.ondjuk en inkabb azt mondanam, hogy megvertek egy vendeget, aki veletlenul epp ujsagiro. Egyebkent ahol engem nem akarnak kiszolgalni, ott inkabb sarkon fordulok es megyek a masik husz meterrel odebb levo ettermbe. Egyebkent celszeru, ha a vendeg legalabb szazkilencven centire noveszti magat es szazhusz kilos, sokkal kevesebb atrocitas eri:-)
Abban az országban, ahol kigyúrt kopaszok szabályozzák az állampolgári beadványok mikéntjét, és a miniszterelnök megdicséri a panziós kocsijának kerekeit kiszurkálót, igazolva a nemzeti gyülölet rendszert, ott az ilyesmi csak egy epizód.
Na, csak nem volt hibás az elképzelésem, de azéert csak sikerült megelőznöm az elvtársat:
Persze azt szándékosan nem veszed észre amire ezt az olvtárs írta.
"Abban az országban, ahol kigyúrt kopaszok szabályozzák az állampolgári beadványok mikéntjét, és a miniszterelnök megdicséri a panziós kocsijának kerekeit kiszurkálót, igazolva a nemzeti gyülölet rendszert, ott az ilyesmi csak egy epizód."
evolúciós szempontból mindegy, mert számos helyen hasonló dolog történik egy hasonló helyzetben hasonló személyek között. Ez csak egy a sok eset közül, és a sok esetből csak vélhetően itt esett egybe a média befolyással rendelkező személy és az áldozat :-).
Bmeg, múltkor a focipályán valakinek felpattant a labda, és a fogához ütődött a szája. Na ott meg a labda verte véresre.
Puszta kézzel ölni is lehet, akár egyetlen csapással is.
Ez így van, de ennek nincs köze ahhoz, amit írtam.
A véresre verés pedig azt jelenti, hogy a verés hatására vérzik az áldozat.
Miután elmondtam, mit jelent a véresre verés, ezért valószínűleg csak a saját ostobaságodat próbálod mentegetni ilyen piti módon. Mondjuk okosabb ettől se leszel, de hát ez legyen a te bajod.
Elhiszem, hogy rosszul esett, amit a szadesz-lincselés összefüggésről írtam, de attól még igaz. Függetlenül attól, hogy még hányféle módon próbálsz beszólni nekem.
megis hol vannak a konkretumok kit vertek meg hol stb stb ha ezt nem irod meg az egeszet te talaltad ki azaz hazudtal ha megvertek hol a cikk az index.hu - n
Azért nem ártana magadban tisztázni, hogy ezen a fórumon nem a hozzád hasonló ostobácskák döntik el, hogy ki számít okos, vagy kevésbé okos nicknek. Valószínűleg azt értetted félre, hogy értelmesebb nickek is szóba állnak veled, de ez nem a minőségnek szól:))