Ja, és tegnap este miattam bukta el a borász a honfoglalóját...
El-cure-tam egy I. világháborús, és egy szabadságharcos kérdést is...
Boccs!
(Úgy sajnálom..., de tényleg...)
:-)))
Pénteken?
Ezen a héten pl. 7:30-ra...
A munkanapodat csak azért nem számoltam ki órára lebontva, nehogy szívrohamot kapjak, ha rájövök az órabéredre...
:-)
Nem tudom ,hogy miért baj az ,hogy valaki elszunyókál napi 10-12 órai fizikai munka után !A korrupció nálatok a szertárban játszódik le a jobb jegyért! Nem hiába vannak ilyen jó átlagok az idén a Bánkiban és a Bródyban is ,főleg tornából.
Ezen behalok Vaze! A pedagógus említésre méltónak tartja ha Ő és Vilmos "kollega"
már fél órája bent van a munkahelyén!!!! Nézzétek már meg, hogy mikor írta!!!!! Röhej!!!!! Még azt szeretném megkerdezni a titkár úrtól, hogy pénteken mikor ér be a munkahelyére? :-)))))))) Gézám: jelzem, akinek ilyen barátai vannak annak a Nasa servere is kevés lenne tárhelyhez, mert azt is teleraknák! Nem baj, csak így továb! :-) A fényképekre visszatérve Én azt látom amint a jó munkásemberek kultúráltan szórakoznak. Mellesleg senkin nem láttam női neccharisnyát vagy egyéb női fehérneműt! Ti munkás barátaim igen? Mellesleg milyen korrupcióról beszélsz??? A képen két ember(munkás) pénzt fog a kezében. Ki adja a pénzt és kinek valamint mit vár érte cserébe. Amíg ezen kérdésekre nem kapunk választ addíg a korrupcióval vádolni jó munkásembereket becsületsértés és hitelrontás is egyben amiért polgári peres úton komoly anyagi és erkölcsi (ezt a szót nézd meg a szótárban, hogy mit jelent) kártérítést követelhetünk borász barátommal! Jó munkát kívánok a munkásosztálynak a többi naplopó buzi tanár meg kapja be!!!! :-) Jelzem most zártunk és 8-kor kezdtünk, számolják ki a pedagógusok..........
Ja! És mostantól kezdve egész szeptemberig minden egyes gombóc fagylaltot a mi pénzünkből vesznek majd! De gondolom nekik ez sem lesz elég és fagylaltkelyheket esznek tejszínhabbal, csokiöntettel és napernyővel a tetején!!!!! De jó végre, hogy igazi jó munkásemberekkel tudok itt beszélgetni! :-))))
Hi Szájber Géza!!! :-)
Végre még egy jó munkásembert üdvözölhetünk a sorainkban. Egyébként a nyári szünetben abszolut többségbe kerülünk, mert az államcsecsén élősködő, mi adónkból 13. havi fizetést kapó naplopók csak a suliból neteztek (az állam pénzén!!!)Jók legyetek!!!!!
A koránkelős versenybe azt hiszem nem akarok beszállni, viszont napközben tudok írogatni, közben persze KEMÉNYEN dolgozom...:o)
Látom jól sikerült a bajnokságzáró bankett, a csoportképen mindenki elégedetten vigyorog. Mikor jöttök Pestre? Tarthatnánk itt is valami murit. A szállást megoldjuk.
181 napból sem kellett mindennap 8 órát tanítani ,valakinek péntek is szabadnap volt például, bukfencversenyekről nem is beszélve!Érdemes megnézni ,hogy ki ér rá napközben a fórumra beírogatni!
Most, hogy a tanárok "pihennek" jövök erősíteni a munkásemberek táborát.
Végigolvastam vagy 6-7 oldalt, nagyjából tisztában vagyok a nick-ek mögötti arcokkal...
Megragadnám az alkalmat és utólag kívánok minden szülinaposnak, névnaposnak, borversenygyőztesnek, lábatöröttnek, újautótulajdonosnak, lakásfelújítónak, költözőnek és FLOORBALLBAJNOKNAK minden jóból jó sokat!
Mostantól gyakran benézek hozzátok. (ha nem baj)
Üdv mindenkinek! (a tanároknak napszúrást vagy jégesőt)
Így van Tuji!!!!! Ma hallottam a rádióban, hogy a gyerekek az idén 181 napot voltak az iskolában. Tehát a buzi tanárok ennyit dolgoztak az év 365 napjából. De nem baj Tuji az erkölcsi győzelem a miénk!!!!! :-) A bulit sajnálom nagyon!!!! Egyébként a szervezés tényleg gyenge lehetett :-) ha azt hittétek, hogy 10 Kg hús elég lesz ha ott van az Andris is +a Pötty! :-))))) De azért az üres kancsó nekem gyanús, tekintve, hogy a barátom volt a házigazda!!!!!!
Látod Nagyi, hogy szenvedtünk egész délután!! A csoportképen is látszik, hogy nagyon gyenge volt a vendéglátás. (segítség képpen a kancsó telítettségét vizsgáld meg:))
Képeket megnéztem ,nagyon jól sikerültek.Meg kell állapítanom ,hogy Vili tényleg Te vagy a legvékonyabb, Bálint a legmagasabb és én a legerősebb!Többiekre kár időt fecsérelni, látszik ,hogy ki dolgozik a szabad levegőn és ki a hűvös irodákban !Az előző képről Nagyinak annyit ,hogy az asztalon lévő húst Andris ette meg egyedül!A buli jól sikerült ,csak 10 kiló hús és 15 liter bor fogyott el összesen! Aki még nem fizetett kamat nélkül még ma estig megteheti!1 óra múlva floorballon találkozunk!