Hat ez eleg gyenge eresztes...ha ilyen lesz a GNR album, biztosan nem veszem meg. Gyenge enek dallamok, sablonos szamok, ocska gitarszolok....vicc Axl hangja...illetve e technika sokat fejlodott mostanaban.
Ezt szegyen lenne GNR nev alatt kidobni, de sztem meg egy Axl szoloalbumnak is szar.
Nekem nem annyira jön be a TWAT. És nem a NIN-Fragile első fele miatt, az nagyon jó (bár nem GN'R, igaz, ezt Slash távozása óta nem is várom). Túl hosszú a szám, és a szóló unalmas. Nagyon Slash-majmolás, annak meg nincs értelme. A Pink Floyd-os befejezés jó, de ez a szám nem ér meg 6 percet.
Apropó, azt hallottam, van egy 6:43-as változat is. Tudsz róla?
És állítólag nemsokára jön a Prostitute és a The General is. És a TWAT eredeti verziójának a neve Track05 volt...
A Prostitute minha nem lett volna rajta, és a Better-ről is csak a Rolling Stone cikkben hallottam 3 hete. Ezért is gyanakszom arra, hogy Merck-ék állnak az egész kiszivárogtatás mögött, ráadásul érthetetlenül kussolnak a hülyék, és az MTV-t is leállították a sztoriról. Bénáznak..... "People will hear music this year" mondat is Nostradamus-i volt....
Jelenleg Mike is cáfolja, hogy ő lenne a leaker ( életét védi a fattyú...)
De az tényleg nagyon durva hogy óránként adják az IRS demót az amerikai rádiók, és Howard Stern is műsorra tűzte.
Közben a There was Time is felkerült a hálóra, és a ma éjszakára ígérik a The General-t is.
Ha tényleg így lesz, akkor a management mozdítsa meg a dagadt és ellenszenves seggét, és legalább az Itunes-ra tegye fel őket, vazze.
Nem kéne nekik befosni a demóktól, hiszen már a Lies előtt is ismertük a Move to The City-t és a Nice boys-t, az UYI előtt pedig már rég megvolt a NR, Back Off Bitch, Dont Cry, Civil War, KOHD, a bevezető 91-es turnén is játszották már a Perfect Crime-t, 14 years, stb-t.
Eddig tényleg csak a Better és Twat tűnik az ún. Big Guns-nak, valszeg az IRS se kerül fel az első lemezre.
A Silkworms-t azért meghallgatnám stúdiófelvételben valami B-sideként, mert a élőben tényleg elcseszték Rio-ban, akár az OMG-ot , de az viszont tetszik.
De ez az IRS ugyanaz, mint az előző, csak jobb a minősége, illetve már teljes verzió, nem hiányzik belőle semmi. Szóval BH szólója ugyanaz, viszont Robin Finck prüntyögése ugyanolyan hamis, mint a rossz minőségű felvételen. Egyébként a CD-tól (és az esetleges turnétól) is emiatt tartok a leginkább: Finck messze nem GN'R-szintű gitáros. Ritmusozni még csak-csak tud, de szólózni... :(
A Better szerintem úgy hangzik, mintha BH írta volna. Nagyon nem GN'R, és mégis az. Őszintén szólva én valami ilyesmit vártam/várok Axltől, nem a The Blues-féle harmadosztályú NR-utánérzéseket, vagy a Chinese Democracy ötlettelenségét, hogy a Silkwormst már ne is említsem, ami - azt hiszem - a legrosszabb szám, amit életemben hallottam.
Én úgy tudom, a most napvilágra került felvételek azok a demók, amiket Axl Mike Piazzának adott. És ugye 5 szám volt a demón, az I.R.S., a Better, a T.W.A.T, meg azt hiszem, a The Blues, és állítólag a Prostitute. Piazza szerint a legjobba negyedik dal volt, ami - megint csak állítólag - a mindenki által agyondícsért Prostitute. Bízom benne, hogy a többi számot is hamarosan hallhatjuk (illetve a Better maradékát), egyrészt mert én továbbra sem bízom Axlben, hogy valaha is kiadja a CD-t, másrészt meg ezek állítólag csak demók, és a végleges változat jelentősen eltér.
Ja, és Axl énekhangja: a stúdiófelvételeken valóban remek. Reméljük, élőben is jobb lesz, mint 2001-2002-ben volt.
Nekem nagyon bejön a Better, semmi bajom az introjával se, a Madagascar után talán ez tetszik eddig a legjobban. Axl Uncle mintha visszatért volna a régebbi ének stílusához, az IRS-ben még egész másképp, énekel. Mondjuk, aki ezek után kételkededni mer Axl hangjában, az huzza le magát a WC-n.))
Viszont az a gitárszóló fenomenális az IRS-ben, nem is tudom mikor hallottam ilyen jót. éS robin is jól nyomja a ritmusgitárt.
Ami furcsa benne, az a modern hangzás. Szokni kell.....
Ennek ellenére ez még mindig demónak igérkezik, igaz, fényévekkel jobb mint az előző.
Az elejével barátkozni kellett, de már az is tetszik. Elég jó, mondjuk a zenétől továbbra sem vagyok elájulva (persze az sem rossz), Axl meg fantasztikus. Hülye farok, hogy jegeli magát 10+ évre, amikor ilyet tud...