Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Köszi az észrevételt, elnézést pontatlanul fogalmaztam!
Valahogy úgy gondoltam, hogy a lefújom az egészet és a sín felső feléről (ahol ugye vezetnie kéne az áramot) letörlöm egy ronggyal. Az is megfordult a fejemben, hogy csak a talpfa imitációkat fújom le lakkal, magát a síneket egyáltalán nem.
Szóval van bennem némi bizonytalanság ez ügyben :-) .
Ha még aktuális,elfogadom az Ön ajánlatát.Kedden délelőt ha Önnek megfelel a Europarknál ki is fizetném egyben a 4 vagont akkor lennék legkorábban Pesten.
Természetesen továbbra is eladó a Pv1 mozdony. Utolsó infóm a gyerekkori játékomról, hogy azóta elhunyt, vasutas Édesapám akarta restaurálni.
Elkezdte szétszedni, de a motorikus részhez tudtommal már nem nyúlt. Nekem már nincs meg a sín, és a trafó. Amennyiben tudsz hozni, természetesen akár ki is lehet próbálni, vagy, ha értesz hozzá műszerrel kimérni.
Különböző hirdetési oldalakon 8-7.5 ezer forintért megy. Ezen az árszinten tudunk egyezkedni. Amennyiben a vagonokat is vinnéd, olcsóbb lenne.
Sajnálom, hogy kétszer is próbáltam képet feltölteni, de nem sikerült. Az e-mailodra küldtem a webalbumhoz meghívót, ott láthatod a képeket. Tudok még küldeni, vagy csinálni, ha megmondod mi érdekel.
"Megszállottaknak" van még szakkönyv és térkép ajánlatom is.
Felrakom, remélhetőleg képpel, vagy nyilvános webalbumba.
Az előnézet alatt ott volt valamennyi kép, de az elküldés után nem szerepel. Mit javasoltok??