Jó az pedig. Nem csúcsalkotás, azt aláírom; nálam kb. ott van, ahol a Ram It Down vagy a Point Of Entry. Korrekt album pár kiugró nótával (Deal With The Devil, Angel, Hellrider, Worth Fighting For) - nem több, de nem is kevesebb.
Nem arra gondoltam, h tagként vegyék be, hanem hogy kérjék fel producernek. Többnyire igen jól szólnak az általa producelt lemezek, nagyon rá tudott érezni, h milyen hangzás illik pl. Halford, Dickinson vagy Sebastian Bach hangja mellé, az ő szólóalbumaikon.
sztem Roy Z a maga utját járja. sok projectje van Dickinsonnal jóba van de a maidenbe nem szállna be . Igazából Adriant sem értem h vették be újra. biztos a dicső múlt miatt, meg Ő q jó számokat ír. Janickot meg bunkóság lett volna kirúgni
Shirley-vel csak az utsó lemez szól igazán jól szvsz. Martin Birch kéne nekik újra, csak hát ő nyugdíjazta magát végleg, ha jól tudom. Roy Z ellenben jó megfejtés lehetne.
én is ott voltam 98ban az E ben elsö sor. most h végignéztem a videot Dave végig mosolyogta az egész bulit lehet h bejövös volt nekik a klubhangulat? de ott is éreztem! vagy poénra vették?
Blaze sztem is jó arc volt. de a tagok nem birták vot vmi brazil buli ahol Blaze akart ráadást a többiek meg nem balhé volt.
Bruce meg nagyon kemény feltételekkel jött vissza. album producer Kevin meg stb..Steve nagyon sokat engedett neki.
kozel alltak anno az attoreshez anno a fighting back-et egesz oldalas hirdetessel promotaltak a metal hammerben de aztan nem tudott megszilardulni a felallas - a dobos (sid falck) peldaul az overkillbe ment (lehet, hogy ebben kozre jatszott dianno is, hiszen a maidenbol is azert kerult ki, mert megbizhatatlan volt minden szempontbol) ettol fuggetlenul az a 2 lemez, amit akkor letettek az asztalra, igeretes volt ha folytattak volna, dianno talan ki tudott volna kerulni az "ex-maiden enekes" szerepbol esetleg eletmodot is valtoztatott volna
egyebkent a maiden utan, es a battlezone kozott volt egy erdekes zenekar gogmagog volt a nevuk (lehet, hogy kulon irtak, es volt benne 1-2 h-betu is) dianno, pete willis, gers, neil murray es burr de elegge keresz-eletu volt - feloszlottak a kislemezuk megjelenese elott azt viszont nem tudom, hogy megjelent-e egyaltalan az a kislemez
"Blaze uses some Hungarian words during the gig for example "Hogy vagytok?" (How are you?) and his famous "Kurva jó!" (F**king brilliant!) & "Gyerünk!" (Come on!)."
:) Ha az énekstílusa nem is áll közel hozzám, azért jó arc volt Blaze. Még a régi hivatalos Maiden fórumon írta egy srác, hogy néhány tapló szekus nem akarta beengedni egy Blaze klubkoncertre (már nem Maiden). Vmi pitiáner dolog miatt. De mivel elég jól kihallatszott a zene, a gyerek meg nagy fan volt, azért kint végighallgatta a műsort. A buli után az utcán találkozott Blaze-zel, akinek elmondta a mi történt. Aki rendesen meghatódott, hogy vki képes télen szobrozni két órát egy kocsma előtt, csak hogy hallhasson foszlányokat a koncertjéből.
Adott a srácnak ajándékot, meg beszélgetett vele néhány percet, mondta hogy ha tudott volna a problémáról elintézte volna hogy bejöhessen - szóval semmi arcoskodás, elszálltság, Blaze egy nagyon barátságos, emberközeli figura. Respect neki.
CD1: 01 Intro (1:46) 02 Futureal (2:57) 03 The Angel And The Gambler (8:13) 04 Man On The Edge (4:31) 05 Lightning Strikes Twice (5:00) 06 Heaven Can Wait (8:53) 07 The Clansman (9:25) 08 When Two Worlds Collide (5:56) 09 Lord Of The Flies (4:57) 10 Two Minutes To Midnight (6:08) 11 The Edicated Fool (6:40)
(CD1 length: 1:04:26)
CD2: 01 The Sign Of The Cross/ Afraid To Shoot Strangers (17:27) 02 Hallowed Be Thy Name (7:36) 03 The Evil That Men Do (cut) (2:19) 04 Iron Maiden (4:55) 05 The Number Of The Beast (4:39) 06 The Trooper (3:53) 07 Sanctuary (5:52)
(CD2 length: 46:41) (Total length: 1:51:07)
Comments: This gig was announced to be held in Petofi Csarnok (capacity is about 4000-5000) but because of some booking problem it was moved to this small club (capacity is around: 300-500) one week before the concert. Blaze uses some Hungarian words during the gig for example "Hogy vagytok?" (How are you?) and his famous "Kurva jó!" (F**king brilliant!) & "Gyerünk!" (Come on!). /Personal comment: I was in the first row - so close I could reach Steve Harris whenever I wanted - advanteges of a small club :) /
Doogie White-ról tudok én is. De őt a tagok választották, és az összes pályázó közül ő jutott legtovább, mert ő két koncertet le is nyomott a maidennel. Aztán előkerült Blaze. Én igazából nem is értem, hogy mitől lenne jobb Doogie-nál. Van is egy Maiden tribute albuma, az kegyetlen jó, a Hallowed Be Thy Name-et olyan erővel énekli, hogy összedől a ház.