Keresés

Részletes keresés

CYRUS Creative Commons License 2000.03.07 0 0 723
Persze ezt tudom én csak olyan nagyjából gondoltam hogymit saccol..Én is ilyen 6,5 körülire tippeltem
Előzmény: lore (720)
lore Creative Commons License 2000.03.07 0 0 722
Köszi, kérdezz rá lécci!
Egyébként nyáron imádom én csinálni a teljeskörű ápolást, vettem is 2 éve egy nagynyomású mosót, még élvezem is (szombati program, már várom a jó időt mmmm). Belül nem tudja senki úgy kitakarítani mint egy ÉRZŐ és SZERETŐ tulajdonos!
Ki nem ért egyet velem?
lore (az érző és szerető)
Előzmény: CYRUS (719)
fargo Creative Commons License 2000.03.07 0 0 721
CYRUS:
Gyárilag 7.3, most 6.2-re tippelem. Még le kellene mérni, ehhez szükségem lenne egy mitfahrerre :-)

lore:
A szelepfedél kb 30 csavarja közül volt 1 kipurcanva, ott szivárgott az olaj. Nem érményi nagyságú foltot hagyott, hanem összebarmolta a fél motorteret, és néha olyan büdös volt, hogy fájt tôle a fejem. De most már jó...

Ivanics Úr hozzáállásáról nem tudok semmit, de szerintem mindenképpen pártolni fogja. Az Árpi nevű kettesvolvós kollega beszélt vele, (ott dolgozott tavaly nyáron), együtt megyünk csütörtökön tárgyalni. A volvodaniék az igazi szervezôk, én csak besegítek.

Arra gondoltam, hogy mielôtt a klub megalakulna, mindenképpen illene felvenni ezügyben a kapcsolatot a vezérképviselettel, illetve az Ivanics Lajossal, ha már meg akarjuk kérni hogy álljon mögénk. Ezért kértem a szervezô srácokat, hogy fussuk le ezeket a köröket még idejében...

Hívtam a szolnoki meg zalaegerszegi ôrült volvos haverokat, lehet hogy szombaton eljönnek...

Előzmény: CYRUS (717)
lore Creative Commons License 2000.03.07 0 0 720
Hali Szájrusz!

Nekem is egyik elsődleges paraméter a gyorsulás (az új csodadízeleknél a rugalmasságon tátom a szám). SZVSZ ezeket a gyári adatokat ideális körülmények (melegben, fasza burkolaton) között érik el profi pilóták. Többször nyomulnak és a legjobb (valszeg amikor úgy tudják nyomni, hogy éppen csak enyhén pörög ki a kerék) lesz a végeredmény. Ja és van vmi szabvány (tele tank + 120kg ember vagy vmi ilyesmi), de abban biztos vagyok, hogy nem vmi fuel saver kemény gumival csinálják.
Ha a fargo-volvot pl az R-hez hasonlítjuk akkor 6,3-6,5 körül lehet, de ami még ordítóbb, hogy lehet, hogy 260 felett van a vége?????
Szal csak annyit akartam mondani, hogy nem valszínű, hogy fargo tizedmp pontosan le tudja mérni ill. hogy amit mérne annál nem tud jobbat a gép.

lore

Előzmény: CYRUS (717)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.07 0 0 719
Lore a vegyszeres ápolást nem tudom de megkérdezhetem mert 2 haverom a Teve utcai mosóban dolgozik rlég rég ota érteneke ezkhez de szerintem a viaszos ápolás tuti nem árt neki , volt anyámnak egy kispokja (amig nem ütköztem vele frontálisan) :)))) és azt töbször kezelte haver ilyen viaszos trutyival, lehet nem tul jó a fénye az S40 nek de azért egy 10 éves gyári fényü kispokénál csak jobb :))))
Előzmény: lore (718)
lore Creative Commons License 2000.03.07 0 0 718
Figyelemesebben elolvastam és..
fargo!
Egy csavar menetének hibájától csöpöghet annyira, hogy a kipufogócsonkon meglátszik az olajfolt (akkora mint egy nagyobb pénzérme, a múltkor vettem észre és szaga is volt)? A vectrán már vagy 20e km óta van valamilyen szivárgás, esetleg besegítenék egy ilyen tanáccsal a fiúknak mert még mindig nem találnak semmit.
Az Ivanicsnál vették észre?

Milyen Ivanics mester hozzáállása a klubhoz (úgy érzésre)?

Más: a kozmetikázásról: én kézimosóba viszem a kocsikat (nagyon jó, még az ablak felső takart részét is lemossák) és van vegyszeres mosás ill. viaszos ápolás is. Ezekről tud vki vmit? Nem árthat egyik sem? SZVSZ a negyvenesnek nem vmi extra minőségű a fényezése, szal féltem mindentől.

lore tele kérdésekkel...

Előzmény: fargo (714)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.07 0 0 717
Tényleg Fargo van tipped hogy most másodpercben mérve mennyi lehet a kocsid gyorsulása? Kiváncsi lennék, valahol 6-7között lehet nem?
lore Creative Commons License 2000.03.07 0 0 716
Nyugi-nyugi viccoltam, hogy a klubon meg munkádon kívül még terheljelek vmivel, előbb-utóbb vhova felregisztrálom virtuális énemt és akkor majd zúdítom a linkeket...

Tarts ki fargo, sokan leszünk hálásak ezért a klubosdiért... Szal magam részéről előre is köszi, nem is tudtam, hogy ti a háttérben dógoztok... Hála 4ever :-)))))))))

(ha tudok segíTEK...)

lore

Előzmény: fargo (715)
fargo Creative Commons License 2000.03.07 0 0 715
lore:

20 mega ingyen webhelyet kaphatsz itt:
http://www.thecomputervine.com/

NEHOGY elküld mailben a képeket, a napokban létfontosságú, hogy gyorsan hozzáférjek a mailjeimhez, ma is szitkozódtam rendesen, mert a BMW-s skacok megint küldtek 3.5 mega mpg-t, 40 perc alatt csorgott le, az ügyfelem közben meg fél percenként cseszegetett...

Előzmény: fargo (714)
fargo Creative Commons License 2000.03.07 0 0 714
Megjöttem, most ért véget a nap, kezdôdik a 2. műszak :-(

Csütörtökön találkozunk az Ivanics Úrral, klub ügyben. Addig össze kell hogy dobjak valami tervezetet a klub működését, céljait, stb. illetôen. A Gergô felhívja a vezérképviseletet. Satöbbi, szóval szervezôdik a dolog.

Holnap leadom a 850-est kozmetikáztatni, hogy szombatra a legszebb formájában tündökölhessen. Végre sikerült orvosolni azt a kis szivárgást, amitôl az olaj a kipufogócsonkra csöpögött, és néha olyan büdös égett szagot produkált, hogy megfájdult tôle az ember feje: az egyik szelepfedelet rögzítô csavar menete volt elnyíródva.

Elhintettem az igét az Ivanicsos srácok körében, lehet hogy többen jönnek ôk is.

Most megyek sámántáncot járni, hétvégére verôfényt akarok, bárányfelhôkkel, rügyezô fákkal, doromboló szôke tündérekkel...

lore Creative Commons License 2000.03.07 0 0 713
Hali Templar!
méghogy lore kedvéért.... :-)))))
IGENBAROMIRAODAVAGYOKAVOLVOKKONFIGURÁCIÓIÉRT!!!!!!!!!!
Na várj csak, a tied se esett át még a lore-szemlén :)
(Fogadjunk, hogy te Saabon is rágódtál /fly with SAAB/) :-)

lore

Előzmény: Templar (711)
lore Creative Commons License 2000.03.07 0 0 712
Hali keton!
Terheld csak a telcsiszámlát megéri! Milyen a 740-es? Remélem majd élőben is látom.. ehhez a klubhoz érdemes csatlakozni. :-)))

Bolas,
télleg jössz? Vigyázz most el fogom fogadni a gép kipróbálását :-) HHÉÉÉTTNNEEGGGYYVVEEENNRRRUUULLEEZZZ!!!!!!!
Van egy topik: HTML suli kezdőknek meg olyan is, hogy: Hogyan tudok képet beilleszteni a topikba. Vagy valami ilyesmi a cím. Én digitcam.-al készítettem fotókat a taliról, de nem sikerül regisztráltatnom magam az extránál, pedig oda akarom. Lehet, hogy végül mailben elküldöm fargonak a képeket, hogy rakja fel ő. :-))
Ja, most már tisztázzátok, hogy melyik nőd merre lakik, csak, hogy én is tudjam merre garázdálkodik egy nagy fehér tank :))

doki,
volvo vs. corsa... no comment, fel a fejjel! :)

Daktari,
engem a gép is meg (majd elmondom miért) a kis navigációs kütyü is baromira érdekel, remélem ott leszel!

fargo,
ver ár jú?

lore

Előzmény: keton (710)
Templar Creative Commons License 2000.03.07 0 0 711
Hello keton,

Lore kedvéért írj egy pár sort az autóról, extrák ilyesmi ;-)))

Előzmény: keton (710)
keton Creative Commons License 2000.03.07 0 0 710
Üdv mindenki
Az autó sajnos nem az enyém, mint mondottam sajnos nem birtokolhatom(életkoromnál fogva).

A képet valszeg csak holnap tudom felrakni, akkor majd megpróbálom elmagyarázni a linkelést is.

DCs

Előzmény: CYRUS (709)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.07 0 0 709
Üdv néked Keton!
Engem, is érdekel a kocsid szal ha tudod linkeld be!

Bolas merre lakik a brátnőd? kitudja még talán ismerem is hisz kábé egykoruak lehetünk !
amugy igen az enyém is E-s pontossabban EST :))
VOLVO RULEZ :)

Előzmény: Bolas (708)
Bolas Creative Commons License 2000.03.07 0 0 708
Hú, elfelejtettem mondani, hogy úgy néz ki én is megyek!
Ha holnapig nem kiabálnak rám, hogy indulás, akkor szombaton én is felvonulok veletek!
:-)
Előzmény: Bolas (707)
Bolas Creative Commons License 2000.03.07 0 0 707
Üdv keton!
Mivel a többiek valami oknál fogva most nem túl aktívak, én köszöntelek először.
A képet nyugodtan feldobhatod, és egyúttal el is magyarázhatnád hogyan tudok képet beilleszteni eme fórumba!

740 rulez!

Előzmény: keton (706)
keton Creative Commons License 2000.03.07 0 0 706
Sziasztok Volvosok!

Végre-valahára megtaláltam kedvenc helyem, azt hiszem ez a telefonszla rovására fog menni:-)
Én még sajnos nem birtokolhatok autót, de a családnak van egy szép 740-ese, innen a mániám.

A szombati találkozóra nagy eséllyel megyek(ünk). A dunabogdányi vendéglőt ismerem, van terasz is, sokan elférnek (a németeket buszokkal viszik oda). Ha valakit érdekel, van róla egy képem még az előző autóval (szintén 740).

Volvos tisztelettel
DCs

Bolas Creative Commons License 2000.03.07 0 0 705
Ilyenből én is kérnék!
Előzmény: Templar (704)
Templar Creative Commons License 2000.03.07 0 0 704
doktor úr,

Javasolnék a hiányzó helyre egy "NEM FÉKEZÜNK SENKI KEDVÉÉRT!" feliratot :-))).

Előzmény: doktor úr (701)
Bolas Creative Commons License 2000.03.07 0 0 703
doktor úr!

Együttérzek veled..
Jól emlékszem, hogy 740-esed van?
Hívd fel a következő számot: 06 30/9447-545
a srác csak 7-es bontott alkatrészekkel foglalkozik Zuglóban.
Aztán valaki ajánlotta, hogy Búza utca 8. alatt is van egy volvos bolt: 367-0972, vagy 06 20/992-5363. Ott is próbálkozhatsz!

Szombatig biztos találsz valami jó megoldást!
Sok sikert!

Előzmény: doktor úr (701)
Bolas Creative Commons License 2000.03.07 0 0 702
CYRUS!
Hehehe!
Tudtam hogy te voltál!
A barátnőmhöz igyekeztem éppen..
A lámpa nem volt piros, hanem érett, telt sárga volt..
Piroson nem megyek át!

A te rendszámod is E-vel kezdődik..

A 740-es hozzászólást én is el akartam vinni, de csendben, lesben állva, figyelve..
Így:

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIOOIIIIIIIIIIII
IIIIIIII(--)IIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Előzmény: CYRUS (700)
doktor úr Creative Commons License 2000.03.07 0 0 701
sziasztok
történt valami ma reggel, ami tôl most rossz a kedvem. Az a helyzet, hogy koccantam. Úgyhogy most nélkülözni vagyok kénytelen a jobb oldali díszcsíkom elsô ajtó és kerékjárati dob közötti összekötôdarabját. A Corsa lökhárítója nem úszta meg ennyivel, úgyhogy a zsebem is apadt egy kicsit. Tényleg, nincs valakinek ötlete, hogy a hiányzó díszítéseket hogyan tudnám pótolni? Lényeg a lényeg, azért szerencsésnek mondhatom magam. Még a dukkó sem sérült meg! Azért ez szép történet nem? Szegény Corsa lökösét feltoltam a seggébe, én meg bolhapótlással megúszom. Hja kérem akinek Volvoja van! Azért az esztétikai hiba korrigálásához ötleteket várok.
Mindenkit üdvözöl:
a doktor úr
Előzmény: CYRUS (700)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.07 0 0 700
Jut eszembe Bolas amugy te már rendesen pirosba kanyarodtál nem? Hisz egyszere kanyarodtunk de nekem akkor már egy ideje Zöld volt még gondoltam is ki ez aki igy pirosnál jön :) Azt láttam hogy elég sportosan vetted a kanyart :))
Előzmény: Bolas (697)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.07 0 0 699
Gondoltam irok még valamit hogy átlépjük a 700-át hisz egy Volvohoz jobban illik a 700-mint a 600-as számok :)
Bolasnak fentartjuk a 740-es hozzászolást :)
Mindenkinek jó reggelt és munkát :)
Előzmény: CYRUS (698)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.07 0 0 698
Hali Bolas!

De engem láttál :))))
Én is néztelek és még a rendszámot is megjegyeztem de el is felejtettem valami E-vel kezdödött nem??
De akkor tuti egymást láttuk :) Mit kerestél erre amerre a madár se jár? Én erre lakok épp a tékába siettem :) Remélem tudsz jönni hétvégén
Csá

Előzmény: Bolas (697)
Bolas Creative Commons License 2000.03.07 0 0 697
No végre géphez jutottam..
És most minden kérdésre válaszolok, bármilyen hosszú is lesz!

lore!
Nem tudom a mester mivel extrázta meg, de megy..
A fogyasztása 7l/100km.
Ha keményítek, akkor 8-9l.
DE a rekordom 5.8l!
"egy ilyen azért-néha-odalépek fickónak" azért van 740-ese, mert ez a kedvencem.
És azért diesel, mert kompromisszum kellett.
Ezt tudom fenntartani..
Amikor pedig elkezdtem keresgélni, 4 hónapig jártam utána és mikor megláttam úgy beleszerettem a Bálnába, hogy nem érdekelt hogy nem turbodiesel, és ezért megvettem.
Most már persze belátom jó lenne, ha néha még egy kis erő lenne benne előzéskor, de mindegy.
Így szeretem.
Még jobb lenne persze a benzines 2.9-es turbos, de az majd később..

S80 rendben van autó.
Az a baj, hogy csak ritkán kapom meg, de őszintén az enyémhez képest ég és föld.
(sajnos nem az enyém javára..)
Egyedül a formájával nem voltam megelégedve, de a kocsi tudása mindent felejtet!

Szegeden járok egyetemre, azért voltam ott..
Egyébként jobb a választék..
Viszont a cali4niai dolog jó lenne, ha a corvette helyett 780-ast mondtál volna..

CYRUS!
Nem véletlenül téged láttalak este fél hét körül a Fóti út és a Leininger utca sarkán?
Piros 244-es..
A rendszámra sajnos nem volt időm figyelni, mert én is kanyarodtam.
Mindenesetre azt láttam, hoyg az illető is gekkózott ezerrel..
Nem te voltál?

Templar!
Nekem van műszaki leírásom a 240/740-ekhez.
Érdekel?
"A bebarátnőzést és a nethez való hozzá nem férést dicsekvésnek vagy panasznak könyveljük el?"
A kérdés költői mivolta tagadja a válaszadás lehetőségét!
:-))))

Jedy!
Ne törödj vele, hogy még nem tökéletes a géped!
Még az enyém is felújításra szorul itt-ott.
Lényeg a lényeg!

Redknapp!
Köszi, de még nem érkezett meg a 'használati utasítás olyan lámáknak, mint én, hogy kell képet beilleszteni'.
De már alig várom, hogy feltehessem nektek közszemlére a képeket..

Addig is legyetek kiváncsiak!

Lehet hogy mégis tudok menni szombaton..
Holnap délután fog kiderülni a dolog, hogy kell-e mennem Párizsba vagy sem.
Ha nem kell, ott leszek szombat reggel a találkozón (CYRUS pontos leszek!) és akkor én is felajánlom, hogy aki lemaradt hely híjján, az jöhet velem.
Persze ehhez az kéne, hogy ne a héten küldjenek ki..

volvodani Creative Commons License 2000.03.07 0 0 696
a minnélt módosítom az egy n-es variácíóra: minél
volvodani Creative Commons License 2000.03.07 0 0 695
Sziasztok!
Igyekszem minnél több helyet foglalni 30-35 főnél járok!Úgy érzem kevés lett , látom nagyon szervezitek a hétvégét , szóval holnap megint felhívom az éttermet!
más:tanácsokra lenne szükségem 480-as tulajdonosoktól egy leendő VOLVO-s cimborám részére ! előre is kössz

üdv mindenkinek volvodani

Daktari Creative Commons License 2000.03.06 0 0 694
Üdv mindenkinek, bocs nem tudtam sokáig maradni a felvonulási téren, vasárnap.
Alakulott-e valami, én is belépnék. (a V70 AWD-vel voltam, meg a picivel)
Írjatok, az internetto-s mailom élőbb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!