Kata! Javul majd a hangulatod ne félj csak legyünk már a táborban,a tábortűzhöz ha eljutunk onnan már rajtad múlik..!! :-)
A képeket remélhetőleg a könyvtár honlapján lehet látni csak el kell készülnie..
Kihagytam volna valamit Zoli? Mit is? Egészség megvan meg a térereő is!
Itt a déli harang kondult.
Katikám sajnálhatoda találkozót is meg a suli befelyezését is! Én még lehúzok 1-2 évet az egyetemen milyen jókat fogok nég bulizni! No de ne keseredj el mert munka mellet is lehet mint a mellékelt példák mutatják a válogatáscd-s Nándink az egy két fájlt elfelejtő Zoltánunkj, mert hogy ezek az esetek nem otthon az ágyban történtek, mint ahogyan a könyvtári találkozó után a Winben levő asztalontáncolás sem amiből már én is kimaradtam de sebaj mert hű krónikásunk Zoltán majd elmeséli(pár részletet kihagyva..) aki még öcsémet is felhívta aznap este..
A találkozón fát ültettünk meggyet, nem szilvát de mint elhangzott a meggyből is lehet pálinkát készíteni,láthattuk "öreg" vezetőink fiatal képeit(pl: Jónás Péterünk figyelt komolyan az egyiken, de Nándi is tetszett azon a fekete-fehér képen..)
Vártuk a sarki fényt de nem jött,ám jött Totya-bá egy két szép verssel.És Fecoról legalább négy tuti képet csináltunk a Zsuzsival!! Aminek Feco igen örült és remélhetőleg látni is lehet majd valahol!
2.: Hol kell megrendelni a NÁNDI VOL1, VOL2-őt? Itt? Megrendelem. Az már bizonyított.
3.: Ki jön vasárnap Hortra célbalőni, lánchintázni, sörözni, lakodalmas rockra táncolni reggelig, stb? (Bármíly' hajmeresztőnek is tűnik, tavaly fergeteges volt!)
4.: Zoli! Igazán kár, hogy törlődött egy-két fálj, a Win buliból. De sose bánd! Legközelebb is begyakoroljuk a figurát.
5.: Ezt csak úgy igazán mellékesen jegyzem meg: befejeztem a főiskolát.
aki beáll majd a kerek számú hozzászólók táborába...
amúgy volt még valami érdekes péntek este, illetve szombaton??
ha valakinél van egy részletes tábori program, írja már be a fórumba, hadd tudja meg mindenki...
Ha valakit erdekel, a könyvhetre megjelenö Ev versiben (Magyar naplo, nem a Kersztury szerkesztette) megint benne leszek egy iromannyal. Ha mar mondtam volna, bocs.
köszönöm, mindig is tudtam, hogy szamithatok a barataimra, meghatott ötleteim lelkes fogadtatasa:)))) Ha nyakamba varrtok egy elöadast, csak annyit szeretnek, hogy ne az erkezesem napjan tudjam meg...:) De komolyan, szeretnem, ha többet tudnek, mi lesz a taborban. (Program, elöadok, temak.) Es legyen sok a' la Windsor buli estenkent, mert en evközben mindenböl kimaradtam!!!
Csók!
Sikerült beszélnem a tanítványokkal, remélem, jönnek pénteken! Gergő örült a felkérésnek, de a fizika érettségitől tette függővé a táborba jövést... (Ebben sajnos nem tudok neki segíetni.)
Én is attól félek, hogy a végén Hobo-szövegkönyv lesz a szöveggyűjtemény, ha nem lesznek ötletek:)) Inkább a meghívandó előadóktól kellene majd megkérdezni, ők miről beszélnek, és tőlük mit tegyünk bele, hogy egyáltalán kapcsolódjon a tábor témájához a kiadványunk. Amúgy a tábor témája maradt. Mit viszünk min ka zuni jóba? (Én pl. egy nem szavazatot..:)) Aztán nehogy üres batyuval menjünk:)
kedves Forum, bar korabbi könnyelmü igeretem a hetvegi hazarepülesre szazalekos eselyekben 0, de azert (bocs, ha en se vagyok tul logikus, kicsit faradt vagyok...) szeretnem tudni, hogy paprikas krumplin es Windsoron kivül mi törtent meg a megbeszelesen? Pl mi a tabor temaja? Mit fogunk csinalni ket hetig? Feconak is akkor tudnek segiteni, ha valami konkretabb infok is közlödnenek itten... Ha maradt a Közep-eu, akkor termeszetesen tömenytelen Hrabal, Menzel-filmek, Mrozek, Kafka, Tar Sándor: Mi utcánk (meg ha ügynök volt is, irni kurva jol tud, de hat mar ez maga is egy tipikus közep-europai jelenseg!!!) Cseh Tamas dalszövegek, közepeuropai Hobo Blues, szoval a szokasos, amit tölem ötletben elvarhattok... Es kurva jok a (volt) jugoszlav filmek mostanaban, nem csak Kusturica. (Nomansland, pl, kapasbol ez jut eszembe, tavaly kapott külföldi-Oscart. De ha elgondolkodom, biztos jut eszembe még vagy kettö-harom. Esö elött. Underground Kusturivatol alapmü Közepeuropa-filing temaban, bar az inkabb mar tolodik a Balkanra, fogjuk ra, hogy Kelet-közepeu.) Szoval innen a tavolbol javaslom, meg ha ott sem leszek az elejen, filmnezeses estek beiktatasat. Esztelneken volt utoljara ilyen, meg a Bacsa-fele ösidökben. Kaptalantotin akartuk, de elmaradt. Azota is keresem egy-ket kazettamat, ami ott tünt el, apropo, Woody Allen pl. Kerdezzetek mar meg Bacsat, köszi. A könyvekhez oldalszamot nem tudok, magyar könyvtaram itt nem tul nepes sajna, de remelem, ennyi is segit. De igerem, Feco, gondolkodom meg, csak segitsetek bövebb beszamoloval, lehetöleg ne a windsorbeli balett leirasaval, illetve az is jöhet, csak egy-ket hivatalos info is! Köszi, egy faradt nyul
Na. Amíg ti itt szórakoztok miegymás, én meg dolgozom keményen, s bár nincs összefüggés, de NEM KAPTAM MÉG MEGHÍVÓT!!! Ugye nem felejtettetek ki sehonnan ugye? ugye?