Keresés

Részletes keresés

Rukawa Creative Commons License 2005.09.14 0 0 549
2k4 pl? nem tudom hogy milyen szinben lehet kapni itthon, de már lehet hogy nem lehet kapni. Abból talán van fekete ha nagyon rákeresel.

amugy én az ebayt ajánlom, sokkal olcsóbbak ott és persze bő a választék (vmi dombornyomodott bankkártya nem ártana)
Előzmény: Doktor Toka (544)
rosencrantzhu Creative Commons License 2005.09.14 0 0 548
Elolvastam természetesen, de nem győztek meg. Csak kíváncsi lettem volna, hogy mások szerint is rendben van-e ez így.
Előzmény: COVY (545)
big l Creative Commons License 2005.09.14 0 0 547
Előzmény: air (541)
COVY Creative Commons License 2005.09.14 0 0 546
hát azért gáz lenne ha a Cavs ennél lejjebb végezne, amilyen csapatot összeszedtek
Előzmény: air (540)
COVY Creative Commons License 2005.09.14 0 0 545
olvasd el és megtudod
Előzmény: rosencrantzhu (542)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.09.14 0 0 544

Sziasztok!

Tudom, hogy itt vannak nagy cipő-fanek és most cipős kérdésem van: venni szeretnék egyet, de milyet. (Mondjuk az adott, hogy Nike, de azon belül.)

Az a helyzet, hogy a csapatunk színei narancs és sötétkék és tök jó lenne, ha a cipőm is hasonló színekben "pompázna". Tehát vagy fekete vagy sötétkék Nike-t keresek (a Jákóiban láttam sötétkéket pirossal, de az nem passzol), amiben a pipa vagy valami más narancsszínű (vagy, ha olyan nincs, akkor fekete alap esetén kék). Tudom, hogy sokan hülyeségnek tartják ilyesmi alapján választani, de sztem nagyon idiótán nézne ki a narancs-sötétkék mezhez a mostani piros-fehér cipőm. Aki idiótának gondol, tegye azt, de aki nem, az meg segítsen.

Létezik egyáltalán ilyen cipő? Elsősorban persze az érdekel, ami Magyarországon is elérhető, de nem kizáró feltétel. (Csak még nem rendeltem soha külföldről.) És azt is szeretném, ha mondjuk 20-25 e ftnál nem lenne sokkal drágább. Please help, legalább azt, hogy hol érdemes utánanézni.

Összefoglalva: Nike Valami, fekete v sötétkék színű, narancsszínű vagy kék rátéttel/pipával/díszítőelemekkel, 20-25 e ft (125 dollár) körül. És aki tud segítsen a rendelésben is, ha külföldi lesz.

Ugyanitt érdekel narancs-kék színű fejpánt is, bármely márkától.

Előre is kösz,

DrT

lightningman Creative Commons License 2005.09.14 0 0 543

a Lakerst mitől kellett volna feljebb rangsorolni? meg a minnesotát?

Clevelanddel mi a baj?

Előzmény: air (540)
rosencrantzhu Creative Commons License 2005.09.14 0 0 542
Biztos lemaradtam valamiről, de az IND mitől 4. és a Portland mitől hátulról a 3.? Persze ez csak játék, meg mindenki azt gondol, amit akar, mégis kicsit meredeknek tűnik.
air Creative Commons License 2005.09.14 0 0 541

Jut eszembe NFL topik nincs?

Jó volt a Falcon Eagles meccs tegnap. Vick és Hall királyok.

air Creative Commons License 2005.09.14 0 0 540

Szerintem a CLE, NJN, és talán a CHI (bár ők talán egész jók lesznek az idén) magas besorolása, illetve a MIN, a LAL NYK és még egy két csapat (pl Orlando) alacsony besorolása kicsit meglepett. Sőt talán a Bobcats is jobb lesz. szóval ez nekem nem nagyon tetszik, viszont az eleje ha nem is sorrendiségében, de magában a csapatok neveiben úgy nagyjából elfogadható. Megvárom inkább az ESPN-en (asszem Chad Ford csinálja) a rangsorolást, bár azzal sem értek sok helyen egyet de legalább nagyjából stimmel nálam.

COVY Creative Commons License 2005.09.13 0 0 539
hát meg tuti h nem az lesz a 2 utolsó csapat sztem

mondjuk azt elég nehéz megmondani h a középmezőnyben és alatta kik lesznek és myilen sorrendben
Előzmény: Nagyvad (538)
Nagyvad Creative Commons License 2005.09.13 0 0 538
érdekes: abban nem vagyok biztos, hogy a Bobcats többet erősödött nálunk, az előző szezonban pedig ua. vereségünk volt.
Előzmény: air (536)
big l Creative Commons License 2005.09.13 0 0 537
A Davkáról letölthető a NBA Hurricane Relief Game!!!!
air Creative Commons License 2005.09.13 0 0 536

No egy power ranking. Idén az első ami itt olvasható .

COVY Creative Commons License 2005.09.12 0 0 535
én úgy láttam a Jonesok sem voltak megkülönböztetve tavaly
ottvan alatta a mezszám, az bőven elég különbség

a kedvencem az Indiana-Miami meccsek voltak, olykor 4 Jones a pályán
Előzmény: Doktor Toka (531)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.12 0 0 534
Hajnalban néztem a jótékonysági gálát, aranyosan játszogattak a srácok és a végére belefért egy kis állatkodás is: http://rapidshare.de/files/5011772/show.asf.html

:)))
ATi Creative Commons License 2005.09.12 0 0 533
Láttam valami hasonló törpét mostanában, asszem kínai volt és valami Sun MingMing a neve. Lényeg, hogy 7-9 magas és neki is hasonlóan elérhetetlen a gyűrű.

ui: ha jól emlékszem valami operációra gyűjtenek neki most
Előzmény: Törölt nick (525)
ATi Creative Commons License 2005.09.12 0 0 532
Sztem mind2nek csupán annyi lesz a hátára írva, hogy Williams, ugyis távolról felismerhető bárki számára a 2 Williams.
Legalábbis Torontóban mindig ez volt a hagyomány, mivel mindig sok Williams volt arrafelé és van is és nem volt ritka, hogy a keresztnév hasonló volt (Pl most is van Aaron és Alvin)
Előzmény: Doktor Toka (531)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.09.12 0 0 531

Srácok,

azon gondolkoztam, hogy ha a Heat leigazolná Jay Williams-t, akkor hogyan oldanák meg a mezre írt neveket? Mert mindkettő J. Williams. Ahogy tavaly D. Jones meg E. Jones volt ráírva, azt most nem lehet. Rá fogják írni a mezére h Jay Williams, a másik meg simán J. Williams? Ilyen még asszem nem volt.

Amúgy is elér ritka, h két játékosnak ugyanaz a vezetékneve meg a keresztneve kezdőbetűje. Pl. 2 db J. Collins, de ők nem játszanak egy csapatban.

Mindegy, úgyse fogják leigazolni sztem.

dunmer Creative Commons License 2005.09.12 0 0 530
Igaz, hogy kezdő PG volt egy keleti döntős csapatban, de azt is nézzük már, hogy mit csinált ott... (és most kizárólag a DET elleni meccsekre gondolok, a Heatnak ugyanis egy éles körből állt a tavalyi PO).

Nekem közel sem érne 16-ot egy ilyen játékos, jó lenne elcserélni őt+Snowot Fordra (meggyógyult már vajon?)...
Tatavs Creative Commons License 2005.09.11 0 0 529

Sziasztok!

Mit tudtok, a sport tv fog adni NBA meccseket?

Nagyvad Creative Commons License 2005.09.11 0 0 528
tavaly jelentkezett a draftra, nem kellett senkinek.
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.11 0 0 527
egy iráni srác, Jaber Rouzbahani, a yahoo-n nézegetve a képeket úgy tűnt, még Yaonál is nagyobb, rákerestem, és az egyik helyen ez a kép volt

http://nbadraft.net/jaberstory.asp

csak a kép miatt raktam be...

és akkor mégeggyet:

elvileg tavaly már "eligible" volt a draftra, de nemtoktöbbet
Előzmény: big l (526)
big l Creative Commons License 2005.09.11 0 0 526
ő kicsoda ?
Előzmény: Törölt nick (525)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.11 0 0 525
baszod, kis törpe...:

na mindegy...
COVY Creative Commons License 2005.09.10 0 0 524
ja gyorsan begyűjt 2-3 faltot, majd jön Dike és onnantól jó a csapat
Előzmény: Rukawa (519)
big l Creative Commons License 2005.09.10 0 0 523
csak is arra hogy a heat keleti döntős lesz ...
Előzmény: COVY (517)
B-ügynök Creative Commons License 2005.09.09 0 0 522

Tudnál adni oldal cimeket ahonnan ezeket rendelted?!

Köszi szépen!

Előzmény: air (494)
Olajuwon Creative Commons License 2005.09.09 0 0 521
Viszont Padgett ment NJ-be. Ha Luther Head is beválik, nincs, aki megállítson minket. :))
Előzmény: Rukawa (516)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.09.09 0 0 520

Titkos favorit? Muhaha. Ott játszik Yao, neked ennyi elég... Amikor Kornél a Bullsnál játszott, a fél ország Bulls-rajongó volt. (Persze előtte is.) Aztán a fél ország Lakers-rajongó lett. Most várom, hogy mindenki megtalálja a Spurs kosárlabdájának szépségeit...

Amúgy lehet, hogy valahogy bekúszik a playoffba a Knicks, de hogy maradandót nem nyújtanak, az biztos... Szvsz Pistons, Heat, Pacers és egy meglepetéscsapat lesz az elődöntőben. (Cavs v. Sixersre gondolok most.)

Előzmény: Rukawa (516)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!