Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Ugye a 40-es a nyerő? :-)))))
off
CYRUS hétvégén baromi lassú tömegközlekedni, kocsizni viszont 15 perc alatt akráhova eljutok. Szal menj ki a haveroddal az első főútig és felveszlek. Vagy mailben pontosíts. Még azért van időnk.
on
Ezt a volvos egymásrahalmozást mi is megcsinálhatjuk a klubtalin. Sajna csak 7-esek és 2-esek vehetnek részt rajta :-)))
Na bazd látom ti alkottatok amig nem voltam :)) azlrt ezeka képek durvák!
Lore sogor kocsija nem lesz sajna kész igy nála lesz a Volvo szoval én bárhol tudok veled találkozni csak mondj egy helyet ami utba esik neked! milyen utvonalon mész?
Ja, kérem. Svédországban kevés a parkolóhely. Én láttam: van egy 20 nm-es placc, ki van írva, hogy 50 férőhely, a parkolóőrnek meg van egy bazi nagy targoncája....
dear bolas
köszönöm érdeklôdésedet ne k...vára nincs idôm a verdával foglalkozni. Éjjel-nappal meló, a fiam beteg, a feleségem a diplomamunkáját írja, stb. Talán elôbb-utóbb sikerül rendbe raknom, de szombaton még így lesz. Még nem tudom, hogy ott leszek-e, de nagyon remélem hogy IGEN. (Csak el ne szóljam magam.)
a doktor úr
Volt szerencsém látni az első futószalagról legördült C70-esek egyikét Göteborgban, a Volvo gyár fejlesztési főnökéé volt asszem, vagy a nagyvezíré. Na annak milyen színe volt... ugh. Ragyogó aranyszín. Nem tudom, hogy csak magának kért ilyet a fickó, vagy benne van a rendelhető színpalettában, de nagyon rondán mutatott úgy a kocsi.
Alkotmánybíróság RULEZ! Végre valaki gondolkodik és nem audiáhatosafaszavazzeg alapon dönt. Nem is szív velük annyit a biztosító mint a kormánnyal! :-))))
Nem tudom, hogy tudjátok-e, de az állami intézmények közül csak egyetlen-egy vásárol cégautónak VOLVO-t: az Alkotmánybíróság. Namármost én meg az Alkotmánybírósággal szemben dolgozom. Képzeljétek el, 960, S40, S80 dögivel. Én meg csak folyatom a nyálam.
a doktor úr
A szentendrei úton mész kifelé ezerrel, madj amikor elérsz egy nayg kereszteződéshez a pusztában, ott balra fordulsz a Cora irányába!
Aztán megkeresed a Brico Store parkolót!
Asszem Budkalászon van egy Cora amely mellett áll egy Brico Store. Szal annak a parkolójában 10-kor van a tali s onnan irány D.bogdány.
Srácok, tudja valaki, hogy sikerült-e a foglalás?
Hát ez az!
Erről beszéltem!
Hogy adhattak el neki ilyen autót?
Ha én lettem volna a kereskedő, elküldtem volna valahová, ahol velorexet vehetne..
Persze, lehet, hogy ezzel bosszulták meg. "Sajnos uram, jelenleg nincsen S70 más színben.."
Vazzzzz... Én is láttam, arrafelé lakik a szerencsétlen. A színe viszont inkább olyan mint amilyen színűnek barbie-baba autójának kéne lennie. Ez a kisebb gond. De: törzs MOL kutamnál ezzel a bugyi-kék hetvenessel beáll az oszlopok elé keresztbe, mer mongyuk ő csak haj-szprét akar venni! Én meg várjam meg míg elmegy mi?
Hát volvos az ilyen?
Ahhh... Nekünk erre nem telik. Van egy gomb viszont (láttad a taxit?) amely a széria 40-ből az előbb éltalam feltett képen láthatót varázsolja, és beindítja a másik 8 hengert is :))) Majd megmutatom.
nagyon szégyellem magam, amiért így eltűntem, de azért a topikot figyelem ám! Ja, a 850. hozzászólász szívesen lefoglalnám, de ti egy éjszaka alatt hozzászóltok vagy 50-t, így talán nem az enyém lesz. Ha vki elér oda, az gondoljon rám, plz! Kössz! Legkésőbb du jövök, de igyekszem de is.