Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Na bazd látom ti alkottatok amig nem voltam :)) azlrt ezeka képek durvák!
Lore sogor kocsija nem lesz sajna kész igy nála lesz a Volvo szoval én bárhol tudok veled találkozni csak mondj egy helyet ami utba esik neked! milyen utvonalon mész?
Ja, kérem. Svédországban kevés a parkolóhely. Én láttam: van egy 20 nm-es placc, ki van írva, hogy 50 férőhely, a parkolóőrnek meg van egy bazi nagy targoncája....
dear bolas
köszönöm érdeklôdésedet ne k...vára nincs idôm a verdával foglalkozni. Éjjel-nappal meló, a fiam beteg, a feleségem a diplomamunkáját írja, stb. Talán elôbb-utóbb sikerül rendbe raknom, de szombaton még így lesz. Még nem tudom, hogy ott leszek-e, de nagyon remélem hogy IGEN. (Csak el ne szóljam magam.)
a doktor úr
Volt szerencsém látni az első futószalagról legördült C70-esek egyikét Göteborgban, a Volvo gyár fejlesztési főnökéé volt asszem, vagy a nagyvezíré. Na annak milyen színe volt... ugh. Ragyogó aranyszín. Nem tudom, hogy csak magának kért ilyet a fickó, vagy benne van a rendelhető színpalettában, de nagyon rondán mutatott úgy a kocsi.
Alkotmánybíróság RULEZ! Végre valaki gondolkodik és nem audiáhatosafaszavazzeg alapon dönt. Nem is szív velük annyit a biztosító mint a kormánnyal! :-))))
Nem tudom, hogy tudjátok-e, de az állami intézmények közül csak egyetlen-egy vásárol cégautónak VOLVO-t: az Alkotmánybíróság. Namármost én meg az Alkotmánybírósággal szemben dolgozom. Képzeljétek el, 960, S40, S80 dögivel. Én meg csak folyatom a nyálam.
a doktor úr
A szentendrei úton mész kifelé ezerrel, madj amikor elérsz egy nayg kereszteződéshez a pusztában, ott balra fordulsz a Cora irányába!
Aztán megkeresed a Brico Store parkolót!
Asszem Budkalászon van egy Cora amely mellett áll egy Brico Store. Szal annak a parkolójában 10-kor van a tali s onnan irány D.bogdány.
Srácok, tudja valaki, hogy sikerült-e a foglalás?
Hát ez az!
Erről beszéltem!
Hogy adhattak el neki ilyen autót?
Ha én lettem volna a kereskedő, elküldtem volna valahová, ahol velorexet vehetne..
Persze, lehet, hogy ezzel bosszulták meg. "Sajnos uram, jelenleg nincsen S70 más színben.."
Vazzzzz... Én is láttam, arrafelé lakik a szerencsétlen. A színe viszont inkább olyan mint amilyen színűnek barbie-baba autójának kéne lennie. Ez a kisebb gond. De: törzs MOL kutamnál ezzel a bugyi-kék hetvenessel beáll az oszlopok elé keresztbe, mer mongyuk ő csak haj-szprét akar venni! Én meg várjam meg míg elmegy mi?
Hát volvos az ilyen?
Ahhh... Nekünk erre nem telik. Van egy gomb viszont (láttad a taxit?) amely a széria 40-ből az előbb éltalam feltett képen láthatót varázsolja, és beindítja a másik 8 hengert is :))) Majd megmutatom.
nagyon szégyellem magam, amiért így eltűntem, de azért a topikot figyelem ám! Ja, a 850. hozzászólász szívesen lefoglalnám, de ti egy éjszaka alatt hozzászóltok vagy 50-t, így talán nem az enyém lesz. Ha vki elér oda, az gondoljon rám, plz! Kössz! Legkésőbb du jövök, de igyekszem de is.
Szal ma feléledt az extra úgyhogy mostantól már én is adós vagyok a felv-téri képekkel.
(Bolas a tied nekem sincs meg, majd szombaton pótoljuk, ha Párizsba mész akkor előtte a kulcsot és forgalmit add le a garázs-mesteremnél :)
lore