“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Sajnos nem várható komoly változás Trumptól ukrán kérdésben, ő egy nagyszájú szélhámos, akkor lehet változás ha kitör a háború Iránnal, mert akkor minden fegyvert a zsidóknak adna az ukránok helyett. De az se lenne jó, mert egekbe szökne az olaj ára és gazdasági válság lenne nálunk mint 2008-ban.
A németek már elintézték magukat hosszú távon, a sötétzöldek és az amerikaiak tettek róla. Nincs olcsó orosz energia, bezárták az atomerőműveket. Az elektromos autóra átállás kinyírja a német autóipart, a gazdaság húzóágazatát. Az a baj hogy a elmúlt 34 év segghülye magyar kormányai a német autóipar beszállítójává tették a magyar gazdaságot, ha az bajban van, a magyar gazdaság is döglődik.
Ja, és miért vinnyognék? Nem a német kancellárválasztáson indult. De akkor se vinnyognék, ha ott indulna, legfeljebb nem rá szavaznék. Itt egyvalaki vinnyog, és az te vagy, mert nem bírod elviselni mások véleményét.
Leírtam, hogy öreg. Azóta itt hisztériázol meg libsizel. Szerinted ez normális dolog, amit csinálsz?
Nem kell elhinni mindent, ami a magyar sajtóban van. ;) Soha nem mondta, hogy nem támogatja majd Ukrajnát. Azt mondta, hogy 24h alatt megoldja az ügyet, mert Putyin a spanja. Erre tudod mit mondok: hajrá, legyen így. ;P
Nekem nincsenek illúzióim róluk: a fegyvergyártólobbinak meg az adminisztrációnak is lesz egy-két szava a dologhoz.
Szerintem más a gazdaság és más a színész, aki politikusosdit játszik. :) Nem mondom, hogy egy szar politikának nincs ráhatása a gazdaságra, mert van. Meg nyilván érinti a német piacot is, ha a Trump nem akar német autót venni, hanem a német autókat amerikában akarja gyártatni. A németen át meg a magyart is. Csak hát semmi se fekete vagy fehér. :) Alapvetően nem tudja szétcseszni Amerikát egy ámokfutó se.
Úgy veszem észre a stílusodból, hogy a baszogatás kissé egyoldalú.
Mindenkit mocskolsz, aki nem dől be dr Kevlár ótvar dumájának. Akinek nem mellesleg köszönheted az alacsonyabb nyugdíjad, az egészségügyi ellátatlanságodat.
Elmondom még egyszer, szép lassan hogy megértsd. Amikor a Trumpli elnök volt, még nem volt ukrajnai háború és a migrációval kapcsolatban sem volt velünk szemben olyan geciláda az eu mint most. Tehát a mostani kapcsolat merőben más lesz, nyugi, jobb lesz a fideszeseknek.
Ursika, te kis ellendrukkerke, nemhogy nem fog szóba állni a Zorbánnal hanem egyenesen már a választási kampányában emlegeti... :)
Persze, elsősorban odahaza fog kibaszósdit játszani, persze olyanokkal szemben akikkel ti szimpatizáltok. Viszont kifelé elég hogy beszáll az ukrajnai háború megfékezésébe/leállításába, másrészt visszafogja az eu-t vezető tetűládák támogatását. Innét is takarodni fog az ide akkreditált buzerantó.
Nem véletlenül vinnyognak európa libsijei már előre. :))))
"Van olyan ember, aki egy 170 centis szőrét hullajtó zseboroszlántól betojt volna?"
Háát, úgy tűnik volt. Ez a (most már nevezzük C-nek) nagypofájú, ez minden esetre baszott eljönni. Pontosabban a nagypofájúságát finomítanom köll. Kezdetben intelligens módon megfogalmazott dumával szállt be, azután később fokozatosan megmutatkozott a mocskos szájú paraszt énje.
Öööööö, izé, pont olyan mint te. És gyanakszom is rád... :)
Nos, valszeg jól tette hogy eltűnt, mert én pontosan ott voltam gázos támogatással és megfelelő minőségű ütleggel, igencsak eltökélt hangulatban. :)
A topikból is eltűnt egy időre, azután visszagyött mintha mise' történt volna és baszogattuk egymást tovább. :))))
Hát, azért szerintem az amerikai piac eléggé meg tudja borítani az európait is (meg úgy összességében a világpiacot). Emlékezz a 2000 eleji gazdasági válságra pl., azt is az amerikai lakáshitelek bedőlése indította el.
Az a poén, hogy teljesen a saját politikai tapasztalataikat illesztik az amerikai politikai rendszerre. :) Volt már Trump elnök, és mitől volt ez jobb a Fideszeseknek? Orbánnal akkor se álltak szóba, csak ezt el tetszettek felejteni a kis buksik. Szerintem tök mindegy, melyik lesz, elsősorban odahaza fog kibaszni a lakossággal, a világ többi része ellesz azért, ki-ki a maga szemétdombján úr. Továbbá az elnök ugyanúgy simán kiírhatja majd a twitterre, hogy covfefe, meg azt is, hogy Kim Jong Un az idolja, majd a bürokratái megoldják diplomáciával a dolgokat. :)