World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Ez az, igy kell kedvet csinalni a jatekhoz. Ugy olvastad mit irt? Vagy csak annyi jutott el kis agyadig, hogy tort szerver? Most a tort, vagy legalis temaba nem megyek bele. Maradjunk annyiban hogy tort semmi esetre sem, legalitas meg hatar eset. En is a Taurin jatszom, sot innen tobbekkel egyutt AO -ztam. Sokan mentek eredetire, de tobb olyan van aki AO -n fizetett, szinten a Taurin tolja. En mar fel tudom fogni mi a kulonbseg a ketto kozott, egy 14 eves nem biztos. Meglatta a WoW topicokot, es azt hitte ertelmes embereket talal. Ugy latszik tevedett. Mennyibol tartott volna figyelmen kivul hagyni a hozzaszolasat?
Ezen a képen kicsit jobban látszik. Semmelweis, ott ücsörög elől az angyalkás staffal :-)
A mágusok/lockok esküsznek rá, hogy az Illidan féle staffig ez a legjobb, már ha staffot használ valaki.
Van nekünk még mit gearelődni. Ha minden jól megy egy nap maradni fog Sunwellezésre, de amíg össze nem vakartuk a gearünket, addig nem az lesz az első számú napirendi pont. De gyakorolni megyünk mindenképp :-)
Unom, hogy minden hónapban feltünik egy funkcionális analfabéta, aki még a bevezetőt sem tudja elolvasni. Mivel jó kedvemben találsz, csak annyit mondok:
Ti milyen szerveren toljátok? Remélem találok egy velem egykorű, ugyanolyan stilusu szervert sszerető társat... ha valaki 12-15 éves, 3x-5xes rate-kkel szokott játszani, az irjon e-mailt: h.szili.5991@vipmail.hu -ra....
Anetheron down! Elneveztük Anettkának még pár hete. A következő célpont ezért Kiszel Tünde aki Donatellácska addokat idéz. Durva lesz. Legalábbis a gmotd szerint ez van :D
Hi All! Most jöttem a fórumra, EldersWoW-on játszom, ha valaki tudna más kasztok ellen PvP-taktikát huntival, akkor azt várnám erre a mail-cimre: h.szili.5991@vipmail.hu
Előre is köszi, szivesen beszélgetek mindenkivel az eglész wowról, szeretek beszélgetni :D
Én eddig akárhányszor próbáltam így funolni, mindig reagáltak rá. Guildtársaimmal is ugratjuk egymást állandóan ilyen hülyeségekkel, hogy de ronda vagy, meg ilyesmi. :))) Egyébként ilyen hajóra várás közbeni beszélgetésre a normál szerveren is volt példa nem egyszer. Szerintem sokan vevők erre.
már ha épp találsz olyat, aki erre alkalmas, mostanában egyre kevesebb az ilyen... Alapvetően nálunk a szerver választásnál ez játszott fő szerepet, hogy RP szerver, ide több angol tudás kellhet, kevesebb lesz a magyar, tehát ide megyünk :)
Van olyan RP szerver, ami tele van magyarokkal. Pl. a venture co. Egyébként az RP szerver lényege az, hogy ha szerepet játszol, nem röhögnek ki, nem néznek le, hanem visszaszerepjátszanak veled.
Pl. állsz a kikőtőben várod a hajót/léghajót. Ha /s-ben megszólalsz: na mi van már, baleset volt? Akkor sima szerveren nem válaszolnak. RP szerveren meg: ááá, nem ez a zeppelin mindig késik, szerelmes a pilóta. Vagy ilyesmi. Szóval, aki szeret szerepet játszani, annak fun.
Talán - én nem vagyok RP-s csak találgatok - az angol nyelv ismerete az, amire RP szerveren nagyon szükség van az alapvető kommunikációhoz, a szórványban létező magyar játékosok miatt. Választásnál ez is lehet szempont.
semmi különbség a normálhoz képest (én az Earthen Ringen vagyok), annyi hogy van pár RP guild, akik nyomják hajnalban az RP cybert Ashenvaleben meg ilyesmi :) Szóval ha érdekel az RP, akkor lehet RP-skedni, stb, ha meg nem, akkor nincs rád hatással. Egyébként elvileg csak RP név lehetne, meg generalba is csak így mehetne duma, de ez sose volt így az elmúlt 3 évben, max. a legelején.
Helló!! Valaki eltudná mondani nagyvonaalkban hogy milyen is az a RP(roleplaying) szerver? Tehát hogy miben jobb, miben rosszab meg hogy mi van máshogy mint a Normál szerveren? köszi
Én BM huntert kultiválom, nagyon kellemes tud lenni még BG-ken is, főleg clothgagyások ellen. Farmolni meg nagyon jó, nem kell megállni manázni, csak mész-mész és ennyi. Mage sem rosz, én arcane/fire talenton vagyok, igen kellemes tud lenni, mobok hullanak mint a legyek. Frostal meg jó, mert eliteket is viszed, főleg, ha hat rá a lassítás meg a fagyasztás.)
Meg kell tanulni azt a képességet. Asszem a trainer (nem is biztos hogy ő :/) adja a questet hozzá, 8-as körüli szinten. A quest abból fog állni, hogy be kell fognod 3 különböző féle állatot. A részletekre már nem nagyon emlékszem, régen volt már mikor én csináltam.. :)
Igen, én is gondolkoztam ezen, hogy a hunteremmel fogom a pénzt gyűjteni, mert azzal tényleg három másodperc egy mob, és nem is szoktam meghalni, csak nagyon ritkán. Szóval azt a karaktert ezért szeretem nagyon, bár nem valami izgalmas vele játszani. Bár amivel lövöldözni lehet, az soha nem unalmas! :-D
Ja hát ez volt, 3 tank és sok healer, én nagyon mentem a boss segge után de a többi tank és healer nem túlzottan jeleskedett ebben, nem értem hogyan. Ha én oda tudtam érni a bosshoz akkor a másik 2 tanknak is oda kell tudnia.
A tankok igyekeznek rangeben maradni neki a healerek meg rongyolnak a tankok után, ez azért alap :-) MI három tankkal szoktunk menni meg 8 healerrel, úgy teléjesen kényelmes. Van elég ember odaérni.
BT eleje röhejesen könnyű, és még Akamát nem is láttátok, ő tényleg freeloot kategóüria. Teronra mindenki gyakorolja be a szellemezést ott nagyjából csak azon lehet elbukni. Gurtogg már érdekesebb történet.
Egy kéréssel fordulok minden lelkes gémerhez. Wow fun barátaim (mellesleg hallgatók) a médiában megszokott hatalmas torzítások ellen indultak harcba, wow-os kutatást indítottak a VALÓSÁG kiderítésére. Én kitöltöttem már a kérdőívet és ajánlom mindenkinek, ez közös érdek!!!!! Mivel egy fillérük nincs, játékostársaik összefogására számítanak. KB 20 percet vesz el az időtökből, nem bonyi.
Az alábbi linken megtaláljátok a kutatást magát, és róla minden fontos ifot:
http://tokapeb.atw.hu/
minél többen töltsétek ki lécci ha kérdésetek van, itt tudjátok feltenni nekik: wowkutatas@gmail.com
Hát a tankonak rajta kell maradni (illetve p2 végén rajta kell lenni) és a healereiknek szintén. Néztem a WWSt és mindig kaptam 10K ütést ami nem crush volt, tehát csak a hateful lehetett, mert a rendes melee 4-6K csak. Ez pedig offtank jelenlét/heal problémára utal és a Griden is gyakran csak 1-2 healert láttam rangeben p2 végén. Ezek a fő gondjaink jelenleg vele.
Supremusnál nekünk spec az jön be, hoyg igenis szétrázódik a csapat, a szélrózsa minden irányába rohangálunk. Ha egyfele mentek, ő is csak egyfele tud futni és maga köré/mögé pakolja a vulkánokat. A feljárón egymás után folyamatos vulkánok az tuti wipe mert nincs helyed.