VitaMAX SIM-kártya 2 500 Ft lebeszélhetıséggel 1 680,-1 A készülékek csak a Vodafone Magyarország zrt. SIM-kártyával használhatóak. 2 Egy személy legfeljebb két havidíjas elıfizetést és két VitaMAX csomagot vásárolhat évente, üzleti elıfizetı pedig évente legfeljebb 10 elıre fizetı elıfizetıi jogviszonyt létesíthet. A SIM-kártya ajánlat 2008. szeptember 05-tıl vehetı igénybe a készlet erejéig vagy visszavonásig. 3 2008.08.18-tól visszavonásig, illetve a készlet erejéig a "2 az 1-ért" akció keretében az akcióban
"Szivesen elnézést kérek azok nevében akiknél csípőből rágalmaztak...."
- Reggel, mikor a barátnőmmel bekapcsoltuk a tévét, és láttuk, hogy valami robbanás történt a belvárosban, első szavam az volt, hogy biztos csak gázbaleset volt. Persze megjegyeztem mellé, hogy meglehet, megérkezett hazánkba is a terrorizmus, de azért várjuk meg legalább a rendőrségi jelentést...
Aztán átmentem a szüleimhez, akik masszívan jobboldaliak, és mondták, hogy ez majd fellendíti a szavazási hajlandóságot... mire én megjegyeztem nekik, hogy vigyázzatok, mert órákon belül fröcskölni fog a baloldal szájából, hogy ezt biztosan a kormány csinálta, mégpedig pontosan az általatok felvetett dolog érdekében.... legyintettek, hogy a baloldal le van sz**va, én pedig erre azt mondtam, hogy aki leszarja az ellenfelét, az vereségre van ítélve.
Még délelőtt bekapcsoltam a számítógépet, és mit látok itt, meg sok más webes helyen???? Na mit???? A baloldal szájából fröcsköl a rágalom, hogy ezt bizony a kormány csinálta.... (néhol a retorikai önvédelem érdekében csak utaltak erre, vagy sugalmazták, de a mondanivaló nyilvánvaló volt, máshol egyenesen belekiabálták az éterbe, hogy Orbán most már a robbantástól sem riad vissza, csak megnyerje a szavazásnak a NEM-et.)
Undorodom a baloldaltól, de legfőképpen nem azért, mert amúgy jobbos szülőktől származva alapvetően nem kedvelem a szoci ideát, hanem mert olyan végtelenül primitíven kiszámíthatóak és együgyűek. Álláspontjuknak soha semmilyen valóságalapja nincs, és az egyetlen mondanivalójuk mindig ugyanaz, hogy az Orbán takarodjon végre. Látom a szemükben a primitívséget és a gyűlöletet, ezek nem valók kormányra. A szavazóik pedig - csak fogadjátok el, mert az igazság nem demokratikus - vagy retardáltak, vagy gyűlölködő hazaárulók.
Ez a 2 darabos korlát sem igazán működik. Mi van, ha a kiskorú gyermekemnek vennék kártyát, mert csak. A régi telefonomat kapja meg. Ki vásárolhatja meg a kártyát? Gyereknek aktiválják, vagy mi lesz vele? Rengeteg a megválaszolatlan kérdés....
Mi van a készülékkel együtt eladott SIM kártyákkal? Azt is számolni fogják? nekem van olyan, de nem aktiváltam, mert a régi számot használom:) Ezzel nem vagyok egyedül............
Nekem onnantól kezdve szagos az egész SIM-kártya ügy, hogy pl. a Vodafos ÁSZF-je szerint egy személy évente csak 2 darab kártyát vásárolhat. És ez szerintem a többi szolgáltatónál is így van.
Tehát nem stimmel az állítólagos 200E kártya eladása, mivel a szolgáltatónak ezt észlelnie kellett volna.
Nem lehet Magyarországon olyan SIM-kártya, amelynek nemzetbiztonsági célból történő megfigyelése megoldhatatlan, a titkosszolgálatok felé pedig az az elvárás, hogy a lehető legrövidebb időn belül göngyölítsék fel a gyanús eseteket – ez a célja annak a műveletnek, amelyet a napokban indított az elhárítás. A tervek szerint mindenkinek 5 SIM-kártyája lehet.
Miért ne lehetne egy magyar muzulmàn? Mivel tobbezer él nàlunk egész biztos hogy kapcsolatban àllnak radikàlis iszlàm kovetoivel...mi van ha felkérték oket az iszlàmàllam részérol egy akciora bizonyitani hogy "jo muzulmànok" lehet ràjuk szàmitani?