Tudom, hogy itt vannak nagy cipő-fanek és most cipős kérdésem van: venni szeretnék egyet, de milyet. (Mondjuk az adott, hogy Nike, de azon belül.)
Az a helyzet, hogy a csapatunk színei narancs és sötétkék és tök jó lenne, ha a cipőm is hasonló színekben "pompázna". Tehát vagy fekete vagy sötétkék Nike-t keresek (a Jákóiban láttam sötétkéket pirossal, de az nem passzol), amiben a pipa vagy valami más narancsszínű (vagy, ha olyan nincs, akkor fekete alap esetén kék). Tudom, hogy sokan hülyeségnek tartják ilyesmi alapján választani, de sztem nagyon idiótán nézne ki a narancs-sötétkék mezhez a mostani piros-fehér cipőm. Aki idiótának gondol, tegye azt, de aki nem, az meg segítsen.
Létezik egyáltalán ilyen cipő? Elsősorban persze az érdekel, ami Magyarországon is elérhető, de nem kizáró feltétel. (Csak még nem rendeltem soha külföldről.) És azt is szeretném, ha mondjuk 20-25 e ftnál nem lenne sokkal drágább. Please help, legalább azt, hogy hol érdemes utánanézni.
Összefoglalva: Nike Valami, fekete v sötétkék színű, narancsszínű vagy kék rátéttel/pipával/díszítőelemekkel, 20-25 e ft (125 dollár) körül. És aki tud segítsen a rendelésben is, ha külföldi lesz.
Ugyanitt érdekel narancs-kék színű fejpánt is, bármely márkától.
Biztos lemaradtam valamiről, de az IND mitől 4. és a Portland mitől hátulról a 3.? Persze ez csak játék, meg mindenki azt gondol, amit akar, mégis kicsit meredeknek tűnik.
Szerintem a CLE, NJN, és talán a CHI (bár ők talán egész jók lesznek az idén) magas besorolása, illetve a MIN, a LAL NYK és még egy két csapat (pl Orlando) alacsony besorolása kicsit meglepett. Sőt talán a Bobcats is jobb lesz. szóval ez nekem nem nagyon tetszik, viszont az eleje ha nem is sorrendiségében, de magában a csapatok neveiben úgy nagyjából elfogadható. Megvárom inkább az ESPN-en (asszem Chad Ford csinálja) a rangsorolást, bár azzal sem értek sok helyen egyet de legalább nagyjából stimmel nálam.
Hajnalban néztem a jótékonysági gálát, aranyosan játszogattak a srácok és a végére belefért egy kis állatkodás is: http://rapidshare.de/files/5011772/show.asf.html
Láttam valami hasonló törpét mostanában, asszem kínai volt és valami Sun MingMing a neve. Lényeg, hogy 7-9 magas és neki is hasonlóan elérhetetlen a gyűrű.
ui: ha jól emlékszem valami operációra gyűjtenek neki most
Sztem mind2nek csupán annyi lesz a hátára írva, hogy Williams, ugyis távolról felismerhető bárki számára a 2 Williams. Legalábbis Torontóban mindig ez volt a hagyomány, mivel mindig sok Williams volt arrafelé és van is és nem volt ritka, hogy a keresztnév hasonló volt (Pl most is van Aaron és Alvin)
azon gondolkoztam, hogy ha a Heat leigazolná Jay Williams-t, akkor hogyan oldanák meg a mezre írt neveket? Mert mindkettő J. Williams. Ahogy tavaly D. Jones meg E. Jones volt ráírva, azt most nem lehet. Rá fogják írni a mezére h Jay Williams, a másik meg simán J. Williams? Ilyen még asszem nem volt.
Amúgy is elér ritka, h két játékosnak ugyanaz a vezetékneve meg a keresztneve kezdőbetűje. Pl. 2 db J. Collins, de ők nem játszanak egy csapatban.
Igaz, hogy kezdő PG volt egy keleti döntős csapatban, de azt is nézzük már, hogy mit csinált ott... (és most kizárólag a DET elleni meccsekre gondolok, a Heatnak ugyanis egy éles körből állt a tavalyi PO).
Nekem közel sem érne 16-ot egy ilyen játékos, jó lenne elcserélni őt+Snowot Fordra (meggyógyult már vajon?)...
Titkos favorit? Muhaha. Ott játszik Yao, neked ennyi elég... Amikor Kornél a Bullsnál játszott, a fél ország Bulls-rajongó volt. (Persze előtte is.) Aztán a fél ország Lakers-rajongó lett. Most várom, hogy mindenki megtalálja a Spurs kosárlabdájának szépségeit...
Amúgy lehet, hogy valahogy bekúszik a playoffba a Knicks, de hogy maradandót nem nyújtanak, az biztos... Szvsz Pistons, Heat, Pacers és egy meglepetéscsapat lesz az elődöntőben. (Cavs v. Sixersre gondolok most.)