Szerintetek utolag a szervo berakasa milyen problemakba utkozik? Megoldhato? Ha igen nehez, konnyu? Mennyiel szamoljak?
Ma vezettem egy 123-as 200D-t....hat nagyon kellemesen csalodtam...sokkal lomhabbra szamitottam...szervo volt benne se semmi mas...de eskuszom csuda jo volt..
a rovidebb loketu 60 LE-s 200D mennyivel tunik dinamikusabbnak vagy erosebbnek a regebbi 55 LE 200D-nel? Erezheto a kulombseg? Csak ,hogy tudjam mire szamitsak majd ha jarokepes a 115-os...mert abban meg a regebbi 200D van....de ez a 123-as 200D komolyan mondom kellemes csalodas volt...remelem a 115-os is hasonloan happy lesz...meg ha nincs is benne szervo akkor is!
Kis segitség kéne. Adott egy felujitott 3005cm3-is állolámpás diesel motor, meg hozzá egy 4-es váltó (szama: 095483) és 3.54-es difi. A verda max 130-at megy de bőg mint az állat. Javaslatok? Azt olvastam, hogy a hozzá való difi 3.46-os, nos a különbség nem valami sok. A váltóról meg mindenki mást mond. Valaki azt, hogy 4.-ben 1:1 az áttétel, így annak nem kéne ebbe beleszólni. Valaki azt mondja, nem a megfelelő váltó van hozzá a verdában.
Az jo pont ha csak 38-ban ter elegymastol a motor es az alvazszam sorozatszama? :) Valoszinuleg tenyleg egyutt johetett ki a gyarbol a ketto...nem volt cserelgetve....
Papiron 69 marcius...tehat 5000 koruli mind a ketto.....plakettek is passzolnak...
ajtok 2-es szaeriara cserelve...es a sarvedoik is ertelemszeruen...hatso lampak 2-es szeria....nem volt cel a szeriatisztasag hanem ,hogy ne legyen lukas meg rimrom!
ulesek fejtamla nelkuliek..alvazszam a motorterben a doblemezen volt ahol az meg a feles szerianal..tehat minden jel arra utal ,hogy valoban egy 69-es 115-ossel van dolgom....bar nem tudom az ilyen nagyon tipikus szeriajellemzoket csak parat...de azok alapjan klappol minden...
Kérdés, hogy hasonlóan a takaróponyvához, a dunszt hatás miatt (alul be a pára, de felül kijönni nem tud) nem-e inkább ez is a gyorsított rozsdásodást szolgálja...
az alvazszamban ugye a masodik 3-as csoport, hogy milyen motorral szereltek...a 100 az ha jol tudom a 200D a 110es a 220D....de a 115 az mi? letezik ,hoyg a 240 vagy az logikusan a 120-as lesz?
9-tol a tobbi szam vajon siman sorszamot jelent?
Motorszmrol a tipuson kivul mas nem allapithato meg szerintetek? tehat 615 tehat 200D es sanyi?
Megtudja nekem mondani valaki miben különbözik a W114 280E, C, CE bölcsője /futómű tartója/ az összes többi állólámpásétól? Esetleg ha valaki tudna betenni róla képet azt nagyon megköszönném.