Keresés

Részletes keresés

Bolas Creative Commons License 2000.03.01 0 0 570
Lehet, hogy mégis meg tudom csináltatni a kipufogót szombatig..
:-)

Tudom, hogy most nem igen vág a témába, de ki tudna nekem szerezni egy normális kürtöt a Volvomhoz?

Harvester Creative Commons License 2000.03.01 0 0 569
A kapcsoló jól jönne, megpróbálok szombaton menni, de tényleg nem tudok semmit ígérni :(
Azért majd írjátok ki a fórumba a végleges helyszínt és időpontot!

Harvester

Előzmény: fargo (567)
fargo Creative Commons License 2000.03.01 0 0 568
Klub ügyben vannak fejlemények, vissza fogok térni rá, csak még beszélnem kell egy kollegával telefonon, at elôbb megszakadt, valószínűleg lemerülhetett, mert azóta csak rögzítô van...
fargo Creative Commons License 2000.03.01 0 0 567
Ajtónyitó kapcsolóm, ha minden igaz, van 2 darab, ha akarod, a Tiéd. Ha esetleg eljönnél szombaton, akkor ott oda is adhatnám...
Előzmény: Harvester (566)
Harvester Creative Commons License 2000.03.01 0 0 566
Harvester mindent preferálna, de a hétvégén csak a papuccsal fogja csapkodni a konyhaasztalt....:-( Majd meséljetek! Legközelebb tuti megyek.
850: Amúgy szereti a kocsimat... (amikor taxit játszom).

Ja még valami: találtam egy Volvo boltot Óbudán:
Tel: 367-0972 Bpest, III ker. Búza u. 8. A Szentendrei úttal párhuzamos kis utca az Aquincum HÉV megálló mögött.
Teszt: 400-ashoz ajtónyitó kapcsolója és kerékdob-rögzítő patentje nem volt, de felajánlotta, hogy rendel.Sajnos a rögzítő patentről minta alapján sem nagyon tudta, hogy pontosan melyik részén van az autónak. Ja, és Saab-okhoz is tud alkatrészt. Lehet próbálkozni.

Harvester

Előzmény: fargo (561)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.01 0 0 565
Esetleg lehetne azoknak is küldeni egy -egy mailt akik a korábbiakban irogattak ide de mostanában nem!! Talán nem néznek be de lehet érdekelné öket a találkozó...
Előzmény: CYRUS (564)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.01 0 0 564
cyrus
Szombat délelôttöt preferálja, de tulajdonképpen mindegy. Felvonulási tér is jó.
Bolas Creative Commons License 2000.02.29 0 0 563
Bolas:
Szombat délelôttöt preferálja, de tulajdonképpen mindegy. Felvonulási tér is jó.
lore Creative Commons License 2000.02.29 0 0 562
lore:

fargo Creative Commons License 2000.02.29 0 0 561
Plíz nyilatkozzatok, ki mikor akar találkozni, és hol. Illetve ha nem akar, akkor hogy nem akar.
Jó lenne hamarosan dűlôre jutni, hogy meghívhassuk a 200-as klubot is.

fargo:

850 Creative Commons License 2000.02.29 0 0 560
Hál' isten ilyen komoly nő még nincs a láthatáron. Egyébként ha nem tud együttélni a Volvoval, akkor nem is kell. :))

850

fargo Creative Commons License 2000.02.29 0 0 559
Aha, végül is teljesen mindegy, mad a sorsolás nyertese megmondja, mit szeretne, aztán majd olyant lopatunk neki.

(Just kidding ;-)

Előzmény: lore (558)
lore Creative Commons License 2000.02.29 0 0 558
checked...

Ha az Ivanics max. egy 40-est ajánl fel évente a C70 helyett akkor mondd, hogy sorry de a valentnél már a V70-nél tartunk :))

(csak demonstrálom, hogy dolgozom a klub-ügyön)

lore

Előzmény: fargo (557)
fargo Creative Commons License 2000.02.29 0 0 557
ya-hooo!
Előzmény: lore (556)
lore Creative Commons License 2000.02.29 0 0 556
Nekem mindegy, de ne péntek este döncsük el, oké?

lore

Előzmény: fargo (555)
fargo Creative Commons License 2000.02.29 0 0 555
Üdv Urak! (Hölgyek?)

Nekem a találkozó megfelel vasárnap is, tulajdonképpen tök mindegy. Szerintem szavazzunk!

lore:
got it :-)

lore Creative Commons License 2000.02.29 0 0 554
850!

Te is nős vagy? A nőknél az autós őrület szvsz a kocsmázás szintjén van. Mondom ma a nejemnek: kijössz kéthétmúlva a gyorsulásira, ott lesz xy és qz haverunk is? Erre: az olyan mintha kocsmázni mennék veletek! :))

fargo,
csekkinbox

lore

Előzmény: 850 (553)
850 Creative Commons License 2000.02.29 0 0 553
Harvester!!! Te papucs! Hát nálatok ki az úr? Ha ilyen esetben az asszony azt mondaná, hogy "igen, kedves férjecském, a srácoknak is pakoljak szendvicset?" akkor jó helyen járnál. Na de így! Miért nem mondod(ha már ilyen nyuszi vagy), hogy a munkahelyeden van egy kis dolgod? :)))))))))))))))))))))))

Én is láttam a kettesvolvo oldalt, nagyon tetszik. Az oldal is, a kocsi meg egy régi szerelem. Nagyon köszönet azoknak a srácoknak, akik ilyenhez juttatnak minket és ápolják ezt a csodálatos legendát. Bocs az érzelgősségért, de egy kettesről nem lehet máshogy beszélni.

850

Előzmény: Harvester (548)
lore Creative Commons License 2000.02.29 0 0 552
LÁTNI AKAROM! (egyik) kedvencem :)))
Előzmény: Bolas (549)
Harvester Creative Commons License 2000.02.29 0 0 551
Na jó végülis hülyeség átrakni az időpontot, ha a többieknek megfelel, a szombat délelőtt szerintem is jó időpont egy találkozóhoz, aztán ha sikerül ellógnom megyek én is a felvonulási térre.

Hali
Harvester

Előzmény: Harvester (548)
Bolas Creative Commons License 2000.02.29 0 0 550
Akarom mondani hétvégéig..
Előzmény: Bolas (549)
Bolas Creative Commons License 2000.02.29 0 0 549
Nekem szombat és vasárnap is jó, csak konkrétan kellene tudni az időpontot.

Talán jobb is ha nem most lesz Harvesterék telkén a találkozó, mert a telki csöndet pillanat alatt megszüntetném, hiszen kilukadt a kipufogóm és most úgy szól mintha hókotró lenne..
ÉS sajnos hétévégéig nem tudom megcsináltatni..
:-(

lore kérdésére válaszolok:
Nekem 740 GLE Diesel van!!

Harvester Creative Commons License 2000.02.29 0 0 548
Az a problema, hogy ez a telek dolog nem csak a kapalasrol szol, hanem a csendes egyuttletrol is. Egyebkent egyszer majd lehet rola szo, hogy tartsunk ott egy meetinget, de most azt hiszem az asszony kiakadna, mint a taxiora.

Szoval maximum annyit tudok tenni, hogy vasarnap delben visszajovok Bpestre es ha at lehet tenni vasarnap kora (keso) delutanra a talalkozot, megoldana a helyzetet.

Harvester

Előzmény: lore (547)
lore Creative Commons License 2000.02.29 0 0 547
Volvosok új helyszín: Harvester telke :))) Seccperc alatt felkapáljuk és irány a vidék!!

Előzmény: Harvester (546)
Harvester Creative Commons License 2000.02.29 0 0 546
Fene nem biztos, hogy ráérek...:(((( Kiderült, hogy megígértem az asszonynak, hogy kimegyünk a telekre a hétvégén. Mehetek kapálni benzinszag helyett :((

Már csak abban reménykedem, hogy túl hideg lesz ...

Harvester

Előzmény: Harvester (545)
Harvester Creative Commons License 2000.02.29 0 0 545
A szombat délelőtt jó nekem is, a helyszín is megfelel. A múlt hétvégén a Golfosok szerveztek ugyanoda találkozót, a Volkswagen topicban olvastam.

Harvester

Előzmény: lore (544)
lore Creative Commons License 2000.02.29 0 0 544
Hali leendő klubtársak!

lore még mindig megvan... csak olyan élmények érték tegnap, hogy muszáj volt egyedül feldolgoznia az eseményeket.
Asszem egyre jobban belebuzulok ezekbe a svéd vasakba.

A találkozó okés, mindenki igazolja vissza, hogy jön-e és hány embert hoz (pl. Templar klubtársai) nekem is van volvos ismerősöm igaz ő is hozzám hasonlóan csak 40-est hozna (remélem nem az lesz, hogy csak a 850-ig volvo a volvo!/hiába van benne vmi/).

A V70 építésébe még nem vágtam bele. Előbb biztosítom a kellő szakmai és anyagi hátteret, amint kész szólok.

Harvester akkor ez a szombat megfelel Neked és a 440 GLT-nek? Van itt valakinek hétszázas vagy kilencszázas volvója? Pirítós neked oké a szombat?

Nekem még olyan emlékeim vannak a felvonulási térről (papa nyakában nyalókázva május 1-én :))), hogy /*-NAGY. Szal hol pontosan? Találkozzunk mondjuk minél közelebb a Hősök teréhez?

Volvo 4ever (a'la BMW topic)
Volvo über Alles (a'la audi topic)
Volvo halikka metka otger kashjki!

lore

Előzmény: fargo (543)
fargo Creative Commons License 2000.02.29 0 0 543
lore kollega délután még megvolt, jó egészségben.

A Felvonulási tér az a Dózsa György út, igen, ott az a nagy parkoló, ahol régen az ettársak integettek a tribünrôl...

Előzmény: Törölt nick (542)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.29 0 0 542
Jól gondolom, hogy a felvonulási tér a Dózsa Gy. út?

Nem tudom. nektek feltűnt-e, de rég szólt Iore. Utoljára mintha a V70-et akarta volna összeragasztani. Csak nem vágta meg magát az ollóval elkeseredésében? Akartam kérdezni, hogy ő hogy csinálta, mert én már raktam össze pár repülőmakettet, de ennél a már a kiollózás is vért izzaszt.

fargo Creative Commons License 2000.02.28 0 0 541
Ja, még valami, elnézést hogy kifelejtettem. Templar kollega fehívta rá a figyelmemet, hogy alakulófélben van a 200-as Volvo Klub is, szerintem ôket is be lehetne vonni, meg lehetne kérdezni, el lehetne hívni.

A honlapjuk nagyon szép, mindenkinek ajánlom:

www.extra.hu/kettesvolvo/

Előzmény: fargo (540)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!