Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
Csakhogy Béla minket ez egy cseppet sem zavar, hogy kezdettől nem így volt.
Most már így van.
Adámnak az Édenben nem volt igénye, szüksége az asszonyka ölelésére, nekem viszont nagyon is van, ahogyan a villás reggeli szintúgy és ha az ezt Isten megengedi, megcselekedjük naponként hálaadással való élvezettel akár tetszik akár nem.
egyél húst a te lelkednek teljes kívánsága szerint
És akkor kipusztítod az élővilágot, szétrombolod az ökoszisztematikát s klímaválságot okozol. Az emlősök 96%-át az emberek s az általok tenyésztett emlősállatok teszik ki, a madarak 70%-a penig az ember által tenyésztett baromfiak. Úgy-e, milyen "biblikus" húst enni lelketek teljes kévánsága szerént:
Mikor az Úr, a te Istened kiszélesíti a te határodat, a miképen igérte vala néked, és ezt mondod: Húst ehetném! mivelhogy a te lelked húst kíván enni: egyél húst a te lelkednek teljes kívánsága szerint.
Ha messze van tőled a hely, a melyet az Úr, a te Istened választ, hogy oda helyezze az ő nevét, és leölsz, a mint parancsoltam néked, a te barmaidból és juhaidból, a melyeket az Úr ád majd néked: akkor egyél azokból a te kapuidban a te lelkednek teljes kívánsága szerint.
De, a mint az őzet és a szarvast eszik, úgy egyed azokat; a tisztátalan és a tiszta egyaránt ehetik abból.
Csakhogy abban állhatatos légy, hogy a vért meg ne egyed; mert a vér, az a lélek: azért a lelket a hússal együtt meg ne egyed!
Észrevettétek ti is, hogy valamelyik még az Igéjét, komment nélkül is minuszolja.Szerintetek keresztény ember az ilyen?
"Minden mozgó állat, a mely él legyen nektek eledelűl; a mint a zöld fűvet, nektek adtam mindazokat."
1 Móz.9,3
Az volt munkám, hogy egy fizető vendég kishölgyet kísérjek lóháton egy hangulatos étteremhez lóháton a múlthéten.
Az idő gyönyör volt, az az ebéd svédasztalos, ízletes és korlátlan, és két órán tartó kötelező legalább egy italfogyasztással.
Ha a vegák szerint ez a Pokol, akkor ez a Béla meg a tásai nincsenek jól összerakva.
Inkább éreztem magam tejjel mézzel folyó földön, amikor hálát adtam az Istennek az ételért.
Abban viszont tökéletesen igazat kell hogy adjak Bélának, nem lett volna értelme annyi Irsai Olivért kortyolgatni, amiben már kicsapongás lett volna a két óra ebéd idő alatt...
Ne azzal foglalkozz dölyfös hogy ki milyen nicknéven írogat, hanem inkább azzal törődj, hogy te ne írogass baromságokat, sértéseket, áltudományos eméleteket, számos álneveid egyikén sem...