalább egy literrel.
A 2.0 pd motor semmilyen téren nem jobb szerintem(és a dízel tuning fórumon mindenki szerint) mint az 1.9 pd. Többet fogyaszt, henegerfeje gyengepont,tuning szempontból is rosszabb,rövidebb váltókat is raknak hozzá...
"legtöbb 567km legkevesebb 245km amit mentem egy tankkal...."
Ez elég horror. Ezért nincs benzines autóm. Ennyit beletankolni, ráadásul a drága benzinből. Ez chippes vagy széria. Hány literes a tank?
Nekem a legkevesebb amit mentem az 55 literes tankombol az 600 km környéke volt(ehhez már debil módon kellett mennem Pest-Deberecen végig 200 felett és volt benne többször huzamosabb ideig 240 feletti tempo is). De mentem már 900 km-t is.Átlagban 800 km körül tudok menni(és ehhez nem kell lassan mennem). Mindezt ugy hogy erősebb vagyok,mint egy széria octavia rs2.
Én díze lpárti vagyok. Pedig a turbós benzines már tetszene jól meghúzva. Csak a pénz.....
Belémtolattak! F**k. Hála a jóégnek nincs nagy baj! Kis kozmetika (~20E)
Más: Hatvanban szoktam látni RS2-t. Én egy fekete RS1 vagyok, Siófoki rendszámmal, Hatvan környékéről (Lőrinci). Csak fél éve vagyunk együtt a kis drágával, de nagyon jó! Ég és föld, előző kocsi oct 1 2.0 116HP. Az tény, hogy minden kis macska szaron fennakadunk, de hát ez van. Aug. eleje, Kapolcs, na az nem volt semmi. Feleség + 2+1 gyerek+ én, hegymenet olyan helyen ahol max. traktorok kolbászolnak( parkolónak hívták ahova mentünk, jó pénzért adták)! Nem volt gyenge --> mama, kölkök ki --> mama forgalmi rendőrt játszik. Papa izzad a volán mögött, imádkozik (nem vallásos!), ugyan mit hagy fenn a hegyen. Megúsztuk pár horzsolással, habár a szókincsem rendesen bővült (vagyis a gyerekeké!). No meg "Művészetek völgye" ---> ez egy nagy átba**s, egy deka művészt nem láttam, de művészi "dolgokat" sem. No ennyi. Sziasztok:
Akkor már én is irok a pest-otthon úti élményeimről (dizel rs): kedden gyak. szakadó esőben mentem a teljes m3-on végig, nem siettem, 130-as tempomatnál 6,2-es átlagot mutatott a tempomat. Kb. 1 hete sietve ugyanez (190-210 között végig) 9,3.