Örülök, hogy neked tetszik. (Tényleg.) Ha fejhallgatóval hallgatod, észreveheted, hogy az egyik gitár (talán Perryé) őrült hamisan szól… Az én ízlésemnek ez az interpretáció már túl kaotikus, túl "zúzós".
Érdekes, ezt a számot minden évben máshogy játszották. Nekem talán a '91-es Wembley-koncert verziója tetszik leginkább, de a 90-es (Glastonbury) se rossz. A '98-as fesztiválkoncerteken szintetizátort(!) is pakoltak bele, ami elég fura ötlet volt.
Meg aztán, ha Jason rontott is valamit, az utómunk állatok majd kikozmetikázzák. :-)
Még most sem fér a fejembe, hogy miért nem csiszolgattak kicsit utólag a Show egyes számain. Aki a Show-ról ismerte meg pl. a Never Enough-ot, sose fogja szeretni. (Szarabbul nem is szólhatna…)
a berlinek tökéletesen szólnak, de nekem a 4 novemberi koncert közül leginkább a hamburgi charlotte meg a ráadás 100év jön be. asszem jáccották a drowning man-t is.
Itt kezdték volna a BS-ben.
Megvan a Z interjú, de erre nem emlékeztem. A koncert elmaradása már '96 nyarán kiderült, akkoriban én azt hallottam, hogy valami vásár lesz a BS-ben aznap, és ők bérelték ki a helyet, más megfelelő (októberi) helyszín meg nincs. Elég hihetetlennek tűnik, hogy ilyen hibát vétsen egy profi koncertszervező, de mivel a Multimédiáról van szó, semmin nem lepődnék meg.
Itt kezdték volna a Swing Tour európai állomását???
Hiszen a rotterdami európai nyitány október 12.-én volt, nem?
12.10.1996 Rotterdam - Ahoy (Netherlands)
plainsong, want, club america, fascination street, push, lullaby, pictures of you, high, this is a lie, catch, mint car, just like heaven, jupiter crash, round & round & round, lovesong, like cockatoos, strange attraction, return, treasure, trap, prayers for rain, inbetween days, from the edge of the deep green sea, bare, disintegration,
E1: dressing up, gone, let's go to bed, why can’t i be you,
E2: if only tonight we could sleep, play for today, boys don’t cry, 10.15 saturday night, killing an arab,
E3: a forest, forever
soundcheck: plainsong, club america, push, club america, fascination street, lullaby
Monnyuk nem az a darkos dallista, (Cold asszem majdnem mindig volt, most meg nem), de azért kiegyeztünk volna egy ilyenben... :-)
Érdekesség: Z magazin, Cure Bécsben interjú: "Robert még visszaszólt, hogy azért maradt ki Budapest, mert már így is túl hosszúra nyúlt a turné"
Akinek megvan a "Trilogy Live" felvétele (Gallup? Snakepiték?), lécci íron arról nekem egy keveset, hogy hogyan szóltak azok a dalok, amik hosszú évekig sajnos hemzsegtek a szövegtévesztésektől... (Pictures Of You, Lovesong, Disintegration). Most ugye nem...? :-)
Rob Murphy > Köszi, még lábadozom. Jövő 7 már OK. (Csak tegnapelőtt olvastam, hogy téged letiltottak vagy mi…(?) Ejnye, ezek a moderátorok… Nohát.)
Annó beharangozták, hogy lesz Pesten is Swing-tour. Na, ez szokás szerint elmaradt. Azért szokás szerint, mert Roberték a Wish-t is el akarták hozni, csak nem nagyon lehetett megegyezni a szervezőkkel. 1996-ban meg már a dátum is megvolt. Van egy Popcornos cikkem is ebből az időből. Robert említi, hogy majd meglátjátok Budapesten is milyen a WMS album.
Hát nem láttuk meg:-((
Pedig mit nem adtam volna egy kis Hanging Gardenért, Funeral Partyért, vagy ami 90% hogy adtak volna a Foreverért. Ugyanis ezt adták az első koncerteken mindjárt kezdésnek itt Európában.
Ugyanis valószinűleg Pest is az első live-ok között lett volna.
Ez van.
Olyan DVD lett volna jo, amin ugy vannak fenn a koncertek, hogy lehet valtani a helyszinek kozt es egy idoben szol.. ilyen pl az Ákos dvd-je, amin egy uj meg egy baromi regi buli van, es at lehet kapcsolni szam kozben, szerintem poen..