Keresés

Részletes keresés

Shiro Creative Commons License 2008.05.15 0 0 714
Igen, erre külön fel kell hívni néhány látogató figyelmét sajnos, hogy először mindig a nagyot foglalkoztassák, ne érezze azt, hogy most már mindenki csak a kicsire kíváncsi...
S.
Előzmény: adrenka (713)
adrenka Creative Commons License 2008.05.15 0 0 713
Ja!!! Az első kettőnél csak 1 év volt a különbség. A második bébihez csak az mehetett, aki a nagy , 1 évessel már játszott!! Nem lesz itt féltékenykedés jeligére!!!!
Előzmény: Shiro (711)
Shiro Creative Commons License 2008.05.15 0 0 712
Jajj, de édes! Nagyon ügyes!

Ugyanez a kérdés mikor már egy hete kórházban várakozom naponta 10x (mindig mástól, de ugyanattól is volt, hogy kétszer) telefonon... Egyben vagy még???? - nem, de direkt nem szóltam, mert utálom, ha gratulálnak, meg örülnek a rokonaim....;o))))

S.
Előzmény: Schusy (703)
Shiro Creative Commons License 2008.05.15 0 0 711
Nálunk az elsőnél közöltem mindenkivel, hogy ha látogatható állapotban vagyunk, majd szólok. Mindenki elfogadta, várt, mikor szóltam jöttek... szépen sorban, beosztva, nem egyszerre rohantak meg minket.
A többinél már hálás voltam, ha jött valaki és foglalkozott kicsit a nagyobbal/nagyobbakkal :o))
S.
Előzmény: KisTiggrincs (701)
adrenka Creative Commons License 2008.05.15 0 0 710

Szigorúan adrenka vélemény!!!!

Én is megsimogattam a barátnéim pociját, DEEEEE csak ha ő mondta, vagy engedte!!!! Én is felvettem nem egy picuri babát ölbe, DEEEE tisztán és csak is ha engedték!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én sok pocim is lehetett simogatni, DEEE nem mindenkinek, mindenkor és mindenhol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minden ördögömnél hazamenetel után egy hétig látogatási zárlat. Kivéve második, ott Apu akkor hozta meg a kiságyat mikor hazaértünk.... :-) Ne kövezzetek meg , dem a sterilitás miatt, hanem azért, hogy a kiskölök tán a közvetlen családját ismerje meg először. És bárki bármit mond, szerintem össze kell szokni anyának,babának, apának tesóknak. És majd utánna jöhet a cirkusz!!!! ( priváti: 3 kölök felnőtt, és a család sem utált meg... 9

Schusy Creative Commons License 2008.05.14 0 0 709
KÖszi :)

Látogatás: Én sokat letudtam még a kórházban, ott úgyis unatkoztam :) A másik felét pedig úgy tudtuk le, hgoy elmentünk a hugom ballagására. Igaz hogy fárasztó volt a buszozás, meg macera a 3 kicsivel, de így egyben letudtam a zegészet, főztek is nekünk, és rendet tenni se nekem kellett :)

A közeliek meg sosem zavarnak :)

Zsu
Előzmény: Chipie (704)
pannni Creative Commons License 2008.05.14 0 0 708
Tényleg gyönyörűen tartja magát!!!
pannni Creative Commons License 2008.05.14 0 0 707

Na, az ilyentől én is dühbe gurulok, mondjuk én nem vagyok annyira szelíd :))

Meg mikor a buszon/utcán megfogdossák a mocskos kezükkel a pár hónaposod kezét, amivel utána egyfolytában a szájában túr.

Ennél még eggyel jobb, amikor kérdezés nélkül simán a kezébe nyomnak valami kaját. El nem tudom képzelni, hogy a csudába jut ilyesmi az eszébe valakinek???

Erre én ki vagyok hegyezve, mert a gyerek ráadásul allergiás, de ha nem lenne, akkor is.

Előzmény: Chipie (699)
pannni Creative Commons License 2008.05.14 0 0 706
Ja-ja, csak közeli rokonoknál néha olyan kínos :)
Előzmény: KisTiggrincs (696)
Nemlajos Creative Commons License 2008.05.14 0 0 705
RO-ból, remélve, hogy egyszercsak:
köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!:)
Eddig idióta embertársaim abban a hitben éltettek, hogy én vagyok a degenerált, mert nem fogdosok gyereket/hasat, nem gügyögök, nem kell mindent megfognom, amit csodálok (pl. gyerektalp, állatkerti állat - de hisz még sosem simogattál zebrát!!! - nem, és még csótányt sem, és akkor mi van?), elég csak néznem, és még hangot sem adok a tetszésemnek, csak csöndben elmosolyodok, ha látok egy aranyos gyereket, vagy szép terhes mamit, vagy egy felhőt, vagy bármit.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm, hogy eloszlattátok ezeket a rémes tévhiteket!!!:)
RO on:)
Előzmény: Cserri (700)
Chipie Creative Commons License 2008.05.14 0 0 704

milyen szépen tartja a fejét! És az a szexi tejpötty a szája sarkában! :-)))

igen, az egyben vagy még, az tényleg dobogós kérdés :-)))))

ami a családi látogatást illeti, nálunk mondjuk nem 50-60 emberről volt szó, sokkal kevesebbről, de ők asszem 2-3 hetes korában jöttek ki megnézni a friss gyereket, de mondjuk nálunk m ás a helyzet, ugye sok a gyerek, megy a rohangálás, nagy a ház, én meg felvonulok szoptatni meg ilyenek, aludni meg már úgyis csak csatazajban tud a manó, ha véletlenül csönd van, be kell neki kapcsolni a tévét vagy rádiót, vagy feltenni zenét, a csöndre, mint nálunk természetellenes jelenségre rögtön fölkapja a fejét :-)))))

Schusy Creative Commons License 2008.05.14 0 0 703
Hogyhogy nem írtátok a legkedvencebb kérdésemet???

A csúúúcs, mikor busznyi hasat tolva magad előtt közlekedsz az utcán, és a szembejövő rokonok kérdése: Egyben vagy még??? Neeeem, csak úgy megszoktam a hasam, hogy párnát tömködök a ruhámba.....

Gratulákat még1x köszi :)

3 hetes, 4 napos Liza:

Zsu
Allia Creative Commons License 2008.05.14 0 0 702
Beírtam mindent, frissült az indexesbabak.uw.hu oldal.
KisTiggrincs Creative Commons License 2008.05.14 0 0 701

Én az abszólút idegeneknek locsogására mostmár megtanultam csendben bólogatni. Úgyse úgy fogom csinálni, ahogy ő mondja, de mivel valószínűleg soha többé nem látom, nem foglalkozom vele. Több energiába kerülne leállítani őket, mint csendben bólogatni :)

Ismerősökkel szemben meg orvul és keményen képviselem, hogy majd mi megoldjuk :) Ha tanácsra lesz szükségünk majd szólok :))))) De egyelőre egész jól megúsztuk, nagyanyósom próbált meg a macskánkra beszólni, de a válaszom után a mondat második felét lenyelte :) Utólag kérdeztem párom, hogy nagyon aggresszív voltam-e, mondta hogy nem csak határozott :) De az nagyon :)

Tényleg, több gyerekes anyukák: nálatok hogy volt a baba calád által történő meglátogatása? Elég nagy a tágabb család, és szülés után 1-2 héttel nem biztos, hogy vágyni fogok arra az 50-60 emberre.

Előzmény: Cserri (700)
Cserri Creative Commons License 2008.05.14 0 0 700
Nem tudtam milyen adatok kellenek a táblához, de most rátaláltam úgyhogy kiegészíteném:
Délpesti Jahn Ferenc kórház és 29 évesvagyok (még egy hónapig :) ) Babó neve Levente/Dorka bár a Dorka még változhat.
és köszönöm hogy ilyen gyorsan bekerültem :)

Moka látom te is a délpestiben fogsz szülni. Tudsz esetleg véleményt mondnai róla? Én még sosem voltam, a dokihoz egyelőre magánba járok. Holnap megyek AFPre, most látom majd először a kórházat.
(macsek megvan, úgy tűnink marad is, de azért tele vagyok aggodalommal még mindig)

Sokat nevettem azon miket írtok miminden vár még rám. :)
De azért irulok pirulok is, rá kell jönnöm én is hasonlókat szoktam kérdezni... (ha nem is a legbutábbakat..)
Azon én is nagyon meglepődöm, hogy akismamák hasát mennyire fogdossa mindenki. Érdekes, eszembe nem jutna megfogni bárkinek ahasát. De a kismamáké valahogy nem tabu.
És attól meg írtózom, mikor idegenek kezdenek el locsogni a terhességről gyerekről, meg a babát fogdosni. Mért érzik úgy ilyenkro az emberek, hoyg joguk van hozzá?

Adrenka örülök hogy itt islátlak, és majd megpróbálok toborozni!
Előzmény: Moka25 (688)
Chipie Creative Commons License 2008.05.14 0 0 699

és a hastaperolók a gyerek megszületése után átképzik magukat gyerektaperolókká.

:)

Én egy kedves és szelíd emberke vagyok, de a múltkor egy óreglányt úgy elküldtem a francba, hogy utána kicsit szégyelltem is magam, de hát az anyai ösztönök ugye........de most képzeljétel el, hogy tologatom a mélyen, hasonfekve alvó 5 hetes babámat a babkocsiban, összetalálkozom félismerős mammerral, aki a szokásos kérdések után (éééés, jó babaaa, erre stabilan emlékszem :-), fogja magát, és sűrű üngyülibüngyülizés közben benyúl a babakocsiba (!), lehúzza a gyerekemrúl a takarót (!), megfogja a retkes kezével a gyerek hátát, és elkezdi rázogatni, mint egy kölyökkutyát (!!!!). Ez kb 3 mp volt, mire felocsúdtam a méla döbbenetből, és a babakocsit elrántva megkérdeztem, hogy kövekkel nem akarja-e esetleg megdobálni az egy hónapos gyerekemet, mert attól tutira felébred, és ordítani is fog, így csak nagyon valószínűleg, valamint hogy mi a szent szűzmáriát képzel magáról???

És még ő volt meglepve :-)

Előzmény: pannni (694)
pacsuli Creative Commons License 2008.05.14 0 0 698

:))))))) nagyon jókat virultam a kommenteken is :)

az én kedvencem az volt, mikor séta közben kérdezték meg a szembejövő ídősebb hölgyemények az ordító gyerekre mutatva: nem kéne megetetni? (néha már arra gondoltam, előkapom a cicim, kösz a tippet felkiáltással...)

ja és azt is imádom, mikor belehajolnak a kocsiba: alszíííííííííííííík? aha, eddig aludt, banyek, de most felébresztetted...

ha talpig kékben meg barnában van, pasis sapekkal meg minden egyébbel, tuti megkérdezi valaki: kislány?

és ami a mai napig ér néha idősebbektől: hogy hívják? mondom, Nimród, erre a válasz: micsoda? óóóóóóóó, szűzanyám, micsoda nevek vannak manapság....  (egyébknt a ringatón, ahova járunk, egy szál "mi időnkbeli" név sincs a kicsik közt, csupa olyan, mint Nimóé, szerintem a suliban most már a Zoli vagy a Laci lesz egzotikus :))

Előzmény: Aiiaiiyo (676)
hétszínvirág Creative Commons License 2008.05.14 0 0 697
Sziasztok!
Én csak néha-néha nézegettem be eddig hozzátok, szigorúan RO, de ezek a kérdések nagyon tetszettek! :) No meg az is, hogy egyből megláttam 1 (2) kismamát, akik szintén a Dél-Pesti kórházhoz kötődnek, sőt, holmi macskás topikot emlegetni! :)
Amúgy a 34. hétben járok, és a 2008 második félévesbe szoktam írogatni, de itt is látok ismerős neveket.
KisTiggrincs Creative Commons License 2008.05.14 0 0 696

Én a hastapizókra rá szoktam szólni. Előszörre szépen, másodszorra eddig még senki nem próbálkozott, de valószínűleg másodszorra csúnyábban szólnék. Néha közterületnek érzem magam :)))

Jézusom, ennyi zseniális kérdés vár még ránk? :)

A név kérdést egyszerűen elszoktam intézni: itt nyílt ki a naptár :))))

Előzmény: pannni (694)
adrenka Creative Commons License 2008.05.14 0 0 695

ÁÁÁÁ!   Csak olvasgatok, meg néha okoskodok, mint egy gólyamami.. ( szomorú dolgok miatt én nyitottam a topikot. )

Légyszi toborozd a mamikat ide!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Cserri (687)
pannni Creative Commons License 2008.05.13 0 0 694

Ezek tényleg nagyon találóak!!! :))

Én még azt szeretem, hogy mindenki tapizza a hasamat, mintha a sajátja lenne, és persze a kérdést is hozzáteszik, hogy "most épp nem mozog?".

de a szemelyes kedvencem a "neked mar nem szabadna emelgetni a nagyot!!!"

Ezt én is imádom. Nálunk a nagy ugyan mindjárt kettő, de még így is aktuális. Persze, nem emelem, simán felszáll egyedül a buszra, beugrik az etetőszékbe, a kádba, a pelenkázóra, hogy a többiről ne is beszéljek...

Előzmény: Törölt nick (680)
jefkoT Creative Commons License 2008.05.13 0 0 693
Tényleg nagyon ott voltatok:))))

A minap kaptam meg apukám keresztanyjától (nem mai csirke), hogy "nincs is nagy hasam". Neeeeeeeem, nincs, csak alig férek ki egy csatahajó méretű autó ajtaján...
Előzmény: stunc (692)
stunc Creative Commons License 2008.05.13 0 0 692
Aiiaiiyo, Chipie, köszönöm a hülyekérdés-gyűjteményt, nagyon jól mulattam:)))
babaja Creative Commons License 2008.05.13 0 0 691
:-DDDD
És én is ezt élem túl nap, mint nap; s csak a jővő héten megyek Uh-Ra:-) (nekünk elefáncsink lesz, az UFO már meg van:-)
Gonoszka2 Creative Commons License 2008.05.13 0 0 690

üdv itt, vigyázz magadra... de gondolom ezt unalomig hallod.

Jó kis csapat van itt :-) Átsegítenek mindenen. Már én sem vagyok idevaló, mégis olvasom :-)

Előzmény: Cserri (685)
Gonoszka2 Creative Commons License 2008.05.13 0 0 689

:-DDDDD

- És az is kimaradt, hogy honnan kapta a nevét, miért pont így hivják??

- 2-40. hétig: És fiút szeretnétek vagy kislányt??

NONSTOP:

- És mit szólnak a nagyszülők?

- Meddig maradsz otthon? Miért addig? Miért nem tovább?

- Akartok-e kistestvért?

stb

stb

stb

Előzmény: Shiro (682)
Moka25 Creative Commons License 2008.05.13 0 0 688
Én meg a 15.-be!;)) És örülök, hogy relatíve jól vagy, Cserri!:)) (A macskás topikban találkoztunk...)

Adatok:
2008. 11. 09.; Dél-Pesti; 32; Vince/Dorka Magda; 1 fiú tesó, hírhozó meg majd kerül:)
Többet írkálni majd kicsit később fogok, csak 27-én vizsgázom..

Schusy,
hatalmas gratula, nagyon gyors voltál!!;))
Cserri Creative Commons License 2008.05.13 0 0 687
szióka! Te is itt? :)
Előzmény: adrenka (686)
adrenka Creative Commons License 2008.05.13 0 0 686
Pusza Cserri!  Üdv itt!  És mindenki másnak is! ( Ha ellapátoltam a havat jövök! )
Cserri Creative Commons License 2008.05.13 0 0 685
sziasztok, ha lehet én bejelentkeznék a 14.sorba 4tissimo előtt!
Az inszemes fórumról jövök. Egy inszem után spontán babánk lett, most vagyok 16+2.
Elég sok gondom van sajnos. Pánik betegség némi gyógyszerszedéssel, és toxoplazma fertőzés folyamatos gyógyszerszedéssel. Ez utóbbi miatt genetikai uhra kell járnom 3 hetente. De szerencsére eddig minden trendben találtak, épp ma voltam.
A Dokim a délpesti kórházban rendel, de magánba járok hozzá. Okt 27re vagyok kiírva. Addigra valószínűleg Tatára költözünk, szóval azt még nem tudom hol fogok szülni.
A pánik miatt lehettséges hogy császárral.
Első baba, nagyon sokat vártunk rá, és aggódós vagyok, úgyhogy valószínűleg lesz majd kérdésem. :)
Előzmény: Allia (666)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!