Semmi baj.:) Szerintem neki sem a korral van baja, de nem tisztem őt védeni. Inkább az a gond, hogy eltereltűk a vitánkat a Berendiről. Én elhiszem, hogy valamikor voltak eredményei, de most nincsenek. Már elég régóta nincs. Gondolom most kényelmessen eltölti az időt. Ez az eredmény szerintem -ahogy a neveket nézem- benne volt a cspatban! Most kéne az a kis plusz.
Szegény Pali bácsira terelitek a mondandót és nem azzal foglalkoztok, hogy vasárnap komoly mérközést játszunk a Veszprém csapatával! Remélem a Berendi nem fehéren fog állni a kispadnál, ahogy mostanában teszi. Teátrális mozdulatokban verhetetlen.
Ez a "ha nem 20 éves akkor már nem jó?" duma egy kicsit terelő. Itt nem erről van szó, hanem arról, hogy a csapat 3 komoly meccsből 1x döntetlen játszott és 2x meg 1 góllal nyert. Azért ezen elkéne gondolkodnia a "mesternek"! Kiváncsi lennék, hogy miben van a hiba? Talán az edzésekben, talán a fejekben? Nem tudom.
U.úgy, mint az élet sok területén sztem nem az számít, hogy ki hány éves, hanem amit tesz vagy nem tesz.
Csak azért, mert valaki már nem 20 éves, akkor nincs rá szükség?????
A fiatal és az idősebb szakemberekre is egyaránt szükség van, nem kell mesterségesen gerjeszteni a generációs ellentéteket. Így is nehéz helyzetben van minden sportág, talán inkább össze kéne fogni, s együtt megpróbálni vmi jót csinálni, ahelyett, hogy mondvacsinált okokból egymásnak ugrasztani az embereket. Így sehova nem fogunk jutni soha, marad csak a siránkozás:((
Nagyon örülök, hogy a "nagy öregek" mellett kiállsz.Jómagam még távol állok ettől a címtől, de írtóra tetszett, hogy a véleményedet leírtad a fiatalabb edzőkről is és a tapasztalatlanságukról. Persze nagyon megoszlik ez is, mint ahogy már jelezve volt, hiszen én is ismerek kiváló fiatal edzőt,és csak alibi-s fiatal edzőt.Az öregeknél szintúgy.
Teljesen igazad van azokban amit írtál és kívánom a lányoknak hogy veszprém ellen sikerüljön egy nagyon nagy formát hozni!:)mert ha nyernek utána óriási előnyre tesznek szert.onnan már nehéz lenne elvenni a Golitól az aranyérmet!!!HAJRÁ GOLI!
Amúgy úgy látom, elég "jólinformált" vagy az egyik "oldal" irányából. S újra visszaolvasva a beírásaidat ezek semmilyen más célt nem szolgálnak, mint a hangulatkeltést. Hiszen amíg te "jólértesült" Goli-szurkoló (bár ebben erősen kételkedem) meg nem jelentél, itt valóban a szurkolók folytattak beszélgetést a meccsekről, kritizáltak, örültek, bánkódtak. Minden beírásból valóban a csapatért való szurkolás jött elő, addig, amíg nem kezdtél kavarásba.
Amúgy nem tartod visszataszítónak, ha valaki a saját apjáról ilyen szóbeszédeket terjeszt???? Nem kifejezetten vall magas erkölcsi mércéről.
Van egy mondás, kicsit átalakítottam:
Istenem, óvj meg családtagjaimtól, az ellenségeimmel magam is elbánok!:((((
Én tudom, de Te valóban tudod, vagy csak ez is olyan sejtetős vádaskodás?
A fiát is ismerem, találkozom is vele, sőt az egész ügyet ismerem nagyon jól, éppen ezért én a helyedben a fia által terjesztett szóbeszédre nem nagyon hagyatkoznék, hiszen mivel érintett az ügyben, objektív véleménye nem igazán lehet.
Kedves EszetLenke!
Gondolom, tudod miért került a „Pali Bácsi” a Golihoz?
Kérdezd meg a Spari vezetését?
Érdekes lesz a válasz! Ja meg a fiát is megkérdezhetnéd?
Válaszodat várom!
Lehet, hogy nem kacsa a fúzió, de abban semmi szerepe sincs Pali bácsinak.
Ez nem más, mint kicsinyes, undorító ...keverés.
Baromi bosszantó lehet ám, hogy Pali bácsi ennyi idősen is aktív, mindent, amit csak lehet elintéz a lányoknak, évekig ingyen dolgozott, egy fillér fizetést sem kapott.
De persze rúgjunk bele, az a legkönnyebb.
Ha nem értene hozzá, nem hiszem, hogy ennyi idősen is ott tartotta volna az új tulajdonos. Csak biztos szakmai körökben először érdeklődött, s azután döntött így.
Berendi mesternek már a Fradiban sem a cserék voltak az erősségei.
Megvolt a 8 embere a többi meg csak aszisztált.
Mielőtt megkérdeznéd, hogy honnan tudom ott voltam és láttam amikor megnyerték a hatodik helyet. (Lehet hogy ötödik volt, de a csapatban sokkal több lehetőség maradt.)
Miért a kor a baj? Szakmai érveket hozzál fel, s inkább írd azt, hogy ezzel a lépéssel nem értesz egyet. A szakmaiság avagy a hozzá nem értés nem korfüggő. Van jónéhány fiatalabb edző, akinek fogalma sincs az egészről, csak azt hiszi, ő fújja a passzátszelet. Goliban is volt ilyen régebben.
Az előző Goli oldalon ( www.mesti.hu) fenn volt a Goli története, legalábbis egy része illetve azon játékosok neve akik valaha itt játszottak . Kikerül ez valaha a Goli oldalára vagy letölthető valahonnan?
Vasárnapra pedig egy politikust idéznék ( bocsánat) : "mindenki hozzon magával még egy embert! " - én is így teszek . Legyen tele a Tromos csarnok!
Bizonyítson edző, kezdőjátékos, cserejátékos, jobb csapat vagyunk a Veszprémnél. Vágjunk vissza az őszi 7 gólos vereségért !!
Sziasztok! Tényleg kicsi ez az ország, pláne Budapest. Itt mindenki mindenkit ismer, a verebek is non-stop csiripelnek, így jutottam erre a topicra.
Meglepődve olvastam a kérdésfeltevésedet, hiszen az nem más, mint egy kis provokáció, kavarás. Hogy mi a célja? Ki tudja, tán még te sem.
Lehet sima rosszindulat, hogy beszennyezzük valakinek a nevét, hiszen a rosszat könnyen elhisszük a másikról.
Lehet bosszú vélt vagy valós sérelemért
Lehet valami egészen más is.
Tulajdonképpen azt hiszem, teljesen mindegy, miért teszed, maga a tett nem kifejezetten erkölcsös.
Ráadásul vádaskodsz, s az egyetlen érved, hogy beszéltél a két szülővel. Valóban, ez megdönthetetlen bizonyíték arra, hogy minden úgy van, ahogy sejtetni engeded.
Csak gratulálni tudok ehhez a "nemes" cselekedetre.
UI: mondtam, kicsi a város és nagyon kilóg ám a lóláb:)))
Amúgy az egész fúzióhoz Nádori Pálnak semmi köze.
Persze, ha megkérdeznéd őt, biztos válaszolna. Vagy lehet, hogy már válaszolt is neked, csak ide azt nem írod le?:))))))
Sajnálom, ha így érzed, hogy negatív kritikát nem lehet írni.Borzasztróan nagyot tévedsz.Igenis a negatív is kell, mert néha építőleg hat, ha jókor és olyan hangnemben íródik, ami nem bánt lelkileg.Szépen is lehet kritizálni.
Örülnék ha beírnád a teljes cikket, amúgy szerintem én nem istenítettem senkit, csak arra próbáltam itt egyeseket rádöbbenteni, hogy azért az ellenfelek se olyan gyengék, mint gondolják.
Kedves Golis Forum!
Értem, hogy TILOS negatív véleményt írni de ezt közölni kéne a III kerületi Helyi Téma újságírójával is mert neki is az a véleménye, hogy fáradtak a leányok mert csak 7-en játszanak és még a Berendi úrról is volt véleménye! Ja nem pozitív! Ez a csúnya a Lovas újságíró, szidjuk, mert van véleménye és hasonló, mint azt itt szidót beíróknak, akiknek szintén van saját véleményük, és nem istenítik Berendit urat! A BIG EDZŐT!
Ha valóban reálisan néznéd, akkor tudnád, hogy ebből a 3 szoros meccsből csak a Cornexi II. elleni volt szégyelnivaló. A Marcali tavasszal ugyanannyi pontot szerzett, mint a Goli és játszott már a mindig erős Győr II-vel is, a PEAC meg mindig tavaszra áll össze, tavaly ők lettek a tavaszi elsők is! Tehát nem rossz csapatok ellen játszott szoros meccseket és ha Veszprém ellen akár egy góllal is nyer a Goli akkor már szinte a nyakukba lehetne akasztani az aranyérmet, hiszen a nehezebb csapatokon túllesznek, utána max. 2 csapat tud majd ellenük 3 esélyes meccset játszani, de 6 pont előnnyel ezeken már belefér a vereség is!
Teljesítenek nagyszerűen,de ha valakinek nem megy a játék le kell hozni 2-3 percre pihenni, és ki tudja ,ehet hogy utána sokkal jobb lesz...Vagy az a másik akit betesz helyette jobban fog játszani.