Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Nos Tamás akkor boldog névnapot :))) Meg ha van itt Zoltán akkor neki is!!! Rendben hétvégén viszem az övet :) És én is megyek aludni hisz a kővetkező a 780 as hozzászolást Fargonak szavaztuk mert ugye 780 Bertone Rulez :)))))
Jó Éjt
Lore nem ezt itthon vettem egy boltban megmutatom majd nem egy nagyszám vastag fekete de a lényeg a Vovlo embléma rajta van :))) Nekem jobban megfelel mintha gagyi diesel, uniform energy stb őv lenne!!! Csak egy 1000 volt! Ha esetleg majd teccik szivesen veszek neked eggyett itt van nem mesze a bolt
De egyébként ha már igy szóba hoztad szerintem a Volvo nem egy olyan kocsi ami becsajozásra való, szerintem főleg a régiek nem igazán teccenek lányoknak, de gondolom azért egy szép s40esel vagy pláne egy c70el sőőőt C70 cabrioval lehetne de akkor már ott van hogy kienk kell az aki csak a kocsi miatt van veled nem?
Van egy full gazdag ismerösöm többek között van egy VR6os Golfja, egy kabrió Renault egy 911 Porsche és 1 Ladája! Na ő ha csajozni megy akkor a Ladával megy
Nem az ujabbak teccenek neki, de ő inkább BMW-s, asszem 320-asa van elég szép :) (kocsi is lány is) :))))) De biztos hülyének néz a Volvo örületem miatt! :)) Még az övem is Volvo emblémás :)
Mielőtt Bolas kikérné magának (vagy holnap reggel megmutatná közeli szomszédjának, hogy a bálnában van anyag:-))))) pontosítok: kettőtök beszélgetésébe keveredett bele, de télleg ne szerepeltessük szegényt, mert nincs itt (vagy igen Bolas?:).
CYRUS: kifejezetten utálja a volvót? Ez nem off, érdekelne egy laikus véleménye a dizájnról.
Nem is értettem, hogy szerepel a kedvesed minden másodikban (Cyrussal)?? :-))))))
Én is aszittem, hogy 23 évesen fiatal vagyok a nősüléshez, de a puding próbája az evés, és kétévi összekölti után... végre kiderült, hogy CSÍPI A VOLVOKAT!!! Másnap irány a templom.
Amugy mivel Redknappet ismerem egy ideje én küldtem ide is , na nem ez a lényeg szoval ma ültem a T4 esébe hát emberek azért ezt is ki kell probálnotok ha még nem volt rá alkalom nekem nagyon teccett !!
Huhh azért ez megint durva néha elképesztő vagyok itt a siettségben! szoval Lakók=lakom!
Lore hát ja szivem szerint lefoglanám a 850est de ugye van itt már egy 850esünk igaz ő nagyon elvan tünve...Kár hogy nincs C70 es hozzászolás
:((( :))))
A barátnődtöl kábé 1kmre lakók, ott ahol van a Berzsenyi ott a Molkút is ott utána van egy aluljáró ott átmész egyből utána lámpánál balra és azon az uton mész második lehetőségnél jobbra és ott már látni a lakót :))) Mivel a havernak a Fóti uton van Pizzériája és majdnem minden este arra megyek még lehet összefutunk !! Huu na ez nagyon off topic lett elnézést minden Volvostól
Pezsgés az van: lehet, hogy ma elkel a 850-es vagy a 960-as hozzászólás is? :-)))))
Máriaremete k.rva nagy! Én a Várhegyen (valszeg ezt a dombot látod az erkélyedről) leledzek. Jellegzetességek: baromi sok diplomata 40-es. Vannak furcsa jelölések is pl. 2,0SE. Szal nem magyar beszerzésű gépek, kedvenceik a kétliteresek.
CYRUS automatic szal lasabb :))))))
lore
Én már kilométerekről kiszúrom a Moby Dicket haver! Nekem Hüvi-Pasa-Moszkva-Gellért a vonalam, csak sajna ált. nem volvoban :((
De itt merre vagy???
Ja a 760 közeledik :))))))