Igen , így akartam . Nem tűnik súlyosnak ... eszik/iszik/alomra jár , néha nagyot randalíroznak Micivel ....de valami akkor sem stimmel már több hónapja . Mire kitalálja a doki , addigra súlyosabb lehet .
... és én már annyi macsekot adtam a halálos injekciónak , hogy ezek után már egyet sem akarok . Pedig ők is 11 évesek már .:-(
No ... Micike meg is érkezett .... ilyenkor az íróasztal melletti komódról jelzi a mellső tappancsával , hogy az ölembe akar mászni . Addig buzerál , míg meg nem engedem neki .
Imádom a dögöt , és ezt tudja is . Látom a szemén .:-)
Védőoltás ? Legalább a megmaradottra !
Mici ikertestvére is köhécsel már hónapok óta . Kapott valami humán gyógyszert , de így is köhécsel 2-3 naponta legalább egyszer . Úgy látom vissza kell vinni a dokihoz ... épp csak belenézett a szájába , meghallgatta ... 15 ezer , kb. 10 percért . Már macskát/kutyát tartani is luxus .:-(((
Az én Pocak macskám tegnap először evett-ivott egy hét után. (Valami hasmenéses nyavalya már kettőt elvitt közülük, oszt' nagyon úgy nézett ki, hogy ő lesz a harmadik.)
Bár mondjuk... én is azt mondtam neki, hogy újraindul a kesztyű-projekt. :)
Mosmá' Micit kinyiffantom előbb-utóbb .... miért van kényszerképzete hajnali 4-kor engem szeretgetni ?
Beleül a pofázmányomba és fixíroz , miközben ezer decibellel dorombol . Ha nem reagálok , még meg is simogatja a fejem , hogy "helló itt vagyok , nem veszed észre ?! " . Qrva macskája !
Na nálunk ezért csináltattak a hatalmas kukáknak fém kalitkát , amit mindenki csak a saját kulcsával tud kinyitni . Nincs kuka turkálás , meg mellé rámolás .
Valami hasonló ingyen szentszarral fűti az unokabratyó az egyik kazánját ... ládagyár (vagy bútorgyár ?) meg örül , hogy nem neki kell fizetni a szállítást . Szomszédok meg előbb utóbb megverik ...:-)) Mert állítólag büdös a füstje .
"Mindenesetre hoztak egy rendelkezést , amire nincsenek meg a feltételek .
Néha azt hiszem "mindenki hülye " :-D"
Nem hülyék, hanem éppenséggel nagyon is okosok - hogy dögőjjenek meg állva!
Akkor ezt most elmagyarázom.
Ha visszaváltás címszó alatt lehúzod a népséget - mindenféle zöld maszlag okán, teljesen joxerűen és főleg: legálisan - DE ugyanekkor elnehezíted a visszaváltást, akkor bizony az lesz, hogy a népségek nem fogják erőltetni a saját, nálad túszul ejtett pénzük visszavételét, inkább továbbra is a kukába teszik az összetaposott flakont.
Vagyis neked egyfelől ordenáré bevételed lesz (mindenki garantáltan befizeti a betétdíjat), másfelől viszont mennél kevesebben tudják visszavinni a flakonokat, annál kevesebb lesz a kiadásod és a dolgod.