Keresés

Részletes keresés

hamankato Creative Commons License 2013.08.11 0 0 299

Kedves Tutgarage!

Levelet küldtem az e-mailra a részletekkel.

Sajnos még aktuális a négy vagon eladása, mert többszöri levélváltás, időpont egyeztetés ellenére sem jött össze az üzlet.

Mindenféle kölcsönösen elfogadható megoldás érdekel, csak zárjam már le a dolgot.

Nem nepper vagyok, saját gyerekkori játékaim adom el, hogy magamon segítsek. Többet nem tudok tenni, remélem Veled sikerül a bolt.

Üdv.

Előzmény: Tutgarage (298)
Tutgarage Creative Commons License 2013.08.10 0 0 298

Kedves Hamankato

Ha még aktuális,elfogadom az Ön ajánlatát.Kedden délelőt ha Önnek megfelel a Europarknál ki is fizetném egyben a 4 vagont akkor lennék legkorábban Pesten.

Üdv.

Várom megtisztelő válaszát.

Előzmény: hamankato (296)
karikaV43 Creative Commons License 2013.08.08 0 0 297

Írtam már mail-t az ügyben.

Sajna összetört az autóm és anélkül még a munkám is nehezen megy.

Előzmény: hamankato (296)
hamankato Creative Commons License 2013.08.08 0 0 296

Kedves Tutgarage!

Az e-mailod nem publikust jelez!

Az ajánlatom nem titkos, így megírom:

Eligértem a két nyitott vagont 7 e ft-t. ( még nem kötöttünk boltot) 

A két Marklinért szintén 7 e ft-t szeretnék.

Valaki együtt akarja, 13 e.ft-a négy vagon.

Üdv

Előzmény: Tutgarage (292)
karikaV43 Creative Commons License 2013.08.08 0 0 295

Nekem is most sikerült egyet szerezni,de az javított.Az Előre tartály ritkább mint a fehér holló.

Pannóniából kettő is van,két különböző létrával,nekem még a rakoncás vagon hiányzik erről a képről.

Elvileg már minden sorozatból van,mehet ősszel a kiállításra.

Előzmény: nohabrok (294)
nohabrok Creative Commons License 2013.08.08 0 0 294

Előástam az archívumomvól. Ha tudnátok, mennyire szeretnék egy ilyen ÁFOR vagont!

karikaV43 Creative Commons License 2013.08.07 0 0 293

Abból kettőt már elvittem.

Előzmény: Tutgarage (292)
Tutgarage Creative Commons License 2013.08.07 0 0 292

Kedves Hamankato

A 4 vagon egyben mennyit szeretne ?

Ajánlatát az email.-re kérném.

Üdv.

Előzmény: hamankato (277)
karikaV43 Creative Commons License 2013.08.05 0 0 291

Szia,rendben írok mail-t.

Előzmény: hamankato (290)
hamankato Creative Commons License 2013.08.05 0 0 290

Szia!

A múltkor ajánlottál a két vagonért 4-4 e ft-t. Valaki bejelentkezett a mozdonyért, és a Pv4-ért.

Kérlek erősítsd meg vételi szándékod, és írd meg, hogy szeretnéd megkapni a vagonokat.

Bp, metró közelébe leszállítom, posta, vagy személyes átvétel?

A Pv4-t 3 e ft-ért igértem el, Neked is odaadom ennyiért, ha érdekel.

Szia, várom válaszod!

Előzmény: karikaV43 (288)
hamankato Creative Commons License 2013.08.03 0 0 289

Szia!

Nagyon sajnálom, remélem nem súlyos a következménye a balesetednek.

Tied a két vagon, írtam már Neked, ott találod az elérhetőségeimet.

Várom válaszod, hogy szeretnéd megkapni. Én bp-i vagyok, találkozzunk, küldjem, jöszz,...?

Üdvözlet

Előzmény: karikaV43 (288)
karikaV43 Creative Commons License 2013.08.03 0 0 288

Szia!

Bocsi,de balessetem volt ezért nem írtam.

A két vagonért adnék 4-4ezret.

Üdv

Előzmény: hamankato (287)
hamankato Creative Commons License 2013.08.03 0 0 287

Szia Kedves Pv Barát!

Természetesen továbbra is eladó a Pv1 mozdony. Utolsó infóm a gyerekkori játékomról, hogy azóta elhunyt, vasutas Édesapám akarta restaurálni.

Elkezdte szétszedni, de a motorikus részhez tudtommal már nem nyúlt. Nekem már nincs meg a sín, és a trafó. Amennyiben tudsz hozni, természetesen akár ki is lehet próbálni, vagy, ha értesz hozzá műszerrel kimérni.

Különböző hirdetési oldalakon 8-7.5 ezer forintért megy. Ezen az árszinten tudunk egyezkedni. Amennyiben a vagonokat is vinnéd, olcsóbb lenne.

Előzmény: Emperor_ (286)
Emperor_ Creative Commons License 2013.08.02 0 0 286

Szervusz!

A mozdony ügyében tudnánk egyezkedni? Működőképes?

e-mail-em publikus, küldenél e-mail-t?

Üdv:

Emp.

Előzmény: hamankato (283)
hamankato Creative Commons License 2013.07.29 0 0 285

Kedves karikaV43 !

Kérlek tegyél külön-külön ajánlatot, remélem gyorsan megegyezünk. Többire levél ment.

Üdv!

Előzmény: karikaV43 (284)
karikaV43 Creative Commons License 2013.07.28 0 0 284

A két pénzverdei tehervagon érdekelne.

Előzmény: hamankato (282)
hamankato Creative Commons License 2013.07.28 0 0 283

Egy kedves fórumozó segítségével a vagonok felkerültek, megy a pv1 mozdony is .Üdv minden Pv-s nek.

Kérdezzetek, ha kell csinálok még képeket is. Üdvözlet mindenkinek.

hamankato Creative Commons License 2013.07.28 0 0 282

Köszönöm a tippet, megpróbálom. Privátba küldtem webalbum meghívót. Mivel nem Pv témájú a többi, írj vissza, és küldöm a többit.

Köszönöm a segítséget, üdv.

Előzmény: karikaV43 (281)
karikaV43 Creative Commons License 2013.07.28 0 0 281

Minden képnél vannak ablakok a beszúrásra rá kell kattintani és akkor mindet berakja szépen.

A két teher vagon érdekelne a PV-ből.

A dokumentumok is érdekelhetnek,ha látom őket.

Előzmény: hamankato (280)
hamankato Creative Commons License 2013.07.28 0 0 280

Szia!

Sajnálom, hogy kétszer is próbáltam képet feltölteni, de nem sikerült. Az e-mailodra küldtem a webalbumhoz meghívót, ott láthatod a képeket. Tudok még küldeni, vagy csinálni, ha megmondod mi érdekel.

"Megszállottaknak" van még szakkönyv és térkép ajánlatom is.

Felrakom, remélhetőleg képpel, vagy nyilvános webalbumba.

Az előnézet alatt ott volt valamennyi kép, de az elküldés után nem szerepel. Mit javasoltok??

Üdv mindenkinek!

Előzmény: karikaV43 (279)
karikaV43 Creative Commons License 2013.07.27 0 0 279

Szia!

Mail-ed nem publikus ahová feltetted meg nem akarok regisztrálni.

Alapítványunk ilyen dolgokmegőrzését is zászlajára tűzte,így van olyan dolog amit szívesen látnánk.

Az én mailem publikus oda küld el légyszíves a képeket.

Üdv

Előzmény: hamankato (278)
hamankato Creative Commons License 2013.07.27 0 0 278

Az előző ajánlatomhoz kaptam tanácsot a képek felrakásához, így megpróbálom: Pv1 mozdony és egyebek.

Remélem most sikerült.

Tehát egyben, esetleg darabonként eladók.

hamankato Creative Commons License 2013.07.27 0 0 277

Kedves Pv gyűjtők, rajongók, szakértők!

Sajnos el kell adnom gyerekkorom egyetlen komoly játékát, egy Pv vasút megmaradt darabjait.

Pv1 mozdony részben szétszedett felújítása haláleset miatt elmaradt.

Pv4 MÁV sötétbarna 2 tengelyes, hosszú nyitott tehervagon

MÁV világosbarna 2 tengelyes, rövid, fékezőfülkés tehervagon

Marklin 17190 számu személyvagonok 2db tető nélkül ( kérésre külön megegyezéssel legyártom)

Képek vannak, de nem tudtam felrakni  (HTTPhiba)?? miatt.

Google Webalbumban vannak, hozzáférést kérésre elküldöm.

Nem gyűjtő, nem kereskedő vagyok, rövid úton szertném lezárni a dolgot.

Lehetőség szerint egyben, de megegyezhetünk darabonkénti eladásban.

Küldöm a képet, várom a kérdéseket, ajánlatokat

https://picasaweb.google.com/115444951476241328424/20130717?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKqxqKPE3K6J0QE&feat=directlink

https://picasaweb.google.com/115444951476241328424/20130717?authkey=Gv1sRgCKqxqKPE3K6J0QE

karikaV43 Creative Commons License 2013.07.17 0 0 276

Az nehéz pálya most sikerült szereznem egy Előre tartályt,de rakoncás még nincs hozzá.

Érdekes,hogy 4 tengelyesből tudtam már mindent szerezni legalább egy félét,de két tengelyesből nem igazán van.

Előzmény: winky80 (275)
winky80 Creative Commons License 2013.07.17 0 0 275

Hát akkor jó sokféle színvariáns volt, ezek meg igazi csemegék, ha nem egyszínűek. 4 tengelyes személyből én csak a Helikon kocsikat láttam többszínűként.

És akkor egy reménytelen kérdés: 

Valakinek nem akad eladósorban 4 tengelyes rakoncás kocsija? Bármelyik szín érdekel, színvariánsokra nem mentem rá, mert azt nem győzném. Csak típusra. 2 tengelyesem már van, picit hiányos, de nekem megfelel. Ha valakinek akadna ilyesmi, a winky80@gmail.com címen megtalál, a fórumot ritkán olvasom. Köszönöm előre is.

Szabolcs

Előzmény: karikaV43 (274)
karikaV43 Creative Commons License 2013.07.12 0 0 274

Tegnap találkoztam ilyen festésű Előre vagonnal,sajna fel volt újítva így nem lehet megállapítani a szín eredetiségét a feliratok hiánya miatt.

Pannóniába is láttam kb. két hete ilyen vagont az eredeti volt.

Előzmény: winky80 (273)
winky80 Creative Commons License 2013.07.12 0 0 273

Szervusztok.

Ezt már nem tudom szó nélkül hagyni :-). Festett díszcsíkos pannónia és 4 tengelyes posta/poggyászkocsi az első képen a hölgynél??? Erről van valami infó, vagy a kép kedvéért némi egyedi különlegességet tettek oda? Nagyon jól mutatnak így. És naggggyon komoly képek!

Szabolcs

Előzmény: vasutTOM (272)
vasutTOM Creative Commons License 2013.07.12 0 0 272

Egy kis nosztalgia:

Budapest, 1955. június 20. A távvezérlésű elektromos játékvasút összeszerelését végző munkásnő az Állami Pénzverdében, ahol játékokat is gyártanak

Budapest, 1955. június 20. Hubai László üzemmérnök, az egyik konstruktőr a távvezérlésű elektromos játékvasút mintapéldányával az Állami Pénzverdében, ahol játékokat is gyártanak

Budapest, 1958. április 24. A MOM Művelődési Ház elektrotechnikai szakkörének tagjai játék-villanyvonatokat szerelnek

Budapest, 1958. április 24. Lantos László szakkörvezető tanár egy játék-villanyvonatot állít össze, amit a MOM Művelődési Ház elektrotechnikai szakkörének tagjai készítettek

Budapest, 1961. november 29. Diákok a XII. kerületi MOM Művelődési Ház vasútmodellező szakkörében

Budapest, 1961. november 29. Lovas Gábor VI. oszt. tanuló és Németh Tibor VII. oszt. tanuló a XII. kerületi MOM Művelődési Ház vasútmodellező szakkörében

Soponya, 1960. december 9. Fiúk a tanulmányi versenyen nyert villanyvasúttal játszanak a soponyai gyermekváros egyik hálótermében

karikaV43 Creative Commons License 2013.07.11 0 0 271

Egy szépen felújított vagon többet ér mint egy ütött-kopott vagy átfestett ezen ne is gondolkozz.

Próbáld acetonnal vagy aceton mentes körömlakk lemosóval lemosni,ne áztasd mert akkor minden lemegy.

Vatta vagy kozmetikai korong jó erre a célra,de nem biztos a siker.

Előzmény: warci353 (270)
warci353 Creative Commons License 2013.06.15 0 0 270

végre sikerült  szereznem egy trafót, igaz valami korabeli maszek gyártmányt , de a célnak megfelel... valamint 35 db PV lemez sint ( egészen véletlenül)továbbá 2db pv 4   és egy pv 3 kocsit .A szívem bánatja viszont hogy ezeket a kocsikat valaki lekente kb 20 évvel ezelőtt zöldre , ami önmagában nem baj , csak alatta van a gyári ,szinte hibátlan barna festés

Kérdésem az lenne , hogy mivel lehet  eltávolítani ezt a festéket

Kromafág leszedi , de viszi a barnát is, nitro higító szintúgy , észter nem csinál vele semmit

szóval tanácstalan vagyok

Az is felmerült, hogy drótkoronggal vissza szedek mindent és van egy donor pv4 és annak alapján kikevertetem a színt,de a feliratokat , nem vagyok benne biztos , hogy sikerül tökéletessen eltalálni..

Néhányszor olvastam , hogy  sokak számára , ha át van festve egy ilyen gép akkor  annak az értéke 0 , de szeretném   rendbe tenni , és ez másképp szerintem nem fog menni

Viszont úgy fest a fissen szerzett lemez sínektől meg kell hogy váljak  ajánlatokat ide vagy  publikus mail címemre várom

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!