Keresés

Részletes keresés

andras ez a név jóemá Creative Commons License 2003.06.07 0 0 1318
35
Előzmény: andras ez a név jóemá (1317)
andras ez a név jóemá Creative Commons License 2003.06.06 0 0 1317
36
Előzmény: MFecó (1316)
MFecó Creative Commons License 2003.06.06 0 0 1316
Csákó!
Jön ma valaki ma este Nagy Zoliék képzőművészeti bemutatójára??? Vagy megint csak Windsor?:))
andras ez a név jóemá Creative Commons License 2003.06.05 0 0 1315
37

de számoljatok utána

Előzmény: andras ez a név jóemá (1314)
andras ez a név jóemá Creative Commons License 2003.06.05 0 0 1314
No visszaszámlálás indul. Fokozzuk egy kicsit a dolgot oké?
F.Ági Creative Commons License 2003.06.05 0 0 1313
Kicsit ugyan megkésve..
F.Ági Creative Commons License 2003.06.05 0 0 1312
Kata! Javul majd a hangulatod ne félj csak legyünk már a táborban,a tábortűzhöz ha eljutunk onnan már rajtad múlik..!! :-)
A képeket remélhetőleg a könyvtár honlapján lehet látni csak el kell készülnie..
Kihagytam volna valamit Zoli? Mit is? Egészség megvan meg a térereő is!
Itt a déli harang kondult.
Előzmény: cibkat (1311)
cibkat Creative Commons License 2003.06.05 0 0 1311
Köszi Ági! Igazán sokat javítottál a hangulatomon!
Előzmény: F.Ági (1306)
cibkat Creative Commons License 2003.06.05 0 0 1310
Beletrafáltál. Tényleg szép volt!
Előzmény: kicsirigó (1305)
kicsirigó Creative Commons License 2003.06.04 0 0 1309
Csák Máté szorul!

Ágnes! Nem hagytál ki egy-két izgalmas részletet a beszámolóból?

Előzmény: Ziggy Stardust (1307)
MFecó Creative Commons License 2003.06.04 0 0 1308
Ági, nagyon gengszterkedtetek a masinériával... Ennyi kép ilyen rövid időn belül nem is készült még rólam... Hol lehet majd látni?:)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2003.06.04 0 0 1307
Édes! Te vagy a déli harangszó? Gyere, harangozz nekem még 1 kicsit, kicsi!
F.Ági Creative Commons License 2003.06.04 0 0 1306
Katikám sajnálhatoda találkozót is meg a suli befelyezését is! Én még lehúzok 1-2 évet az egyetemen milyen jókat fogok nég bulizni! No de ne keseredj el mert munka mellet is lehet mint a mellékelt példák mutatják a válogatáscd-s Nándink az egy két fájlt elfelejtő Zoltánunkj, mert hogy ezek az esetek nem otthon az ágyban történtek, mint ahogyan a könyvtári találkozó után a Winben levő asztalontáncolás sem amiből már én is kimaradtam de sebaj mert hű krónikásunk Zoltán majd elmeséli(pár részletet kihagyva..) aki még öcsémet is felhívta aznap este..
A találkozón fát ültettünk meggyet, nem szilvát de mint elhangzott a meggyből is lehet pálinkát készíteni,láthattuk "öreg" vezetőink fiatal képeit(pl: Jónás Péterünk figyelt komolyan az egyiken, de Nándi is tetszett azon a fekete-fehér képen..)
Vártuk a sarki fényt de nem jött,ám jött Totya-bá egy két szép verssel.És Fecoról legalább négy tuti képet csináltunk a Zsuzsival!! Aminek Feco igen örült és remélhetőleg látni is lehet majd valahol!
Előzmény: cibkat (1304)
kicsirigó Creative Commons License 2003.06.04 0 0 1305
Kata!
Gratulálok, de hozzá kell tennem, hogy szép kis iskola lehetett, amit Te el tudtál végezni... :-)
Előzmény: cibkat (1304)
cibkat Creative Commons License 2003.06.03 0 0 1304
1.: Én is szeretném tudni mi volt a találkozón!

2.: Hol kell megrendelni a NÁNDI VOL1, VOL2-őt? Itt? Megrendelem. Az már bizonyított.

3.: Ki jön vasárnap Hortra célbalőni, lánchintázni, sörözni, lakodalmas rockra táncolni reggelig, stb? (Bármíly' hajmeresztőnek is tűnik, tavaly fergeteges volt!)

4.: Zoli! Igazán kár, hogy törlődött egy-két fálj, a Win buliból. De sose bánd! Legközelebb is begyakoroljuk a figurát.

5.: Ezt csak úgy igazán mellékesen jegyzem meg: befejeztem a főiskolát.

Ziggy Stardust Creative Commons License 2003.06.03 0 0 1303
de addig jön az öreg Aba, és Borsa Kopasz....
Előzmény: kicsirigó (1302)
kicsirigó Creative Commons License 2003.06.03 0 0 1302
És még hét hozzászólás Károly Róbertig....
Előzmény: andras ez a név jóemá (1301)
andras ez a név jóemá Creative Commons License 2003.06.02 0 0 1301
És asszem kihalt az Árpád-ház... 5p.
Előzmény: MFecó (1300)
MFecó Creative Commons License 2003.06.02 0 0 1300
aki beáll majd a kerek számú hozzászólók táborába...

amúgy volt még valami érdekes péntek este, illetve szombaton??
ha valakinél van egy részletes tábori program, írja már be a fórumba, hadd tudja meg mindenki...

MFecó Creative Commons License 2003.06.02 0 0 1299
El sem hisezm, hogy egyszer én lehetek...
nyugatinyúl Creative Commons License 2003.05.30 0 0 1298
ja, es termeszetesen mindenkinek nagy nagy öleleseket küldök a holnapi-mai bulira!!!!
nyugatinyúl Creative Commons License 2003.05.30 0 0 1297
Ha valakit erdekel, a könyvhetre megjelenö Ev versiben (Magyar naplo, nem a Kersztury szerkesztette) megint benne leszek egy iromannyal. Ha mar mondtam volna, bocs.
nyugatinyúl Creative Commons License 2003.05.30 0 0 1296
köszönöm, mindig is tudtam, hogy szamithatok a barataimra, meghatott ötleteim lelkes fogadtatasa:)))) Ha nyakamba varrtok egy elöadast, csak annyit szeretnek, hogy ne az erkezesem napjan tudjam meg...:) De komolyan, szeretnem, ha többet tudnek, mi lesz a taborban. (Program, elöadok, temak.) Es legyen sok a' la Windsor buli estenkent, mert en evközben mindenböl kimaradtam!!!
MFecó Creative Commons License 2003.05.29 0 0 1295
Csók!
Sikerült beszélnem a tanítványokkal, remélem, jönnek pénteken! Gergő örült a felkérésnek, de a fizika érettségitől tette függővé a táborba jövést... (Ebben sajnos nem tudok neki segíetni.)
Én is attól félek, hogy a végén Hobo-szövegkönyv lesz a szöveggyűjtemény, ha nem lesznek ötletek:)) Inkább a meghívandó előadóktól kellene majd megkérdezni, ők miről beszélnek, és tőlük mit tegyünk bele, hogy egyáltalán kapcsolódjon a tábor témájához a kiadványunk. Amúgy a tábor témája maradt. Mit viszünk min ka zuni jóba? (Én pl. egy nem szavazatot..:)) Aztán nehogy üres batyuval menjünk:)
kicsirigó Creative Commons License 2003.05.29 0 0 1294
Nem baj Péter, azért szép volt....
Előzmény: nyugatinyúl (1293)
nyugatinyúl Creative Commons License 2003.05.28 0 0 1293
kedves Forum, bar korabbi könnyelmü igeretem a hetvegi hazarepülesre szazalekos eselyekben 0, de azert (bocs, ha en se vagyok tul logikus, kicsit faradt vagyok...) szeretnem tudni, hogy paprikas krumplin es Windsoron kivül mi törtent meg a megbeszelesen? Pl mi a tabor temaja? Mit fogunk csinalni ket hetig? Feconak is akkor tudnek segiteni, ha valami konkretabb infok is közlödnenek itten... Ha maradt a Közep-eu, akkor termeszetesen tömenytelen Hrabal, Menzel-filmek, Mrozek, Kafka, Tar Sándor: Mi utcánk (meg ha ügynök volt is, irni kurva jol tud, de hat mar ez maga is egy tipikus közep-europai jelenseg!!!) Cseh Tamas dalszövegek, közepeuropai Hobo Blues, szoval a szokasos, amit tölem ötletben elvarhattok... Es kurva jok a (volt) jugoszlav filmek mostanaban, nem csak Kusturica. (Nomansland, pl, kapasbol ez jut eszembe, tavaly kapott külföldi-Oscart. De ha elgondolkodom, biztos jut eszembe még vagy kettö-harom. Esö elött. Underground Kusturivatol alapmü Közepeuropa-filing temaban, bar az inkabb mar tolodik a Balkanra, fogjuk ra, hogy Kelet-közepeu.) Szoval innen a tavolbol javaslom, meg ha ott sem leszek az elejen, filmnezeses estek beiktatasat. Esztelneken volt utoljara ilyen, meg a Bacsa-fele ösidökben. Kaptalantotin akartuk, de elmaradt. Azota is keresem egy-ket kazettamat, ami ott tünt el, apropo, Woody Allen pl. Kerdezzetek mar meg Bacsat, köszi. A könyvekhez oldalszamot nem tudok, magyar könyvtaram itt nem tul nepes sajna, de remelem, ennyi is segit. De igerem, Feco, gondolkodom meg, csak segitsetek bövebb beszamoloval, lehetöleg ne a windsorbeli balett leirasaval, illetve az is jöhet, csak egy-ket hivatalos info is! Köszi, egy faradt nyul
kicsirigó Creative Commons License 2003.05.28 0 0 1292
Tessék András, itt a meghívó: MEGHÍVUNK mindenhová! Így jó?
Előzmény: andras ez a név jóemá (1291)
andras ez a név jóemá Creative Commons License 2003.05.27 0 0 1291
Na. Amíg ti itt szórakoztok miegymás, én meg dolgozom keményen, s bár nincs összefüggés, de NEM KAPTAM MÉG MEGHÍVÓT!!! Ugye nem felejtettetek ki sehonnan ugye? ugye?
Előzmény: kicsirigó (1290)
kicsirigó Creative Commons License 2003.05.27 0 0 1290
Mi van? Milyen félreértett ugrásforma? Én nem tudom mi történik velem a Winben, de egy-két fájl mindíg kitörlődik ottan....
Előzmény: cibkat (1288)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2003.05.27 0 0 1289
...a szombat esti láz után azé' egy kicsit el kellene gondolkodnunk, hogy alkalmasak vagyunk-e a tábor vezetésére............:-)
Előzmény: cibkat (1288)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!