Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Nincs az az üzleti érdek vagy haszon, ami akár egy teljesen a társadalom peremén élő nyomorult ember vagy ügyeskedő feketéző életét megérné. Szvsz. De te nyugodtan gondolhatod máshogy. :)
Nem minősítettem nyerészkedőnek. De nekem, mint adományozónak scheißegal, hogy mi történik a cuccal, miután megszabadultam tőle. :) Részemről az is megteszi, ha egy ember abból él, hogy közbeavatkozik ebbe a folyamatba, legyen az a konténert ürítő cég vagy a konténerből kibányászó feketéző. Azt viszont nem tartom megfelelőnek, ha baleset és életveszélyes konténerek vannak, ilyen esetben a konténer üzemeltetője leszophatja egy döglött kutya orrát, max. mellé rakom a csomagot, de bele biztos nem. Mint olvashattad, erőfeszítést is vagyok hajlandó tenni a recycling érdekében, sokszor adtam be a vöröskeresztnek, tettem konténerbe vagy vittem el adományboltba. De ahhoz simán jogom van, hogy elvárjam, hogy a konténerek biztonságosak legyenek. Ha a cég nem tudja megoldani, hogy a konténere hülyebiztos legyen, akkor tőlem lehet az is a deal, hogy nekem kell elvinni egy gyűjtőudvarba, oda is el fogom vinni, nem ragaszkodom a konténerhez. Vagy kirakom a lomtalanításba, mert nekem az is megfelel, ha a lomisok szedik össze.
Magam sem értem mi az a halvány és mennyire az . De pont erről már korábban is beszéltek valamelyik csatornán . Ki fogják találni , mert Karácsonyt is el kell takarítani .
de alapból nem értem, hogy a visszalépésről miért nincs olyan időpont meghatározva korlátként, hogy ne kelljen újra nyomtatni.. vagy akkor fizesse ki bakker.. saját zsebből, ha már saját döntés volt. Mert még az áthúzást is mi fizettük.. vagy önként-rabszolgamódra rendelték el.
Nekem jött hirdetés, még tiltottam is. Mert hirdetés nélkül is jött.
Mindegy, a jellemgyanúról van szó, ahogy egy pszichiáter írta. Aki egyébkén 24 óra alatt megváltoztatta az álláspontját az ATV-ben történtekről. Érdekes volt, főleg a kommenteket olvasni alatta. A pszichiáter egyébként a nárcizmusról írt könyvet.
Azzal nincs problémám, hogy változtatott az álláspontján. (Változó pont pont,nem állás. :D)
Azzal van, hogy a korábbit törölte. Így kizárta a nagyérdeműt az önreflexió nyomon követeséből. :)
Mit jelent a "halványan"??? Törvényileg meghatározott, hogy mennyire kell rányomni a papírra a tollat? Na ne mááá. Ez szimpla vergődés. Látszik, igen sok ellopható/ellopandó pénzről lehet szó. :-)
Törvény szerint nem. Csak, ha Vitézy bizonyítani tudná, hogy utólag ikszelte be valaki a kihúzott Szandikát.
Ennek a valószínűsége viszont 0, hiszen az érvénytelenítés végén jegyzőkönyvet vesznek fel, amit minden bizottsági tag és megfigyelő aláír, hogy így volt.