Keresés

Részletes keresés

lore Creative Commons License 2000.03.08 0 0 799
megpróbálok felrakni egy képet, 2 hónapja lefotózott a traffipax (180kmh):

CYRUS Creative Commons License 2000.03.08 0 0 798
Szia Jedy :)

Persze hogy lehetnek szerelmesek a kocsijukba, de azért szerintem ritka, persze lehet csak azért mert általában főleg rájuk hárulnak a gyerekek, háztartás stb :))
A találkozo az Szombaton lesz csak sajna nem jut eszembe minek a parkolojában de valaki biztos majd leirja neked és onnan vonul át a csapat Dunabogdányba valami kis étterembe vagy hová...Lesz gondolom ott megbeszélés az alalkuló Volvo klubbról amit pár lelkes emberke szervez pld Fargo barátunk :)) Szoval ha tudsz gyere
üdv

Előzmény: Jedy (797)
Jedy Creative Commons License 2000.03.08 0 0 797
Különben csajok is lehetnek örületesen szerelmesek az autójukba. (Én már csak tudom.)
Ez csak úgy eszembe jutott, olyan kételkedve fogadtátok a talin megjelentet.
Jedy Creative Commons License 2000.03.08 0 0 796
Kösz Bolas a bátorítást!
Remélem nyáron már teljes fényben pompázhatunk.
Mi ez a szombati tali?
CYRUS Creative Commons License 2000.03.08 0 0 795
De hogy ugattál bele :)) csak kicsitt offtopicra mentünk , ami talán másokat annyira nem érdekel, és emiatt én is (sőt) :)) hibás vagyok szoval szerintem nyugodtan dumálhattunk bármennyit csak maradjunk a főleg a Volvonál a többit pedig mailben :)
Szoval persze hogy kiprobálhatod, csak ugye most hétvégén nem tudom vinni de összehozzuk....
Előzmény: lore (794)
lore Creative Commons License 2000.03.08 0 0 794
Ja!

Idézve a BMW kontra Audi topikos urat: beleugattam a topikba! Szégyellem magam!
Egyébként is le kéne szoknom az otthoni modemezésről...
CYRUS,
eccer majd hadd próbáljam ki a kis automaticodat! Előjött egyik álmomban (akárcsak fargo csúcs-gépe)!
:-)

lore

Előzmény: CYRUS (792)
lore Creative Commons License 2000.03.08 0 0 793
Elwood!

Áruld már el, hogy van-e köze a nickednek a volvohoz! Eddig az R-es és T6-os dolgok érdekeltek... Vagy (elnézve a hosszú levélváltásaidat Borókával) lehet, hogy meggyőztek az amerikai aútókkal kapcsolatban /caddy ELdorado ill. caddy fleetWOOD broyugham/?????

Volvosok (tulajdonosok ÉS márka-szeretők)!
Hát nem örvendetes, hogy mennyire gyarapodik a leendőbeli klub?? Szerintem nagyon!

lore

CYRUS Creative Commons License 2000.03.08 0 0 792
Lore???
Jó leszel?? miért csináltál valami rosszat?
Előzmény: lore (791)
lore Creative Commons License 2000.03.08 0 0 791
Templar,
Mármint a geocentrumhoz képest... ami ugyebár állandóan változik, de ez most nem is zavaró. DGPS (differenciális GPS) jobban bejön, már egy ideje Mo.-is sugározzák a korrekciókat igaz csak egy Bp.-i bázis van (100km körön belül cm nagyságrend)...
Templar mégis kollegák? :-))

Bolas,
király vagy, apád hobbiautója sem semmi! :)

Cyrus,
ez az! Mingyá kimoderáltatom egy pár felszólalásom innét! Visszanézve hasonlít a DSM vagy az E30-as topikokhoz... Legközelebb jó leszek.

Elwood,
2 napot? Egyébként ha itt megjelenek napközben, na akkor dolgozok (elvileg)! :))))

Előzmény: Templar (790)
Templar Creative Commons License 2000.03.08 0 0 790
Most látom csak mennyi érdekes dolog történt itt az éccaka. Szinte lelkiismeretfurdalásom van amiért ekkorát aludtam.
Nem az hiszem mégsincs :-)
Ami az egzakt sebességmérést illeti van egy módszer nem tudom ki ismeri, ki nem. GPS (Global Positioning System) műholdas távolságmérésen alapul de a részletekre itt nincs idő és hely, a lényeg, hogy a kerékmérettől független miután azt méri, hogy a kocsi a földfelszínhez képest milyen sebességgel mozog.

Akkó lyó reggelt.

Bolas Creative Commons License 2000.03.08 0 0 789
És végül egy kép oldalról!
fargo tetszik?

Bolas Creative Commons License 2000.03.08 0 0 788
Háháháháhá!
Yuppi!
Sikerült!

Ezt a 780-ast fargonak ajánlom!

Előzmény: Bolas (787)
Bolas Creative Commons License 2000.03.08 0 0 787
CYRUS Creative Commons License 2000.03.08 0 0 786
Szeva -Elwood kicsitt visszafogjuk fogni magunkat igérem :) Te jössz Volvo talira?
Előzmény: Elwood (785)
Elwood Creative Commons License 2000.03.08 0 0 785
Sziasztok!

Cyrusnak lehet, hogy igaza van, a topic átalakulást illetően :)))))
Cyrus, lore és Bolas: ha ennyit csetteltek, mikor dolgoztok? Ha egyáltalán... :)))))))))
Na jó, ez csak vicc volt. De ami komoly:

Mi van a V70-esekkel???? Megsúgom, hogy a cucc el van kissé szabva, a gépháztető kicsit hosszabb a kelleténél. Én amúgy 2 (két) napot szöszöltem vele. :(((((((((
lore: teknokol mellé nem árt egy kis olló és sniccer se.

A kis 440-essel kísértettük a Magasságost, mer pár napja nyárigumival fut. Esett is a hó másnap rendesen, hahahahaha

CYRUS Creative Commons License 2000.03.08 0 0 784
Na látod de ott meg te siettél nem hagytál időt hogy válaszoljak az elözőre :))) na mind1 ugy is kicsitt lasitani kell kicsitt mert lassan már nem is Volvos topic lesz hanem CYRUS-lore-bolas topic
Előzmény: lore (783)
lore Creative Commons License 2000.03.08 0 0 783
Baszki mostmeg duplán k*rtam el! Nem is gondoltam a 782-re! Lassíts már Szájrusz, míg egyet írok ti Bolassal lenyomtok egy pár dialógot :-))))))
Egyébként amíg én ártatlan 779-ként írtam te belerondítottál! :-))))))))
Előzmény: CYRUS (780)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.08 0 0 782
Ja ja elcsesaztük de a 850et fentartjuk neki de akkor is jó éjt :))))
Előzmény: lore (781)
lore Creative Commons License 2000.03.08 0 0 781
Hát CYRUS barátom ezt most közösen b*sztuk el. Majd a 850-nél jobban figyelunk :-))))))

lore

CYRUS Creative Commons License 2000.03.08 0 0 780
Vazzzzzzeggggggggg Lore ezt nem kellett volna :((((( amig irtam te beleronditottál :((( elcsesztük :(((( na mind1 majd tuléli szegény legyen 782 ugy is kétajtós :))))
Előzmény: lore (778)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.08 0 0 779
Nos Tamás akkor boldog névnapot :))) Meg ha van itt Zoltán akkor neki is!!! Rendben hétvégén viszem az övet :) És én is megyek aludni hisz a kővetkező a 780 as hozzászolást Fargonak szavaztuk mert ugye 780 Bertone Rulez :)))))
Jó Éjt
Előzmény: lore (777)
lore Creative Commons License 2000.03.08 0 0 778
Utsó:
a 780 akkor fargoé!
lore Creative Commons License 2000.03.08 0 0 777
Bolas,
neked mi a véleményed a pucoldáról?

CYRUS!
Ha arrafele jársz vedd mán meg, fizetek on saturday. Akármilyen nem-egy-extra, KELL! Igen TETSZIK!

Lassan durmolni kéne, nekem 7-kor már gép előtt kell ülnöm. Ja elmúlt éjfél: tegnap (7-én) volt a névnapom, éljek én!!!!

önző lore

CYRUS Creative Commons License 2000.03.08 0 0 776
Lore nem ezt itthon vettem egy boltban megmutatom majd nem egy nagyszám vastag fekete de a lényeg a Vovlo embléma rajta van :))) Nekem jobban megfelel mintha gagyi diesel, uniform energy stb őv lenne!!! Csak egy 1000 volt! Ha esetleg majd teccik szivesen veszek neked eggyett itt van nem mesze a bolt
Előzmény: lore (774)
lore Creative Commons License 2000.03.08 0 0 775
Na igen...
csajozni<>k.rvázni (tod a kárpit stb.)
:-))
Előzmény: CYRUS (773)
lore Creative Commons License 2000.03.08 0 0 774
fargo!
Építő javaslat: Volvo emblémás övet minden klubtagnak!

Te hol szerezted CYRUS? Na persze Stockholmban. tűzközelben mi? Nekem meg volvo kék a gatyám, sőt ma láttam a tévében volvo-kék vért valami betéten.

Lassan én is megyek (látom ebből már megint kategória-ugrás lesz az elendernél :-)). Napközben LAN-on álom!

lore

Előzmény: CYRUS (771)
CYRUS Creative Commons License 2000.03.08 0 0 773
De egyébként ha már igy szóba hoztad szerintem a Volvo nem egy olyan kocsi ami becsajozásra való, szerintem főleg a régiek nem igazán teccenek lányoknak, de gondolom azért egy szép s40esel vagy pláne egy c70el sőőőt C70 cabrioval lehetne de akkor már ott van hogy kienk kell az aki csak a kocsi miatt van veled nem?
Van egy full gazdag ismerösöm többek között van egy VR6os Golfja, egy kabrió Renault egy 911 Porsche és 1 Ladája! Na ő ha csajozni megy akkor a Ladával megy
Előzmény: lore (770)
Bolas Creative Commons License 2000.03.08 0 0 772

Bocs fiúk, de most le kell lépnem, mert dolgom van!
Majd hajnalban megint befigyelek!

CYRUS Creative Commons License 2000.03.08 0 0 771
Nem az ujabbak teccenek neki, de ő inkább BMW-s, asszem 320-asa van elég szép :) (kocsi is lány is) :))))) De biztos hülyének néz a Volvo örületem miatt! :)) Még az övem is Volvo emblémás :)
lore Creative Commons License 2000.03.08 0 0 770
Mielőtt Bolas kikérné magának (vagy holnap reggel megmutatná közeli szomszédjának, hogy a bálnában van anyag:-))))) pontosítok: kettőtök beszélgetésébe keveredett bele, de télleg ne szerepeltessük szegényt, mert nincs itt (vagy igen Bolas?:).

CYRUS: kifejezetten utálja a volvót? Ez nem off, érdekelne egy laikus véleménye a dizájnról.

lore

Előzmény: CYRUS (768)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!