Keresés

Részletes keresés

Harvester Creative Commons License 2000.03.06 0 0 679
Én is ismerek egy hölgyet aki egy D6-os 240-essel zúgat az útjainkon. Mondjuk neki a szintén Volvós papa vette a kocsit, hogy a friss jogsis leánka ne törje össze magát túlságosan. A kocsi lelkén azóta már egy Corsa és egy másik autó is szárad :)))

Harvester

Előzmény: Templar (677)
Templar Creative Commons License 2000.03.06 0 0 678
Kérdésedre válaszolva, nekem ismerős :-)
Előzmény: fargo (675)
Templar Creative Commons License 2000.03.06 0 0 677
Tényleg figyelemreméltó gépe volt a lánynak.
Én mint született hímsoviniszta ugyancsak úgy kezeltem az ügyet minha egy "oldalkocsi" lenne a hölgyemény.
Reméljük nem morzsolódik le, sőt a nemek arányának további javulása sem lenne ellenemre.
Gondoljátok végig, nők akik nem féltékenyek a Volvóra :-))).

Templar

Előzmény: fargo (672)
fargo Creative Commons License 2000.03.06 0 0 676
és ez mi?
Előzmény: lore (674)
fargo Creative Commons License 2000.03.06 0 0 675
lore Creative Commons License 2000.03.06 0 0 674
lore csak egy gyenge viccet próbált elsütni... tudja pl. mi a fotosop :(
doktor úr Creative Commons License 2000.03.06 0 0 673
Szó se róla, rájuk tényleg illik a dalszöveg:„Páratlan páros." De tényleg szép az az autó. A többi nem áll módomban nyilatkozni.
a doktor úr
fargo Creative Commons License 2000.03.06 0 0 672
lore:
azok NEM eredetileg homályosak :-/

Templar:
Nem volt semmi a csajszi a nagy 760-assal! Azt hittem valamelyik srác hozta el a barátnôjét (batárnôjét), erre meg kiderül, hogy a leányzó a 760-as gazdája. Tök ciki volt :-)))

Előzmény: lore (669)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.06 0 0 671
Azért nagyon szép a verdám. Hogynemondjam „fotogén" alkat. De azért a többit sem kell félteni. Azok is rendesen ott vannak a TOP-on. Szóval tényleg jók a képek. Egyébiránt mindenkit üdvözlök aki ott volt, meg azokat is akik nem. Úgy néz ki megyek szombaton, de biztosat csak holnap fogok tudni mondani. Addig is mindenkinek minden jót.
Éljen a VOLVO!
a dokto úr
Előzmény: lore (669)
Templar Creative Commons License 2000.03.06 0 0 670
Pitecus,
Magam is csak a Gergőt ajánlanám, de igyekezz, hogy a hét végén már guruljon JOHANSEN Dunabogdányba :-)). Egyébként kapaszkodj meg, vannak köztünk lányok!

fargo,
Kösz megtaláltam a manualokat. A kocsma befogadóképességéről én is 50-re emléxem.

CYRUS,
Az a kettőt megszemlélném a hétvégén ha lehet.

Templar

lore Creative Commons License 2000.03.06 0 0 669
Klasszak az új képek is fargo. (Jó ötlet felrakni a kevésbé sikerült homályos/torz képeket is :-)))))
Előzmény: fargo (665)
fargo Creative Commons License 2000.03.06 0 0 668
Pitecus,

lapozz vissza az (598)-as hozzászólásig, ott köszönt be Szôke Gergô, ô nagy 200-as tudor, szerintem ha szépen kéred, biztos elmegy Veled Volvot nézni, de akár ajánlhat is másik példányt, szerintem tud eladó darabokról. Az említett hozzászólásnál van emil is meg telefonszám is...

Előzmény: Pitecus (666)
Harvester Creative Commons License 2000.03.06 0 0 667
hali

Ja persze én kapáltam :))) A legbosszantóbb az volt, hogy a tévét bámulhattam, mert szar volt az idő, szombaton délben vissza is jöttünk Bpestre. Jövő szombaton ott leszek a találkozón (hol is...?!?!) Egyébként egész hétvégén szívtam, vasárnap ki akartam javítani egy festéshibát az első fényszóró alatti műanyag díszléc idomon és mikor lecsiszoltam/előkészítettem elkezdett esni a HÓÓÓÓ. Most mit mondjak nagyon szép a kocsi, jól mutat a piros alapszín mellé a piszkossárga üvegszálas műanyag kontrasztja.

Megnéztem a találkozós képeket, tényleg jók lettek. Gratula :) Nekem külön tetszett, hogy voltak oldie-k is.

Volvo480T: Mi ismerjük egymást, te vetted észre, hogy hiányzik a kopogásérzékelő a 440-esemből. Azóta sem találtam bontottat, a gyári meg 20 ezer. Ahhoz képest limp mode-ban is elég jól megy, észre sem vettem volna, ha nem mondod. Mostmár csak azért érdekel, hogy hátha sikerül felszabadítani még némi rejtett tartalékot a gépjárműből. A diagnosztikai programról, amit írsz, mesélnél bővebben?

Bye
Harvester

Előzmény: lore (657)
Pitecus Creative Commons License 2000.03.06 0 0 666
Sziasztok Fiúk!!! (Lányok???)
Hát végre elszántam magam és a Trabicsek mellé egy 24X volvót fogok begyűjteni. Ki is nézte m1-et Monoron egy autokereskedésben, de az évjárathoz képest az ára.....hmmm egy kicsit borsos.
1982-es 244-es D6-os 6 hengeres dízel limusin volvó overdrives 4 fokozatu váltóval, a kasznin nagyon kevés rohadásnyom, vonóhorog, hátsó szárny és metál fény és szép külső, belső esztétika a korához képest. A motorháztetőn a fényezés hullámos (túrós), ami 2 okból eredhet:
1.Nitro v. kromofag kartárs befigyelt;
2. Átfényezték és a motor melege "feltúrósította" a festéket.
Az irányára 380 KHUF, amit olyan 330-350 KHUF közé szeretnék leszorítani.
Kérném a segítségeteket, ki tudna esetleg velem lejönni szemügyre venni vagy ki milyen óvintézkedést tudna ajánlani (levinném és visszahoznám az illetőt).
A manual 4 sebességesen az overdrive az 5. fokozatot jelenti???
Ha megvenném, akkor a neve JOHANSEN lenne.:o)))

Pitecus

fargo Creative Commons License 2000.03.06 0 0 665
lore Creative Commons License 2000.03.05 0 0 664
:-)
Ok. Holnap várom (munkaidőben LAN-on vagyok :)).
jóccakát
lore
Előzmény: CYRUS (662)
A GTV-s Creative Commons License 2000.03.05 0 0 663
Keresek Magyarországon kerékszelepet, nem hagyományosat, hanem olyat, ami nem lóg ki a felni felületéből, hanem belesimul, és egy adaptert csatlakoztatva lehet fújni... Angolul "flush fit tyre valve" a neve. Ha valaki td segíteni, plííííz ímélezzen vagy írja ki a topikba. Köszi.

CYRUS Creative Commons License 2000.03.05 0 0 662
Lore ha nem gond holnap küldöm a mailt beszélek elöbb haverral van e kedve és ideje bár mivel ő is kocsi bolond gondolom lesz :)) a hozzászolások intenzitásából indulva lassan nyithatunk egy #volvo chatet :))))
Előzmény: lore (659)
lore Creative Commons License 2000.03.05 0 0 661
Nem, nem láttam :))))) Csak fel akarom csalni a hálóra!
Harvester is under attack... spice is lost! Hol vagy?
:-)
lore
Előzmény: CYRUS (658)
fargo Creative Commons License 2000.03.05 0 0 660
Nézted már az új V70-est? Szerintem nagyon ott van...
Előzmény: Redknapp (656)
lore Creative Commons License 2000.03.05 0 0 659
Igen 30 körül, bár vki szerint inkább 50. Hétfőn küldök egy mailt a srácnak, hogy vagyunk még négyen (CYRUS küldd el mailben a paramétereid a haverodéval együtt, rövid az eszem a nevekre nem emlékszem).

lore

Előzmény: fargo (655)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.05 0 0 658
Harvester? vagy most hülyülsz vagy télleg láttad? :)))
Előzmény: lore (657)
lore Creative Commons License 2000.03.05 0 0 657
Ma alkonyatkor jövök haza vidékről és mit látok: egy faszi ezerrel kapál a telkén pedig a szép piros kocsiját is ápolgathatná! Ki a fene lehetett ez?
:-))
Redknapp Creative Commons License 2000.03.05 0 0 656
Fargo igen nem rég nézettem át és egyelöre nincs probléma a turboval pedig elég nehéz a lábam.
Egyébként viszont teljesen gyári állapotban van nem tunningoltattam pedig már gondoltam rá. De most már ezt nem fogom ugyanis a lecserélésén gondolkodok. Természetesen a következő is Volvo lesz de még nem döntöttem el milyen.
fargo Creative Commons License 2000.03.05 0 0 655
Úgy tudom, kb 30 fô a bérelt terem befogadóképessége. Ôket kellene megkérdezni, ha minden igaz, be fognak nézni ide is...
Előzmény: lore (648)
fargo Creative Commons License 2000.03.05 0 0 654
Axióma:
MINDEN Volvo szép. Legyen új vagy régi, ütött vagy kopott.
fargo Creative Commons License 2000.03.05 0 0 653
lore Creative Commons License 2000.03.05 0 0 652
Szasz ex-850R!

Aszittem örökre eltűntél, de ezek szerint egész hétvégén ezt a nicket kerested :)) Ez is valami volvos nick?

Vazzeg előbb lett V70-ed mint nekem?? :)))))))
Nem baj, szombaton viszem a sablont egy olló és egy technokol (ha addig meg tudom őrizni az utsó tubusom :)))) kíséretében és aki összerakja annak fizetem a löncsét.

Kiazakovácstibi? Ez most érdekes? Menézetted már a lökésgátlókat? Úristen ugye te voltál 850R? :))

Templar!
Nekem sajna csak magyar leírás van..:))))(persze nem)

CYRUS,
kösz, egyetértek: szvsz azért ezek az újak is tudnak valamit azonkívül, hogy jó autók...

lore

Előzmény: Elwood (647)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.05 0 0 651
Templar nekem van 2 fajta igaz a jobbik a komolyabb ahol mindeféle csináld magad dolog van képpekel sajna svédül van a másik az csak inkább ilyen kis kézikönyv ehez a modelhez az angolul!
Amugy a Corában láttam 240eshez valot valami 2300 forintért
Előzmény: Templar (650)
Templar Creative Commons License 2000.03.05 0 0 650
Üdv az újaknak, nomeg a régieknek :-)

fargo!
Jók a képek, azt meg külön kösz, hogy szerény járóművemről önálló fotókon megemlékeztél, nem is beszélve a csoportos beállításokról.

Mindenki!
A hét végével kapcsolatban nálam is lesz üres hely, de a felmerülő igényt kéretik időben jelezni.

Ha esetleg lenne valakinek hétvégén egy 244-hez való valamiféle leírása és esetleg magával hozná és történetesen egy fénymásolás erejéig kölcsönadná azzal fenemód boldoggá tenne.
Ha még ráadásul számomra fogyasztható nyelven is lenne írva, mondjuk angolul, akkor szerfölött hálás bírnék lenni egyúttal :-))).

Templar

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!