Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
kérhetek estére vmi grafikus fogaskerekeket gömbcsuklókkal, meg ilyen izékkel ... ilyen forgós nyavalyákkal, meg összekötőelemekkel, szép színekkel, és zenével?
108 óra egy hét alatt, amiből 76 kontakt, 32 ügyelet.
+ 6 óra utazás.
jöjjön valaki, aki elvitatja jogosultságomat a létre, és 24 cm pengehosszúságú késsel hasba szúrom, amit felhúzok a szegycsontjáig, és akkor legalább elkövetek valamit, amiért érdemes leszek a trsdlm megvetésére ...
van a belhoni magyar, nna, ő sír, mint a fürdős kislány ...
a székely az ravasz! már felnyaltam a kecót, kivasaltam, kimostam, lesikáltam a teraszot ...
soh'se tennék íllyet!
nem mellesleg kevélyek is, és ezzel kompenzálnak ... a szerénység látszatával ... de ez a kis nőci már inkább szórja, mint gyűjti ... teheti ... 76! éli a világát, gyerekei kirepültek, egészséges, mint a makk!
mindenből csak ilyen kis, picike "szaké"-s tálkával veszek ...
csak azt nem tudom, minek rendeltem ide a kajámat ...
hülye erdélyi szokás a felesleges szerénykedés, van egy kevés ez, egy kevés az ... felkészülsz b+!, hozod a saját kajádat, kinyitod az 1 500 l-s hűtőt, és lakodalom van! emez meg telefonon morzsákról beszél ... ehh ..
omniával ébredtem ...
betettem neki fagyasztóba a "kis" csirkepaprikást" + székelykápit :DD