de az nem a pesti koncert apus!!! jobb ha tudod, mégha itt ebben a forumban vki mas is annak adta ki én meg kijavitottam, az a aug.2-i spanyol!!!
van itt egy asf to avi guide:
http://www.divx-digest.com/articles/asf2avi.html
Az itt leirt progik kellenek, de neked nem kell aviba koncertalni, eleg ha talalsz olyan verzioju virtualdub-ot(ott a link, toltsd le, ingyenes es pici), ami megnyitja az asf-et, es akkor van a file menübe, hogy save as wav, szoval csak a hangot wav-ba. Azt meg fel lehet irni audiocd-nek. Mit is kapok? :)
hogyisne?! majd kiteregetek neked mindent.:-)
meg a hajót is...
node.
ha most megírom hogy mi a hónap idézete, akkor nem kapok tőled emailt. így maradjon estig 'lepés.
és ha már kompromm-ittál-ásnál tartunk, mér nem teszel fel megint valami érdekes fotot a popsidról?
az enyémen pl. az is lesz...
a srác aki megnézte a lapod, azt mondta, hogy ismerjen kell téged, legalábbis a neved miatt.
jó egy baromság. ismerni valakit mert látta már a nevét...he-he...
a vers,és sok 'sorstársa' is része annak a hatalmas anyaghalmaznak, amit cure weblapként fogok majd megjelentetni...és még azelőtt fel fogom tenni, minthogy Robert szólólemeze megjelenik:-)
Gondoljunk majd minderre vissza
Vagy hagyjuk elmenni az emlékeket?
És végül a könnyed felejtés felissza
S a víz mégis megtalálja a lékeket
Feltörve a mélyből egy egy pillanatra
Mosolyog az arc a kihűlő napra
Hogy aztán levegőt , de tudomást se véve
Elhagyja az értelmet, visszabukjon megint,
A mindenható keze gyengéden megint
Csak egyszer utoljára, mielőtt az indulás
Visszatérés nélküli lesz…egészen más.
tegnap hajnalban nagyban szurkolok a Blackhawksnak a Chicago-Calgary NHL-meccsen, erre az egyik játékmegszakításnál felcsendült a csarnokban a just like heaven...
Most olvastam a COF-on, hogy a Cure már le is szerződött az idén megjelenő új albumra (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) az ArtistsDirect Recordsnál. (Január 30-i hír, ha jól emlékszem.)