Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Ha még aktuális,elfogadom az Ön ajánlatát.Kedden délelőt ha Önnek megfelel a Europarknál ki is fizetném egyben a 4 vagont akkor lennék legkorábban Pesten.
Természetesen továbbra is eladó a Pv1 mozdony. Utolsó infóm a gyerekkori játékomról, hogy azóta elhunyt, vasutas Édesapám akarta restaurálni.
Elkezdte szétszedni, de a motorikus részhez tudtommal már nem nyúlt. Nekem már nincs meg a sín, és a trafó. Amennyiben tudsz hozni, természetesen akár ki is lehet próbálni, vagy, ha értesz hozzá műszerrel kimérni.
Különböző hirdetési oldalakon 8-7.5 ezer forintért megy. Ezen az árszinten tudunk egyezkedni. Amennyiben a vagonokat is vinnéd, olcsóbb lenne.
Sajnálom, hogy kétszer is próbáltam képet feltölteni, de nem sikerült. Az e-mailodra küldtem a webalbumhoz meghívót, ott láthatod a képeket. Tudok még küldeni, vagy csinálni, ha megmondod mi érdekel.
"Megszállottaknak" van még szakkönyv és térkép ajánlatom is.
Felrakom, remélhetőleg képpel, vagy nyilvános webalbumba.
Az előnézet alatt ott volt valamennyi kép, de az elküldés után nem szerepel. Mit javasoltok??
Hát akkor jó sokféle színvariáns volt, ezek meg igazi csemegék, ha nem egyszínűek. 4 tengelyes személyből én csak a Helikon kocsikat láttam többszínűként.
És akkor egy reménytelen kérdés:
Valakinek nem akad eladósorban 4 tengelyes rakoncás kocsija? Bármelyik szín érdekel, színvariánsokra nem mentem rá, mert azt nem győzném. Csak típusra. 2 tengelyesem már van, picit hiányos, de nekem megfelel. Ha valakinek akadna ilyesmi, a winky80@gmail.com címen megtalál, a fórumot ritkán olvasom. Köszönöm előre is.
Ezt már nem tudom szó nélkül hagyni :-). Festett díszcsíkos pannónia és 4 tengelyes posta/poggyászkocsi az első képen a hölgynél??? Erről van valami infó, vagy a kép kedvéért némi egyedi különlegességet tettek oda? Nagyon jól mutatnak így. És naggggyon komoly képek!
Budapest, 1955. június 20. A távvezérlésű elektromos játékvasút összeszerelését végző munkásnő az Állami Pénzverdében, ahol játékokat is gyártanak
Budapest, 1955. június 20. Hubai László üzemmérnök, az egyik konstruktőr a távvezérlésű elektromos játékvasút mintapéldányával az Állami Pénzverdében, ahol játékokat is gyártanak
Budapest, 1958. április 24. A MOM Művelődési Ház elektrotechnikai szakkörének tagjai játék-villanyvonatokat szerelnek
Budapest, 1958. április 24. Lantos László szakkörvezető tanár egy játék-villanyvonatot állít össze, amit a MOM Művelődési Ház elektrotechnikai szakkörének tagjai készítettek
Budapest, 1961. november 29. Diákok a XII. kerületi MOM Művelődési Ház vasútmodellező szakkörében
Budapest, 1961. november 29. Lovas Gábor VI. oszt. tanuló és Németh Tibor VII. oszt. tanuló a XII. kerületi MOM Művelődési Ház vasútmodellező szakkörében
Soponya, 1960. december 9. Fiúk a tanulmányi versenyen nyert villanyvasúttal játszanak a soponyai gyermekváros egyik hálótermében
végre sikerült szereznem egy trafót, igaz valami korabeli maszek gyártmányt , de a célnak megfelel... valamint 35 db PV lemez sint ( egészen véletlenül)továbbá 2db pv 4 és egy pv 3 kocsit .A szívem bánatja viszont hogy ezeket a kocsikat valaki lekente kb 20 évvel ezelőtt zöldre , ami önmagában nem baj , csak alatta van a gyári ,szinte hibátlan barna festés
Kérdésem az lenne , hogy mivel lehet eltávolítani ezt a festéket
Kromafág leszedi , de viszi a barnát is, nitro higító szintúgy , észter nem csinál vele semmit
szóval tanácstalan vagyok
Az is felmerült, hogy drótkoronggal vissza szedek mindent és van egy donor pv4 és annak alapján kikevertetem a színt,de a feliratokat , nem vagyok benne biztos , hogy sikerül tökéletessen eltalálni..
Néhányszor olvastam , hogy sokak számára , ha át van festve egy ilyen gép akkor annak az értéke 0 , de szeretném rendbe tenni , és ez másképp szerintem nem fog menni
Viszont úgy fest a fissen szerzett lemez sínektől meg kell hogy váljak ajánlatokat ide vagy publikus mail címemre várom